2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Bakalım canım allah biliyor şu anda olanı. En kötüsü de bu sanırım, transfernoldum ama içimde var mı yok mu anlamıyorum kan geldi belki şu anda hiçbir şey yok ama hala jel ve bantlara devam ediyorum çaresiz.. iyiki sizler varsınız
Sizi komşunuz ne şanslıymışki kırmızılara rağmen allah nasip etmiş, en azından ilk günlerinde benim gibi kırmızı kanı gören birilerinş duydum içim rahatladı canım
Benim teyzem neredeyse ilk beş ayı kanamayla geçirdi canım şu an oğlu üç yaşında. Allah ol der olur moral bozmadan test gününü bekle bence nasip kısmet meselesi biz ne kadar uğraşsakta. İnşallah herşey yolunda gider
Kizlar 35 yaş altıma sadece 1 embriyo transferi mi yapılır?
Merkeze göre değişiyor. Benim iki transferim de de iki embriyo koyuldu

Kizlar benim transferim de bugun oldu. Benim de test tarihi 4 Aralik
Hayırlı olsun canım inşallah güzel haberlerini alalım

Benim teyzem neredeyse ilk beş ayı kanamayla geçirdi canım şu an oğlu üç yaşında. Allah ol der olur moral bozmadan test gününü bekle bence nasip kısmet meselesi biz ne kadar uğraşsakta. İnşallah herşey yolunda gider

Merkeze göre değişiyor. Benim iki transferim de de iki embriyo koyuldu

Hayırlı olsun canım inşallah güzel haberlerini alalım
Canım özelde yapınca da mı oyle?

Transferımın ılk gününden beri acayıp sırt agrısı var çokda yatmıyorum sizdede oldumu kızlar transfer gününü saymazsak bugün 3.gun

Sürekli yatiyor musun?

Sanirim bu havalardan oluyor
Sirt ve bel agrisi bu ara beni de çok zorluyor
Tedavi sürecinde degilim biliyosun
Ama hava soğuk bi terliyorum bi soguk hava
Vucudum ve kaslarim kaskati

O Koyulan 3 taneden biri mi oğlundu canim?
Nasildi süreç?
evet cnm 3 tane 5.gun koyuldu ikiz tuttu ohss oldum ben 16 gun hastanede yattım sonra eve geldım 7 haftalıklardı ikisininde kalp atışını duymuştuk sonra birimin kalbı durdu dıgerı çok şükür yanımda

Sürekli yatiyor musun?

Sanirim bu havalardan oluyor
Sirt ve bel agrisi bu ara beni de çok zorluyor
Tedavi sürecinde degilim biliyosun
Ama hava soğuk bi terliyorum bi soguk hava
Vucudum ve kaslarim kaskati
Yok canım pek yatmıyorum evde turluyorum yemegımı yapıyorum evı topluyorum kendımı çok yormadan evet bende çok üşüyorum ondan kaynaklı sanırım

Back