2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

öyle yapmalıyım zaten kötü düşünmenın faydasızaten yok...

Canım neden belirti arıyorsunki doktorlar sürekli sölüyo belirti olmaz bu zamanda eger bi agrı sancı varsa bu ilaçlardan kaynaklanıyordur diolar.De ki hamilelikten oluyo belirtiler ama her hamilelikte bir değilki.benim yengem ilk gebeliğinde hiç mide bulantısı yasamazken 2. De surekli bulantısı oluyodu.yani negatifi görmeden umutsuz olmayın lütfen:KK36:

Canım neden belirti arıyorsunki doktorlar sürekli sölüyo belirti olmaz bu zamanda eger bi agrı sancı varsa bu ilaçlardan kaynaklanıyordur diolar.De ki hamilelikten oluyo belirtiler ama her hamilelikte bir değilki.benim yengem ilk gebeliğinde hiç mide bulantısı yasamazken 2. De surekli bulantısı oluyodu.yani negatifi görmeden umutsuz olmayın lütfen:KK36:
nısan ayındakı kımyasal gebelıgımde göğüs hassasiytım olmustu bunda bişi olmyınca böyle oldum. bıraz kasık agrı ve karnımda gergınlık karın agrısı hafif şiddette var sadece.ama ben göğüs hassasiyetine takıldım kaldım maalesef.:işsiz:

Herkese merhaba uzun bir aradan sonra tekrar burdayım, çok zor ve kötü günler geçirdim o psikoloji ile buraya yazarak sizlerin de kötü senaryolar kurmanızı istemedim ben bunu çok yaptım çünkü, keşke hepimiz bu yolda güzel şeyler yaşasak. Buraya yazdığımda Eylül ayında tüp bebeğe hazırlanıyordum bir anda kendiliğinden hamile olduğumu öğrendim, ama 1 ay önce düşük ve kürtajla bebeğimi kaybettim. Kendimi yeni toparlayabildim 2. kez bunu yaşamak beni daha da sarstı. Şimdi iyiyim şükür olumsuz sonuç alan arkadaşlarım nolur çok üzülmeyin çünkü olumlu sonucu görüp devam etmemesi çok daha sarsıcı inanın bana, pozitifi gören arkadaşlarım hepinizi tebrik ediyorum inşallah sağlıkla kucağınıza alın bebişlerinizi, ben tekrar tedaviye hazırlıyorum kendimi aralık ya da ocak ya tekrar başlıycam. Bu arada düşükten sonra bir sürü kan tahlili yaptırdım ve kan da pıhtılaşma çıktı Dr lar düşüklerimi buna bağladı, özellikle yaşı büyük arkadaşlarım ve 1 kez bile olsa düşük yapanlar mutlaka pıhtılaşmaya baktırın gördüm ki bu sorun bizim ülkemizde çok yaygınmış.

Herkese merhaba uzun bir aradan sonra tekrar burdayım, çok zor ve kötü günler geçirdim o psikoloji ile buraya yazarak sizlerin de kötü senaryolar kurmanızı istemedim ben bunu çok yaptım çünkü, keşke hepimiz bu yolda güzel şeyler yaşasak. Buraya yazdığımda Eylül ayında tüp bebeğe hazırlanıyordum bir anda kendiliğinden hamile olduğumu öğrendim, ama 1 ay önce düşük ve kürtajla bebeğimi kaybettim. Kendimi yeni toparlayabildim 2. kez bunu yaşamak beni daha da sarstı. Şimdi iyiyim şükür olumsuz sonuç alan arkadaşlarım nolur çok üzülmeyin çünkü olumlu sonucu görüp devam etmemesi çok daha sarsıcı inanın bana, pozitifi gören arkadaşlarım hepinizi tebrik ediyorum inşallah sağlıkla kucağınıza alın bebişlerinizi, ben tekrar tedaviye hazırlıyorum kendimi aralık ya da ocak ya tekrar başlıycam. Bu arada düşükten sonra bir sürü kan tahlili yaptırdım ve kan da pıhtılaşma çıktı Dr lar düşüklerimi buna bağladı, özellikle yaşı büyük arkadaşlarım ve 1 kez bile olsa düşük yapanlar mutlaka pıhtılaşmaya baktırın gördüm ki bu sorun bizim ülkemizde çok yaygınmış.

