2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Tamam canım ben iyi düşüneyim iyi olsun ama sen de iyi düşün iyi olsun :super:
Ahh canim benim olumlu bir belirti olsa dunden heveslenmeye baslardim fakat benim tum belirtilerim olumsuz,testlerim negatif. Bu kadar siddetli agrilarda hamilelik olamaz gibi geliyor

kızlar sızın bu göbekten vurulan clexan kan sulandırıcı cok canınızı yakıyormu benım bır dakıka cok canım yamıyor ya

floransa17 floransa17 canım ben yazamadım kusura bakma lütfen biraz kötü hissediodum yeni gördüm oyuzden yazdığını.ben agustos 26 dan (opu vemiyom ameliyatı oldu bu tarihte) 2 kasıma kadar(transfer zamanı) kendime cok iyi bakmaya calıstım.genelde de sağlıklı beslenme spor severim.öncelikle sigara kullanan arkadaslar için diyim direk bırakın.evet cok zor ama imkansız değil.ben 1 yıl evvel bıraktım çocuk denemeye baslarken.Allaha sukur 1 yıldır içmiyorum.sonra yuruyus vs zaten yapardım ama daha duzenli haftada 3 gun yapmaya başladım.ben 64 kilodan 58 kiloya dustum boyumda 1,64.evde kefir mayalamaya ve sabahları içine zerdeçal karabiber ve corek otu yağı koyarak içtim.daha önce anlattıgım incir kürünü yaklaşık 1 ay yaptım.hep sağlıklı yağ, kararında protein ve az karbonhidrat aldım.haşimato troitim olduğu için glutenden uzak durdum.sağlıklı beslenmeye ek aldığım şeyler kefir, zeytinyağlı incir, çörekotu yağı oldu.ben bunları sağlıklı olayım die yaptım ama hamile kalmaya faydası varmı bilmiorum.sadece sole dusundum sağlıklı olursam hamile kalmam kolaylaşır.beslenme haricinde doktorum pgt die bi test var isterseniz yaptırabilirsiniz dedi yaptırdık.benim 2 embriyom vardı iyi kalite birinde anomali çıktı.doktorum birlikte koyulsalardı diğer sağlıklı embriyoyada zararı olabilirdi dedi.doktoruma hep inandım güvendim.Allaha dua ettim hakkımda hayırlısı neyse doktorum onu solesin ne derse yapıcam dedim.kafamda kuskularla devam etmemek için.
Birde ben hayatımda ne zaman sıkılsam işlerim düzelsin die tesbih çekerim 70 bin kelimei tevhid cektik eşimle.Allaha sukurler olsun dualarımız kabul oldu.simdi yeniden başladım hayırlısıyla bebeğimi kucagıma alayım die.
Baska özellikle yaptığım bir sey yok canım.Allaha inandım cok zor ama elimden geldiğince tevekkul etmeye calıstım halada calışıyorum cunku pozitif sonuc cok buyuk bir adım ama son değil.Allah hepimize kucağımıza almayı hatta buyuyup iyi birer yetişkin olduklarını görmeyi nasip etsin.

Back