- 31 Ekim 2017
- 325
- 847
- 23
- 40
- Konu Sahibi floransa17
- #12.681
Yok anaokulunda değerler eğitimi öğretmeniyim minikler :))
Aa canım ne güzel bende anasınıfı öğretmeniyim :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok anaokulunda değerler eğitimi öğretmeniyim minikler :))
Bende sevindim şimdi istanbuldamısın:)Aa canım ne güzel bende anasınıfı öğretmeniyim :)
Bende anasınıfında müdür idimAa canım ne güzel bende anasınıfı öğretmeniyim :)
oooy en güzel bölümdesin arkadaşım inşallah sevgini evladınada vermeyi rabbim nasip ederYok anaokulunda değerler eğitimi öğretmeniyim minikler :))
Malesef dondurulmuşum yok Ocakta başlarsam tedaviye Ocak 20 gibi adet olurum büyük ihtimalle Şubatta olur transferDONDURULMUŞ EMBRİYON YOKMU CANIM SENİN
HAYIRLI SONUÇLAR ALIRIZ İNŞALLAH ARKADAŞIM
ŞUBATTA MI OLUR SENİNDE TRANSFERİN
Bende sevindim şimdi istanbuldamısın:)
Bende anasınıfında müdür idimtedavi icin biraktim
Özel sektör de izin olayi cok zor rabbim büyük emeklerimiizi boşa cikarmasinOlsun bebişler olsun yine çalışırsın bende ayrıldım tedavi için zor geliyor9 yıldır çalışıyordum şimdi ev hanımı oldum çıktım evde kocişi göbüşte bebişi bekliyorum bakalım
![]()
o zaman birlikte bekleyeceğiz transferi inşallah arkadaşımMalesef dondurulmuşum yok Ocakta başlarsam tedaviye Ocak 20 gibi adet olurum büyük ihtimalle Şubatta olur transfer
Ahh canim benim olumlu bir belirti olsa dunden heveslenmeye baslardim fakat benim tum belirtilerim olumsuz,testlerim negatif. Bu kadar siddetli agrilarda hamilelik olamaz gibi geliyorTamam canım ben iyi düşüneyim iyi olsun ama sen de iyi düşün iyi olsun![]()
Özel sektör de izin olayi cok zor rabbim büyük emeklerimiizi boşa cikarmasin
Özel sektör de izin olayi cok zor rabbim büyük emeklerimiizi boşa cikarmasin
Olsun Rabbim kendi evladımıza bakmayı nasip etsin bize inşallahBende anasınıfında müdür idimtedavi icin biraktim
Amin amin inşallah en büyük isteğim bu Rabbim cümle isteyenlere nasip etsinoooy en güzel bölümdesin arkadaşım inşallah sevgini evladınada vermeyi rabbim nasip eder
Hm ne güzel bende Maltepe tarafındayım :)Hayır ama sık sık geliyorum ist a abimler orada yaşıyorümraniye de
Bende maltepe siz nerde tedavi görüyorsunuzHm ne güzel bende Maltepe tarafındayım :)
Bende maltepe siz nerde tedavi görüyorsunuz
Bende maltepe siz nerde tedavi görüyorsunuz