2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Merhaba arkadaşlar, ben de ilk defa tüp bebek sürecine başladım bu ay. Dün yumlar toplandı 13 tane toplanmış. Bugün haber edecekler daha kaç tanesi döllenmiş diye. Opudan sonra bi dünya ilaç daha verdi. İnşallah emeklerimiz zayi olmaz.

Hayirlisi olsun 13 yumurta güzel

5. Gune buyuk ihtimal bekletilir en iyisi yerlestirilir
Kalanlari dondurulur

Bu da her seferinde hormon ignelerini almaktan seni kurtarir ileride ikinci cocuk vs istersen

Bu sayfalari okuyan ve tup bebege baslamakta kararsiz arkaslar varsa
ne kadar erken o kadar iyi :)

Ben bilmiyordum
Basladiktan sonra ögrendim

Hayirlisi olsun 13 yumurta güzel

5. Gune buyuk ihtimal bekletilir en iyisi yerlestirilir
Kalanlari dondurulur

Bu da her seferinde hormon ignelerini almaktan seni kurtarir ileride ikinci cocuk vs istersen

Bu sayfalari okuyan ve tup bebege baslamakta kararsiz arkaslar varsa
ne kadar erken o kadar iyi :)

Ben bilmiyordum
Basladiktan sonra ögrendim
Şimdi aradılar da kontroller iyi gidiyor denildi. Kontrol derken yumların tam olarak ne kastetti anlamadım soramadık da . Yarın tam olarak söyleriz dediler kaç tane döllendiğini. Canım sen sürecin neresindesin başı mı sonu mu :) evet inşallah bi daha hiç gerek kalmaz tüm bunlara

Kızlar sanırım adet olmaya başladım. Hafiften adet sancılarım var peçeteye de kahve pembe leke geldi, ne olacaksa olsun artık :(

Slm kizlar cuma opum vardı dün sabah aradılar 16 yumurtam dan 15 olgun çıkmış ama sadece 6 yumurta döllenmiş sizce normal mi benim biraz moralim bozuldu da sizler ne dersiniz bir daha pazartesi bilgi için arayacaklar bana da zaman geçmiyor

Slm kizlar cuma opum vardı dün sabah aradılar 16 yumurtam dan 15 olgun çıkmış ama sadece 6 yumurta döllenmiş sizce normal mi benim biraz moralim bozuldu da sizler ne dersiniz bir daha pazartesi bilgi için arayacaklar bana da zaman geçmiyor
Canım bu sayılara hiiiç takılma daha okadar yolun başı ki, benim 9 olgundan 7di döllendi aam beşinci güne sadece bir tane gidebildi.. döllenmenin ilk aşamaları daha bunlar ben de senin gibi çok kafaya takmıştım ama bebişlerin önünde daha uzun bir yol var sen şimdiden yıpratma kendini.

Canım bu sayılara hiiiç takılma daha okadar yolun başı ki, benim 9 olgundan 7di döllendi aam beşinci güne sadece bir tane gidebildi.. döllenmenin ilk aşamaları daha bunlar ben de senin gibi çok kafaya takmıştım ama bebişlerin önünde daha uzun bir yol var sen şimdiden yıpratma kendini.
Haklisin cnm farkındayım ama isye insan ister istemez ayrıntılara takılıyor

Anladım cnm ama belli olmaz tüm gebeliği lekeleme ile geçirenler de var rabbim ol deyince engel yok hakkında hayırlısı olsun ins
Doğru söylüyosun canım, benim kafama tam oturtamadığım nokta şu, eğer çok başında bir gebelik varsa şu an ekstra bir müdahale olmadığı için belki tutunabilecekken kaybediyorsam.. kafamda deli sorular anlayacağın:))

Çarşamba kanamam olduğunda hemşireyle konuştum dinlenin ilacınıza devam edin ve test gününü bekleyin dedi, doktor telefonu açmadı bile.. o yüzden şimdi de aynı cevapları alırım diye düşünüyorum
Bildiğim kadarı ile progestoron iğne yada fitil yada jel veriyolar transfer sonrası sende kullanıyorsundur sanırım o bebeğin tutunmasını sağlıyormuş ama

Bildiğim kadarı ile progestoron iğne yada fitil yada jel veriyolar transfer sonrası sende kullanıyorsundur sanırım o bebeğin tutunmasını sağlıyormuş ama
Evet canım jelim var hatta iki iğne de vermişlerdi birini transfer günü vurdular diğerini çarşamba kırmızı kan gelince ben yaptırdım( normalde cuma günü yaptırmalıydım iki gün erken oldu)

Şimdi aradılar da kontroller iyi gidiyor denildi. Kontrol derken yumların tam olarak ne kastetti anlamadım soramadık da . Yarın tam olarak söyleriz dediler kaç tane döllendiğini. Canım sen sürecin neresindesin başı mı sonu mu :) evet inşallah bi daha hiç gerek kalmaz tüm bunlara

Ben bu grubu actigim gün gonalf 300 le iğneye baslamistim Eylül basinda
İkinci tedavim icin enerji topluyorum bu ara

6 dollenmis embriyo güzel haber
Bebek icin 1 embriyo yeterli biliyorsun

30 yumurtasi toplanip bir embriyo dollenen var
O embriyodan bile cocugu olanlari okudum burda

Sen bunlari düşünüp stres seviyeni yukseltme
Sevdigin kisilerle vakit gecir
Guzel seylerle mesgul ol kafan dagilsin

Ne kadar az stres o kadar basarili tüp bebek sonucuna gider :)
Sana moral verecek kisilerle vakit gecir canım

Ben bu grubu actigim gün gonalf 300 le iğneye baslamistim Eylül basinda
İkinci tedavim icin enerji topluyorum bu ara

6 dollenmis embriyo güzel haber
Bebek icin 1 embriyo yeterli biliyorsun

30 yumurtasi toplanip bir embriyo dollenen var
O embriyodan bile cocugu olanlari okudum burda

Sen bunlari düşünüp stres seviyeni yukseltme
Sevdigin kisilerle vakit gecir
Guzel seylerle mesgul ol kafan dagilsin

Ne kadar az stres o kadar basarili tüp bebek sonucuna gider :)
Sana moral verecek kisilerle vakit gecir canım
Haklisin tatlim ama burda sizler ile fikir alışverişi yaopamk daha geliyir sonuçta biz birbirimizi anlayoruz teşekküler ederim cevaplarınız icin
Umarım senin de bu defa herşey yolunda gider cnm

Back