2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Evet canım jelim var hatta iki iğne de vermişlerdi birini transfer günü vurdular diğerini çarşamba kırmızı kan gelince ben yaptırdım( normalde cuma günü yaptırmalıydım iki gün erken oldu)
Ins bebişin seninledir ve seni hiç bırakmaz
Sen elinden geleni yaptin ve gerisi takdiri ilahi

Ben bu grubu actigim gün gonalf 300 le iğneye baslamistim Eylül basinda
İkinci tedavim icin enerji topluyorum bu ara

6 dollenmis embriyo güzel haber
Bebek icin 1 embriyo yeterli biliyorsun

30 yumurtasi toplanip bir embriyo dollenen var
O embriyodan bile cocugu olanlari okudum burda

Sen bunlari düşünüp stres seviyeni yukseltme
Sevdigin kisilerle vakit gecir
Guzel seylerle mesgul ol kafan dagilsin

Ne kadar az stres o kadar basarili tüp bebek sonucuna gider :)
Sana moral verecek kisilerle vakit gecir canım
Rabbim emeklerinin ve çabalarının karşılığını bir an evvel almanı nasip etsin inşallah. Hepimizin, bu yolda gönlü mahzunların hepsinin.

Ins bebişin seninledir ve seni hiç bırakmaz
Sen elinden geleni yaptin ve gerisi takdiri ilahi
Çoo doğru söylüyorsun canım, doktoruma yazdım o da dönüş yaptı, dinlenme ve ilaçlara devaö etme dışında yapacak bir şey yok ama bir acile gidin muayne olun dedi, devam ederse yarın gelin dedi canım

Bakalım canım allah biliyor şu anda olanı. En kötüsü de bu sanırım, transfernoldum ama içimde var mı yok mu anlamıyorum kan geldi belki şu anda hiçbir şey yok ama hala jel ve bantlara devam ediyorum çaresiz.. iyiki sizler varsınız
Sizi komşunuz ne şanslıymışki kırmızılara rağmen allah nasip etmiş, en azından ilk günlerinde benim gibi kırmızı kanı gören birilerinş duydum içim rahatladı canım

Canım transferden sonra benim doktorum direk dedi lekelenme olabilir merak etme Normal dedi:KK39:

Hayirlisi olsun 13 yumurta güzel

5. Gune buyuk ihtimal bekletilir en iyisi yerlestirilir
Kalanlari dondurulur

Bu da her seferinde hormon ignelerini almaktan seni kurtarir ileride ikinci cocuk vs istersen

Bu sayfalari okuyan ve tup bebege baslamakta kararsiz arkaslar varsa
ne kadar erken o kadar iyi :)

Ben bilmiyordum
Basladiktan sonra ögrendim

Ya canım cok doğru yazmıssın ne kadar cabuk okadar iyi.biz doktora normal doktora gitmeye başladık ilk 3 aydan sonra benim eşim yurt dışında çalışıyor gittimi 4-5 ay yok oyuzden beklemek istemedik.doktor anlattı bana işte önce yumurta takibi yaparız sona hsg sona klomen vs genede olmazsa tüp bebek öneririrm demişti.şimdi düşünüyorumda o zaman ne korkmuştum tüp bebek dedi die.dua ediodum oralara kalmasın die.sona tabiki o noktaya da geldik ve tüp bebek merkezine gittik.kendimce kafamda erteliyodum olmadı eşimin bidahaki gelişinde deneriz diodum ama doktorum vakit harcamayın dedi sağolsun düşünüyorumda bizi çok iyi yönlendirdi bizde inandık güvendik kendisine.ertelemek hiç bir işe yaramıyor isteyen arkadaşlar hemen denemeye başlasın bence:KK39:

Slm kizlar cuma opum vardı dün sabah aradılar 16 yumurtam dan 15 olgun çıkmış ama sadece 6 yumurta döllenmiş sizce normal mi benim biraz moralim bozuldu da sizler ne dersiniz bir daha pazartesi bilgi için arayacaklar bana da zaman geçmiyor

Canım kısmette varsa 1 yumurta bile yetiyor.benim toplamda 6 yumurta toplanmıştı zaten düşün.hiç canını sıkma içini ferah tut dicem sen genede heyecanlanıcan tabi.bende embriyoların durumu için her aradıklarında içeriye saklanıyodum eşim konuşup bana sölüyodu.:KK9:5. Gunede 3 tane kalmıştı.1 tanesi transfer edildi.

