2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

kızlar bugün daha iyiyim toparlanmak adına azcık üzüldüm ama olan yine bana oldu kızdım kendime şişen gözlerimi görünce madem olmadı artık önümüzdeki maçlara bakacaz artık adet ağrıları müthiş başladı ama tık yok henüz ne kadar sürede adet oldunuz negatifi gören arkadaşlar tecrübelerinize ihtiyacım var o_O
uzme kendını canım.. hiç bişi senden önemli değil.. demekki vakti zamanı değilmiş.. elbet olacak senınde o günde gelecek..

kızlar bugün daha iyiyim toparlanmak adına azcık üzüldüm ama olan yine bana oldu kızdım kendime şişen gözlerimi görünce madem olmadı artık önümüzdeki maçlara bakacaz artık adet ağrıları müthiş başladı ama tık yok henüz ne kadar sürede adet oldunuz negatifi gören arkadaşlar tecrübelerinize ihtiyacım var o_O
Canim bnm üzülme şimdi olmadıyla bi daha ki ne o zmn olmazsa yine yeni umutlar hiç kaybetme.herseyden bir hayır vardır blki sağlıksız di ondan tutmadi .sağlıksız olsa daha çok üzülürdün. Kurban olduğum allah nasip eder ins .bnm ik tedavim de bos gebelik geçirmiştim inan oylesi dağa zor .allahım sağlıklı sıhhatli bi evlat versin ins en kisa surede hepimize

B Bluemoon78 zor günler geçirmişsin gercekten
Seni tabiki hatırlıyoruz
Daha dün aklimdan geçtin ne yapiyodur diye

Pihtilasma sorununu nasil tespit ettiniz

Ben de doktoruma etraftan cok duydugum icin sordum bende olabilir mi diye
Sanirim benim daha bastan negatif oldugu icin bakılmıyor pihti testine
Yani düşükle sonuclandiktan sonra bakiliyor gibi anladım

İnsallah tüp bebekle hersey yolunda gider
Daha iyi embriyo secilip bunun önlemi alinir
Hayirli sonuclar olur insallah
Sağol canım acımı sizlerle paylaşmak istedim her yazmaya başladığımda ağlamaktan yazamadım, 1 yıl önce tedavisiz kimyasal gebelik, ocak ayında tüp bebek düşük, eylülde normal gebelik düşğk olunca Dr um pıhtılaşma testleri istedi öyle öğrendik bunu öğrenmek için bu kadar acıya gerek varmıydı diye düşünmekten kafayı yedim resmen, hastaneler en az 2 düşük olmadan bakmıyor Dr larda hemen istemiyor bu testi oysaki özelde parasıyla baktırabilirdik tüp bebeğe dünyanın parasını veriyoruz buna da verirdik artı hastanede benim yaşımda bi bayanla tanıştım yeni tedaviye başlayacakmış pıhtılaşmayı çevresinden duymuş hiç düşük yaşamamış ama risk almamak için benden önce Dr un yanına girdi 2 düştüğüm var dedi testi yaptırdı yani illaki bunu yaşamaya gerek yok devlette de düştüğüm var diyip testi yaptırabiliyorsun, 39 yaşındayım Boşu boşuna 1 yılım gitti böyle bişeyden haberim olsa gider parasıyla yaptırırdım nelere ne paralar verdik en az histeroskopi kadar önemli bence vaktin varsa git baktır tüp bebekte önlem amaçlı transferle kan sulandırıcı başlıyorlar ancak yaptığım araştırmalar sonucu pıhtılaşma sorunu olanlar en az 1 ay önce coraspin başlamalı transfer sonrası kullanılan iğneler yeterli gelmeyebiliyormuş.

Ay zarmeh canim seninde yaklasti benimde agriyordu belim insallah seninde olumlu oldugu icindir canim. Persembe ilurbe07 ve senden guzel haberler alicaz insallah
Insllh canim ama benim cok garip bi agri. Iki gundur soldan soldan bicak saplaniyor gibiydi dun aksamdan beri tum belim agriyor ve bir sicak basiyor ayni adet gibi. Insllh tutmustur korkuyorum cok

Canim ya cok uzuldum aklimdan geciyirdun arada ne yapti diye. Allahim bu defa guldursun yuzunu antalya tupe mi baslayacaksin? Hakkindan hayirlisi olsun
Çok sağol canım sen de pozitif sonucu almışsın çok çok sevindim inan, herşey çok güzel devam etsin inşallah. Evet aralık reglimle Kemal beyle görüşücem yaşadıklarımı anlatıcam hemen başlayalım derse başlıycam tedaviye inşallah.

Çok sağol canım sen de pozitif sonucu almışsın çok çok sevindim inan, herşey çok güzel devam etsin inşallah. Evet aralık reglimle Kemal beyle görüşücem yaşadıklarımı anlatıcam hemen başlayalım derse başlıycam tedaviye inşallah.
Hadi hayirlisi kemal hoca cozer bu isi. Ona minnettarim ben. Insallah benimde sagliklica devam eder

Çok geçmiş olsun bende yaşadım maalesef 12 haftalıktı. İnşallah bundan sonrası çok güzel olur ben şimdi ikinci tedavime başlıyorum
Sağol canım, sana da çok geçmiş olsun embriyoya patoloji yapıldı mı zamanın varsa sen de baktır pıhtılaşmaya devlette sonuç 15 gün de çıkıyor özelde 1 haftada çıkarmış, düşük çok zor psikoloji beni iyi anlarsın çevremde özellikle tedaviye başlıysak herkese düşük yapmamış olsa bile tavsiye ediyorum bu kadar acıya üzüntüye gerek yok basit bir test sadece kan veriyorsun o kadar. Yeni tedavilerimizde Allah yüzümüzü güldürsün inşallah.

Hadi hayirlisi kemal hoca cozer bu isi. Ona minnettarim ben. Insallah benimde sagliklica devam eder
Ben de Kemal beye çok güveniyorum, aslında çözümü çok kolay bişey sadece hamilelik düşünmeye başladığında folik asit gibi kan sulandırıcı başlamak bu kadar basit ama bilmeyince sonuçları bu kadar acı oluyor canlı canlı kürtaj oldum düşün.

Canim bnm üzülme şimdi olmadıyla bi daha ki ne o zmn olmazsa yine yeni umutlar hiç kaybetme.herseyden bir hayır vardır blki sağlıksız di ondan tutmadi .sağlıksız olsa daha çok üzülürdün. Kurban olduğum allah nasip eder ins .bnm ik tedavim de bos gebelik geçirmiştim inan oylesi dağa zor .allahım sağlıklı sıhhatli bi evlat versin ins en kisa surede hepimize
Sağol canım bugün daha iyiyim tedavi olarak bitti Bi daha tüp olmayacak ama normal olarak zamana bırakacağız nasipte varsa olur yoksa da Allah'ın takdiri

Ben de Kemal beye çok güveniyorum, aslında çözümü çok kolay bişey sadece hamilelik düşünmeye başladığında folik asit gibi kan sulandırıcı başlamak bu kadar basit ama bilmeyince sonuçları bu kadar acı oluyor canlı canlı kürtaj oldum düşün.
Canim tekrar tekrar gecmis olsun bununla kalsin

Back