2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Ben çok araştırdım canım bu belirti işini. Gebelik belirtisi ya da adet belirtisi değilmiş yaşadıklarımız tamamen progesteronun yan etkisi. Belirtisi olup hamile olan daha çok çünkü sanırım ilaç daha çok kişiye yan etki yapıyor. Yani belirti olsa sıkıntı olmasa sıkıntı en iyisi test gününe kadar düşünmemek ama tabii bunu başarmak neredeyse imkansız. Rabbim inşallah ikimizi ve bekleyen herkesi mutlu etsin inşallah :anneadayı::anneadayı:
Aynen canim kafamda surekli sorular. Hayirlisi olsun ne diyim,idrar yaptin mi ben yaptim negatif cikiyor 5.gun embriyosu idrarda cikmaliydi gibi geliyor o nedenle baya umudum kirildi

Aynen canim kafamda surekli sorular. Hayirlisi olsun ne diyim,idrar yaptin mi ben yaptim negatif cikiyor 5.gun embriyosu idrarda cikmaliydi gibi geliyor o nedenle baya umudum kirildi
Yarın sabah yapmayı düşünüyorum canım heyecan dorukta çıkmayabiliyormuş ama değerlerimiz 5-425 arasında çıkabiliyormuş 5’e yakınsa değerimiz çıkmaz

Yarın sabah yapmayı düşünüyorum canım heyecan dorukta çıkmayabiliyormuş ama değerlerimiz 5-425 arasında çıkabiliyormuş 5’e yakınsa değerimiz çıkmaz
Bilmiyorum canim. Benim test negatif bskalim kan nasil olacak. Belimde hala ayni kopuyor.

zameboz zameboz 5. Gün embriyosuysa kanda 9. Gunden sonra gorebilirisn
11 kasimdi di mi senin transfer yani yarin bastırabilirsin
Doktorunun 12. Gun demesi saglikli gelisiyormu diye emin olmak icin yuksek degerde baktirmak istiyolar
İdrarda çıkmayabilir ona kafayi cok takma
Kan kesin sonuc

zameboz zameboz 5. Gün embriyosuysa kanda 9. Gunden sonra gorebilirisn
11 kasimdi di mi senin transfer yani yarin bastırabilirsin
Doktorunun 12. Gun demesi saglikli gelisiyormu diye emin olmak icin yuksek degerde baktirmak istiyolar
İdrarda çıkmayabilir ona kafayi cok takma
Kan kesin sonuc
Aynen canim o nedenle persembeyi bekliycem neyse o olsun. Ak koyun kara koyun net belli olsun hayirlisi

A anneveoglusu canım nasılsın? Kontrol histereskopin yapıldı mı bugün?
Canım yeni eve geldik hala sersem gibiyim 3 aydır narkoz almak bu sefer beni çok etkiledi
Dr rahimde yapışıklık yok dedi iyileşme süresi içindesin temiz rahim dedi Şubat adeti ile görüşelim dedi transfer şubatta olacakmış

Canım yeni eve geldik hala sersem gibiyim 3 aydır narkoz almak bu sefer beni çok etkiledi
Dr rahimde yapışıklık yok dedi iyileşme süresi içindesin temiz rahim dedi Şubat adeti ile görüşelim dedi transfer şubatta olacakmış
Gozunaydın cnm hakkında hayırlısı olsun inş şubatta bize guzel haberler verırsın

Hayırlı olsun canım bu süreçte sende kendine dikkat et Zaman uzun gibi gelir sana ama çabuk geçer inşallah güzel sonuçlarla sevindirici haberler alasın kuzum

Hadi hayırlısı olsun canım buda bitti şükür kaldı transfer oda rahmin dinlensin beklemen en iyisi.

Gozun aydin canim gec olsun guc olmasin hayirlisi arkadasim

Rabbim yardımcın olsun güzelce dinlen inşallah hayırlı ve güzel olacak :dua:

Back