İşte en zoru bu sanırım çok üzüldüm canım seni hatırladım eylül ayından . Rabbim sabır versin. En doğru zamanda kendini hazır hissettiğinde tedavine başlaman en önemlisi . Bende geçen yıl haziran ayında dış gebelik geçirdim 15 ay sonrası anca hazır hissedip tedaviye başladım. Sen daha erken toparlan ve gerekirse tedavine başla. Rabbim yardımcın olsun Benimde şimdilik aralık ayında sanırım transferim belki beraber gün sayarız:)

Teşekkür ederim canım bende hala belirti yok ama güzel hissediyorum, inşallah perşembe günü güzel sonuç alırım :anneadayı::dua:
Insllh guzel sonuc alirsin canim.Bende persembe kan vericem benim 3 gundur asiri derece belim agriyor hic gecmedi arada cok fena adet olacak gibi sicak basiyor muhtemelen olumsuz tutmadi. Ama yinede hayirlisi hakkimizda bakalim

İşte en zoru bu sanırım çok üzüldüm canım seni hatırladım eylül ayından . Rabbim sabır versin. En doğru zamanda kendini hazır hissettiğinde tedavine başlaman en önemlisi . Bende geçen yıl haziran ayında dış gebelik geçirdim 15 ay sonrası anca hazır hissedip tedaviye başladım. Sen daha erken toparlan ve gerekirse tedavine başla. Rabbim yardımcın olsun Benimde şimdilik aralık ayında sanırım transferim belki beraber gün sayarız:)
Çok sağol canım, çok zor günlerdi inan,eminim çok daha zor şeyler yaşayanlar var ama insana kendi yaşadığı en zormuş gibi geliyor bu yolda Allah kimseye zorluk yaşatmasın, kürtaj sonrası ilk reglimi oldum aralık reglimde doktorumla görüşücem başlayalım derse başlıycam, bu yolda yılmak yok mutlu sona ulaşana kadar elimizden gelen herşeyi yapalım. İnşallah aralık ayında beraber gün sayarız.

Insllh guzel sonuc alirsin canim.Bende persembe kan vericem benim 3 gundur asiri derece belim agriyor hic gecmedi arada cok fena adet olacak gibi sicak basiyor muhtemelen olumsuz tutmadi. Ama yinede hayirlisi hakkimizda bakalim
Ben çok araştırdım canım bu belirti işini. Gebelik belirtisi ya da adet belirtisi değilmiş yaşadıklarımız tamamen progesteronun yan etkisi. Belirtisi olup hamile olan daha çok çünkü sanırım ilaç daha çok kişiye yan etki yapıyor. Yani belirti olsa sıkıntı olmasa sıkıntı en iyisi test gününe kadar düşünmemek ama tabii bunu başarmak neredeyse imkansız. Rabbim inşallah ikimizi ve bekleyen herkesi mutlu etsin inşallah :anneadayı::anneadayı:

B Bluemoon78 zor günler geçirmişsin gercekten
Seni tabiki hatırlıyoruz
Daha dün aklimdan geçtin ne yapiyodur diye

Pihtilasma sorununu nasil tespit ettiniz

Ben de doktoruma etraftan cok duydugum icin sordum bende olabilir mi diye
Sanirim benim daha bastan negatif oldugu icin bakılmıyor pihti testine
Yani düşükle sonuclandiktan sonra bakiliyor gibi anladım

İnsallah tüp bebekle hersey yolunda gider
Daha iyi embriyo secilip bunun önlemi alinir
Hayirli sonuclar olur insallah

Çok geçmiş olsun bende yaşadım maalesef 12 haftalıktı. İnşallah bundan sonrası çok güzel olur ben şimdi ikinci tedavime başlıyorum

Canim ya cok uzuldum aklimdan geciyirdun arada ne yapti diye. Allahim bu defa guldursun yuzunu antalya tupe mi baslayacaksin? Hakkindan hayirlisi olsun

Teşekkür ederim canım bende hala belirti yok ama güzel hissediyorum, inşallah perşembe günü güzel sonuç alırım :anneadayı::dua:
Canım nolur belirti arama herkese herşeye göre değişiyor ben önceki tüple karşılaştırdım biraz çok benzerlik var yani ağrıdır hassasiyet hiç takılma inşallah herşey güzel olacak

Canım nolur belirti arama herkese herşeye göre değişiyor ben önceki tüple karşılaştırdım biraz çok benzerlik var yani ağrıdır hassasiyet hiç takılma inşallah herşey güzel olacak
Teşekkür ederim canım inşallah bugün rahatım çok şükür. Allah inşallah hep yüzümüzü güldürsün :KK200:

kızlar bugün daha iyiyim toparlanmak adına azcık üzüldüm ama olan yine bana oldu kızdım kendime şişen gözlerimi görünce madem olmadı artık önümüzdeki maçlara bakacaz artık adet ağrıları müthiş başladı ama tık yok henüz ne kadar sürede adet oldunuz negatifi gören arkadaşlar tecrübelerinize ihtiyacım var o_O

Ay zarmeh canim seninde yaklasti benimde agriyordu belim insallah seninde olumlu oldugu icindir canim. Persembe ilurbe07 ve senden guzel haberler alicaz insallah

Back