Canım kısmette varsa 1 yumurta bile yetiyor.benim toplamda 6 yumurta toplanmıştı zaten düşün.hiç canını sıkma içini ferah tut dicem sen genede heyecanlanıcan tabi.bende embriyoların durumu için her aradıklarında içeriye saklanıyodum eşim konuşup bana sölüyodu.:KK9:5. Gunede 3 tane kalmıştı.1 tanesi transfer edildi.
Evet cnm nasibimizde varsa olacak zaten çok haklısın sen ne durumdasın suan

kızlar

kimyasal gebelik sonrası reglden bir hafta sonra tekrar kanama yada lekelenmesi başlayan var mı? nedir? neden olur? böyle düzensizlik yaşayan var mı tedavi sonrası?

Haklisin tatlim ama burda sizler ile fikir alışverişi yaopamk daha geliyir sonuçta biz birbirimizi anlayoruz teşekküler ederim cevaplarınız icin
Umarım senin de bu defa herşey yolunda gider cnm

Tabiki burda ayni duygulari yasayan arkadaslarla buluşmak buyuk şans
İnternet yokken dusunsenize etrafinizda kimse sizi anlamiyor
Birbirimizi burda bulduğumuz icin cok sansliyiz

Yukarida yazdığım sevdiklerinle vakit gecir konusu
Psikologlarin tavsiyesi insana en iyi gelen ve depresyona girmesini engelleyen bir durum
Biz burda nerdeyse 24 saat dertlesiyoruz herseyimizi paylaşıyoruz..
o yazdigim genel bir konuydu :)

Merhaba rengarenk203 rengarenk203
Evet bu ara çenemiz baya düşük :))
Yonca arkadasimiz ilk gunden beri bizim cimcimemiz onun pozitifini öğrenince mesajlar coştu bugün :))

Benim ilaclarimi sorduysan:
İlk transfer Eylül’de negatif
İlaçlarım crinone jel, coraspirin, climara fort bant, elevit
hepsi birer taneydi

Aralikta dondurulmuş transferim icin baslayacagim
İlaçlarım asagidaki gibi olacak
Ceinone jel sabah aksam
Estrofem sabah aksam
Coraspirin
Kullanicam

inşaallah hayırlısı olsun. ben de gün sayıyorum şimdi. sanırım dayanamayıp yarın idrar testi yapacağım. yarın transferin 7.günü oluyor. 5.gün embriyosu olduğu için belki çıkar diye umuyorum. hayırla inşaallah.

Kızlarr acile
gitmiştim doktor endometrium çok kalınlaşmış sadece ilaçlarla bukadar kalınlaşması mümkün değil dedi ve kan testi yaptırdım sobuç pozitiff allahım okadar mutlu oldumki anlaatamam darısı isteyen bekleyen herkesim başın:dua:

Süper canım maşallah bak gördün mü telaşa gerek yokmuş Rabb'im kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah hadi bakalım hayırlı olsun ;) şimdi sevinme zamanı :dua::KK15::halay::halay::KK71::KK71:

Kızlarr acile
gitmiştim doktor endometrium çok kalınlaşmış sadece ilaçlarla bukadar kalınlaşması mümkün değil dedi ve kan testi yaptırdım sobuç pozitiff allahım okadar mutlu oldumki anlaatamam darısı isteyen bekleyen herkesim başın:dua:
Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah :anne::emir_bebek:

Back