2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Ya ben kendimi hamile olarak hiç düşünemiyodum kesin adet oluyorum gözüyle baktım çarşamba günü kırmızı kanama da geçirmiştim
Sanki hep başkaları hamile kalacaktı ben hariç.. çok tuhafım

Çok iyi anlıyorum canım seni Rabb'im ol der ve olur ümitsizliğe yer yok hayatta kun fe ye kun ;) çok güzel garip bir duygu ben 29 unda kalp atışı için gideceğim hala inanamıyorum galiba kucağımıza alıncaya kadar da böyle duygular yaşayacağız

Aynen canım, bir pozitif görsem hiçbir şeyi kafaya takmıycam diye söz veriyodum kendime:) kese görmek için daha ne kadar bekelemeliyim şimdi?

Kızlarr acile
gitmiştim doktor endometrium çok kalınlaşmış sadece ilaçlarla bukadar kalınlaşması mümkün değil dedi ve kan testi yaptırdım sobuç pozitiff allahım okadar mutlu oldumki anlaatamam darısı isteyen bekleyen herkesim başın:dua:
Tahmin etmiştim;) gözün aydın sağlıcakla doğsun inşallah

Aynen canım, bir pozitif görsem hiçbir şeyi kafaya takmıycam diye söz veriyodum kendime:) kese görmek için daha ne kadar bekelemeliyim şimdi?

Bı hafta sonra görülüyor normal de ama değişebiliyor da kese kalp atışı aynı zamanda da olabilir biraz geç gidersen doktora ;) ama sen beklemezsin gibi :) :halay::KK73::KK70:

Canim sen keseyemi gidiyorsun sali? O nasil ya benimle ayni gun kese muayenen var. Benim biraz gece attilar oyle geliyo bana. Olsun belki kalp atisida gorunur dimi ?
Bana verdikleri kağıtta yazan gün de daha ileri tarih canım benim değerler sıkıntılı olduğu için çağırdı keseyi göremeyiz belki ama 5. haftada görebilen oluyormuş. Senin de dediğin gibi kalp bile duyabilirsin bence çok heyecanlı :KK17::KK17:

inşaallah hayırlısı olsun. ben de gün sayıyorum şimdi. sanırım dayanamayıp yarın idrar testi yapacağım. yarın transferin 7.günü oluyor. 5.gün embriyosu olduğu için belki çıkar diye umuyorum. hayırla inşaallah.

rengarenk203 rengarenk203 selam canim 7. Gün idrar icin biraz erken
hcg degerin 20nin altinda ve cikmassa henüz stres yapacaksın boşuna
Bize sorarsan yapma deriz
8. Gün kanda baktırabilirsin
Bir gun daha dayan istersen

Ya ben kendimi hamile olarak hiç düşünemiyodum kesin adet oluyorum gözüyle baktım çarşamba günü kırmızı kanama da geçirmiştim
Sanki hep başkaları hamile kalacaktı ben hariç.. çok tuhafım

Bak gördün mü:)) bosuna telas yaptın
Tebrikler canim :))
Hayirli Olsun

Darisi basimiza insalllaaahhhh :))

Back