2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Bana verdikleri kağıtta yazan gün de daha ileri tarih canım benim değerler sıkıntılı olduğu için çağırdı keseyi göremeyiz belki ama 5. haftada görebilen oluyormuş. Senin de dediğin gibi kalp bile duyabilirsin bence çok heyecanlı :KK17::KK17:
Valla canim gecen pazar 1600 lelerdeydi suan ne olmustur bilmiyorum bir hafta oldu. Dahada sali gunu herhalde degerlerim katladiysa 6000 lere gelir saliya kadar belkide gecer. aceba karnimdan ultrasonla gorurlermi? Sali kacta muayenen benim aksam 17:00 civari

Valla canim gecen pazar 1600 lelerdeydi suan ne olmustur bilmiyorum bir hafta oldu. Dahada sali gunu herhalde degerlerim katladiysa 6000 lere gelir saliya kadar belkide gecer. aceba karnimdan ultrasonla gorurlermi? Sali kacta muayenen benim aksam 17:00 civari
6000’lerde gözüküyormuş genelde canım okuduğum kadarıyla inşallah keseyi de kalp atışını da görürsünüz canım sağlıklı bir şekilde. Ben salı uygun olmadığım için Çarşamba günü gidebileceğim ama bi taraftandan da merak ediyorum buradaki normal doktoruma giderim belki de canım çünkü bir daha kan testi de yaptırmadım

rengarenk203 rengarenk203 selam canim 7. Gün idrar icin biraz erken
hcg degerin 20nin altinda ve cikmassa henüz stres yapacaksın boşuna
Bize sorarsan yapma deriz
8. Gün kanda baktırabilirsin
Bir gun daha dayan istersen

Aleyküm selam. evet zaten test günüm salı. ama ben en azından merakımı gidermek istiyorum. çıkmayacak belki ama ne bileyim işte.
bir arkadaş yazmış ya. sanki herkes hamile kalacak ben hariç, gibi hissediyordum diye. inan bazen öyle bir his oluyor. inşaallah biz de onun gibi pozitif sonuç alırız.

Ya
.. çok tuhafım
tebrik ederim canım Allah hayırla, sağlıkla tamamına erdirsin. şu cümlenden çok etkilendim:
"ben kendimi hamile olarak hiç düşünemiyodum,Sanki hep başkaları hamile kalacaktı ben hariç"
duygular ortak demek. inşaallah bizim için de sonuç pozitif olur. :)

Kizlar histeroskopi ile rahmine cizik atilan var mi? Dr um ilk tup denememiz tutmadi dite bir dahaki ay histeroskopi yapilmasini istedi cizik atilacakmis
Canım benimde ilk denemem tutmadı hemde herşey yolunda giderken 5.gün iyi kalite embriyo transfer edilmişti kimyasal gebelik yaşadım. Rahim filminde de sorun yoktu. Histereskopi oldum geçen ay çizik atıldı 5 gün öncede transferim oldu tekrar. Bakalım şansımız artmış mi artmamış mı öğrenicez cuma günü :)

Kızlarr acile
gitmiştim doktor endometrium çok kalınlaşmış sadece ilaçlarla bukadar kalınlaşması mümkün değil dedi ve kan testi yaptırdım sobuç pozitiff allahım okadar mutlu oldumki anlaatamam darısı isteyen bekleyen herkesim başın:dua:
Canim hayirli olsun sen umidini kaybetmistin ama bak bebisin senden umidini kaybetmemis. Sana tutunmus. Cok sevindim canim. Allah saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin.

Kizlar histeroskopi ile rahmine cizik atilan var mi? Dr um ilk tup denememiz tutmadi dite bir dahaki ay histeroskopi yapilmasini istedi cizik atilacakmis

Histeroskopide rahimde tutunmaya engel bir sey varmi diye bakiyor
Bir de cizik atarak orada bağışıklık sistemini uyararak kanlanmayi sağlıyor.. bu da bir sonraki ay transferde yerlestirilen embriyonun daha kolay tutunmasini sagliyor deniyor
Teoride bildiklerim bu sekilde

Kızlar benim doktorum opudan sonra vitamin haricinde hazırlık için hiçbir ilaç vermedi doğal devam edicez dedi bu şekilde ilerleyen var mı aranızda

Kızlar gunaydinlarrr bugün test günümdu sabah kan verdim sonuç 540 çıktı. 5. Embriyosu ve transfer günü dahil (14 kasim) 12. Gün deger normal mi bana yüksek geldi ne düşünüyorsunuz

canım tebrik ederim allah tamamına erdirsin arkadaşım
evet yüksek belki içinde bölündü ikiz gebelik arkadaşım
kese görmeye gittiğinizde dr bilgi verecektir hayırlı haberlerini alalım inşallah

Back