- 4 Nisan 2017
- 1.560
- 2.827
- 133
- Konu Sahibi floransa17
- #12.481
Gunaydin sekerler...
sanat2017 ve anneveoglusu guzel haberlerinizi bekliyoruz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar hep beraber sevinelim inşallah müjdeli haberler bekliyorumGunaydin sekerler...
Gittim arkadasim tsk ederim. Cok sukur katlamis. Sali keseye gidicem o zaman belli olurKızlar hep beraber sevinelim inşallah müjdeli haberler bekliyorum
Yonca sen kontrole gittin mi bebislerin ikiz mi acaba çok merak ediyorum değerin yüksekti
Teşekkür ederim canım bende hala belirti yok ama güzel hissediyorum, inşallah perşembe günü güzel sonuç alırımIlurbe07 canim sen nasilsin? Az kaldi sizlerede
Iyi dusunelim iyi olsun arkadasim seninde cumami test gunungunaydınlar herkse.. guzel haberler alırız bugun ınsallah... benımde 2.gün emmbrıyosu 6.gün transferımde de.belirti bakmıyorum kendımde ama hiç te yok cok cok az gögüs hassasiyeti dısında olmadı heralde.çünkü kimyasal gebelik yasadıgımda gögüslerimde bır degısıklık olmustu..hakkımda hayırlısı![]()
Teşekkür ederim canım bende hala belirti yok ama güzel hissediyorum, inşallah perşembe günü güzel sonuç alırım![]()
pazartesı canım araya pazar girdiği için pazartesi olacakIyi dusunelim iyi olsun arkadasim seninde cumami test gunun
masallah size canım allah bir an önce saglıkla kucagına almayıda nasip etsın ınsallahKızlar bugun benden hepinize güzel bir haber ozaman.bebeğimin kesesini gördük bugun![]()
masallah size canım allah bir an önce saglıkla kucagına almayıda nasip etsın ınsallah
Ayy ne güzell yaa Rabbim hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsinKızlar bugun benden hepinize güzel bir haber ozaman.bebeğimin kesesini gördük bugun![]()
Ayy ne güzell yaa Rabbim hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsin
gunaydınlar herkse.. guzel haberler alırız bugun ınsallah... benımde 2.gün emmbrıyosu 6.gün transferımde de.belirti bakmıyorum kendımde ama hiç te yok cok cok az gögüs hassasiyeti dısında olmadı heralde.çünkü kimyasal gebelik yasadıgımda gögüslerimde bır degısıklık olmustu..hakkımda hayırlısı![]()
Maşallah canım Allah sonunu getirsin inşallah sağlıklısıylaKızlar bugun benden hepinize güzel bir haber ozaman.bebeğimin kesesini gördük bugun![]()
Maşallah canım Allah sonunu getirsin inşallah sağlıklısıyla![]()
Kızlar bugun benden hepinize güzel bir haber ozaman.bebeğimin kesesini gördük bugun![]()