2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

canım hayırlısı demek buymuş arkadaşım. inşallah aralık ayında değerin güzel olur ve kuzularını alırsın
9,2 nin altında aslında değerin peki ideali kaç olmalıymış canım

bende ilk ve son denemem eşimle ilerde pişman olmamak için bu sürece girdim
olumsuz olursa bir daha denemeyeceğiz
rabbim evladını sana sağışlasın arkadaşım

Canım eger ki bu kararı verdiyseniz demekki hayırlısı buymuş.geç olsun güç olmasın yeterki.elbet vardır bunda da bir hayır.bende ilk tedavi için temmuz ayında gittiğinde sanıodum ki hemen ağustosta olacak ama olmadı kist varmış 1 ay ole otelendi.sona miyom varmıs 2 ay öle ötelendi.kasımda anca transfer oldu.inşallah hayırlısıyla kavuş bebeğine canım

Canim cok uzuldum inanki ama elden gelen bisey yok. Ayni kaderi persembe bende yasayacagim buyuk ihtimal ama napalim tek care sabretmek. Tek umidim insllh Rabbim bu cektigimiz sikintilarin karsiligini verir bizlere canim benim, yalniz degilsin

Canım benim ne desek gerçekten anlamsız şu an senin için ama zaman geçsin ikiniz için de bebek hiç düşünmeden rahatlayın biraz sonra karar verirsiniz. Ben de öyle yapmayı düşünüyorum negatif görmem durumunda

Şimdi baktım canım benim de transferden bir hafta önce 7 küsürmüş. Belki benim de 9’u bulmamıştı. Böyle bir karar aldıysa merkez bizim lehimize bir şeydir mutlaka. Geç olsun ama güç olmasın derler ya doğru kararı vermişsiniz bence de bir ay sonra olsun inşallah

canım hayırlısı demek buymuş arkadaşım. inşallah aralık ayında değerin güzel olur ve kuzularını alırsın
9,2 nin altında aslında değerin peki ideali kaç olmalıymış canım

Aynen canım hayırlısı buymuş. 9 ün üstü olması gerekiyormuş canım . Benim değerim altın da olduğu için ertelenmiş oldu

İnş. Canım çok saol bende Eylül’de başladım sandım ki hemen olur ama ertelendikçe erteleniyor nedense . 3 ay olmuş olucak benimde hayırlısı buymuş demekki.

Herşey tamam derken iptali insanın Canını sıkıyor açıkçası bakalım Rabbim hayırlısını nasip etsin inş.

Sen ne zaman gideceksin doktora?

Senin transferden önce 7 ise demek ki benim değerim cidden düşükmüş .şimdide önümüzdeki ay değer yükselcek mi stresi var inş. Yükselir . İnş canım saol. Senin değer mutlaka yükselmiştir bir hafta da olumlu sonuç alcaksın inş . Güzel haberlerinizi bekliyoruz artık ağustos anneleri

inşallah aralık ayında güzel olacak herşey güzel arkadaşım canının sıkılması normal
bende yarın dr gidiyorum bakalım ne diyecek ben kendimi ocak diye hazırlıyorum ama şubata da kalabilir mi diye endişeler başladı

Canım benim ya inşallah belirti görmedikçe stres olmaya başladım. Aklına hiç getirme canım değeri yükselir inşallah sen de Eylül annesi olursun inşallah

cango58 bizde senin kadar heycanla bekledik
Ve şu an hislerini paylaşıyoruz

Rezerv azligi artik hepimizde var canım
38 yaş daha cok erken vazgecmek icin

46 yaşında bile amh si 0.1 olanlarin bile hamile kaldigini gördük burda

Maddi manevi olarak agir evet
Ama burda yazilan beslenme önerilerini yapip tekrar denersin belki daha sonra

Allahtan umut kesilmez
Bizi de haberdar et kararinla ilgili

G gulumse-hayata kendini bu kadar hazirlamisken bu erteleme insani gerçekten sinir etmiştir
Ama vardir bir hayir
Dogru zamanda yapılması daha iyi
En azindan bu degerine bakilip yapmayalim diyen bir merkezin işlerini ne kadar titizlikle takip ettiklerini gösterir.
Bence kendini onlarin elerine birak ve allaha dua et
Dogru zaman ne zamansa o zaman olsun

Canım ne gusel solemişsin 38 daha ne ki, cango58 tabiki yorucu bir süreç maddi manevi ama hayatta yok bi araba alalım bi ev alalım die habire para biriktir vs oysa çocukdan daha güsel ne var dimi.bence bi iki ay dinlen ama istiyorsan peşini bırakma.tabiki Allahtan gelene dicek bişey yok ama ozaman hasta olsak 1-2 denemede olmazsa bırakmalımıyız peşini.tedbir bizden takdir Allahtan.hatırladığım kadarıyla bir çocuğun vardı Allah onu sana bağışlasın, ve inşallah gönlüne göre versin.

Canım hepiniz o kadar iyisinizki sağolun evet zor Bi süreç bugün tedavilere başlayalı tam bir yıl oldu Rabbim Bi kez güldürdü iki kez ağlattı çok zor Bi yol bu duyguyu yaşamayan bilmiyor sağlık personelisin herşeyi biliyosun ama gücün hiçbişeye yetmiyor maddi tarafını hiç düşünmeden girdim bu yola bütün tedavilerimi eşimden bir lira almadan yaptırdım ama olmayınca olmuyor yoktan var etmek Bi tek Allah'a mahsus ağladım gözlerim şişti ama değişen bişey yoktur umutsuzluk bize yakışmaz İmanıma dokunur umudumu kaybettim diyemem ama biraz daha bu ağır ilaçlara devam edersem elimdeki sağlığımdan da olacağım belki ben yaşadım negatifi bugün diye D _Depply_ I ilurbe07 @gulumse-hayata zameboz N nejdem A anneveoglusu T trkaslan7914 @floransa17 siz umudunuzu kaybetmeyin güneş bana batmış olabilir ama sizin üzerinize doğsun inşallah

2. çocuk için mi uğraşıyorsunuz ?

YAVRUN NORMAL YOLLA OLDU DİMİ
ÖYLE İSE NORMAL YOLDAN DA GEBE KALIRSIN İNŞALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…