2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

gunaydınlar herkse.. guzel haberler alırız bugun ınsallah... benımde 2.gün emmbrıyosu 6.gün transferımde de.belirti bakmıyorum kendımde ama hiç te yok cok cok az gögüs hassasiyeti dısında olmadı heralde.çünkü kimyasal gebelik yasadıgımda gögüslerimde bır degısıklık olmustu..hakkımda hayırlısı :110:

gunaydınlar herkse.. guzel haberler alırız bugun ınsallah... benımde 2.gün emmbrıyosu 6.gün transferımde de.belirti bakmıyorum kendımde ama hiç te yok cok cok az gögüs hassasiyeti dısında olmadı heralde.çünkü kimyasal gebelik yasadıgımda gögüslerimde bır degısıklık olmustu..hakkımda hayırlısı :110:
Iyi dusunelim iyi olsun arkadasim seninde cumami test gunun

D _Depply_ seni etiketlerken ismini yazmak da zorlaniyorum canım:)) deep yaziyorum herseferinde

Neyse o yukardaki cümle ne oyle :))
Olmadi heralde falan
İlk sayfamizda ne yaziyor
Negatif düşünceye yer yok :)

Guzel düşün iceridekini üzme

D _Depply_ seni etiketlerken ismini yazmak da zorlaniyorum canım:)) deep yaziyorum herseferinde

Neyse o yukardaki cümle ne oyle :))
Olmadi heralde falan
İlk sayfamizda ne yaziyor
Negatif düşünceye yer yok :)

Guzel düşün iceridekini üzme
öyle yapmalıyım zaten kötü düşünmenın faydasızaten yok...

Back