- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi floransa17
-
- #12.381
Eki Görüntüle 2069699
Malesef kızlar
Kızlar benden de şimdilik güzel haber yok malesef . Progesteron değerim 7 çıktı . Doktorum 9 ve üstü olmasını uygun görüyor. Yeni bir uygulama benim hastanemde yeni geçmiş bu uygulamaya transfer günü progesterona bakıp karar veriliyor ya iptal ya devam
Kararı bize bıraktı siz isterseniz transfer yaparız dedi ama doktoruma göre iptal olması en mantıklısıydı . Herşeyi hazırlamıştık aslında eşim ben işten izin falanda almıştık. Kararsız kaldık. Ama sonra pişman olmaktan korktuk doktorunda tavsiyesi üzerine iptal ettik. Önümüzdeki aya bakalım . Vardır herşeyde bi hayır deyip önümüzdeki aya bakıcaz artık
Kızlar çok sağolun olsa bugün çıkardı malesef nasip değilmiş benim son tedavimdi bundan sonrasında tedavi düşünmüyoruz eşim çok yıprandın deyip söz almıştı baştan allahtan gelene boynum kırık ben elimden geleni yaptım takdir de onun Allah sizlerin yolunu açık etsin hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Neden yazmiyorlar canim acaba sgk mi odemiyor o ilaclari.Arkadaslar ben ilaclarimi aile hekimine yazdiramadm kadin dogum poliklinigine gittim oda yazmadi simdi dogum hastanesine infertilite bölümüne alaym mi orasi yazar mi
Kızlar benden de şimdilik güzel haber yok malesef . Progesteron değerim 7 çıktı . Doktorum 9 ve üstü olmasını uygun görüyor. Yeni bir uygulama benim hastanemde yeni geçmiş bu uygulamaya transfer günü progesterona bakıp karar veriliyor ya iptal ya devam
Kararı bize bıraktı siz isterseniz transfer yaparız dedi ama doktoruma göre iptal olması en mantıklısıydı . Herşeyi hazırlamıştık aslında eşim ben işten izin falanda almıştık. Kararsız kaldık. Ama sonra pişman olmaktan korktuk doktorunda tavsiyesi üzerine iptal ettik. Önümüzdeki aya bakalım . Vardır herşeyde bi hayır deyip önümüzdeki aya bakıcaz artık
Canim cok uzuldum inanki ama elden gelen bisey yok. Ayni kaderi persembe bende yasayacagim buyuk ihtimal ama napalim tek care sabretmek. Tek umidim insllh Rabbim bu cektigimiz sikintilarin karsiligini verir bizlere canim benim, yalniz degilsinKızlar çok sağolun olsa bugün çıkardı malesef nasip değilmiş benim son tedavimdi bundan sonrasında tedavi düşünmüyoruz eşim çok yıprandın deyip söz almıştı baştan allahtan gelene boynum kırık ben elimden geleni yaptım takdir de onun Allah sizlerin yolunu açık etsin hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Canım benim ne desek gerçekten anlamsız şu an senin için ama zaman geçsin ikiniz için de bebek hiç düşünmeden rahatlayın biraz sonra karar verirsiniz. Ben de öyle yapmayı düşünüyorum negatif görmem durumundaKızlar çok sağolun olsa bugün çıkardı malesef nasip değilmiş benim son tedavimdi bundan sonrasında tedavi düşünmüyoruz eşim çok yıprandın deyip söz almıştı baştan allahtan gelene boynum kırık ben elimden geleni yaptım takdir de onun Allah sizlerin yolunu açık etsin hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Şimdi baktım canım benim de transferden bir hafta önce 7 küsürmüş. Belki benim de 9’u bulmamıştı. Böyle bir karar aldıysa merkez bizim lehimize bir şeydir mutlaka. Geç olsun ama güç olmasın derler ya doğru kararı vermişsiniz bence de bir ay sonra olsun inşallahKızlar benden de şimdilik güzel haber yok malesef . Progesteron değerim 7 çıktı . Doktorum 9 ve üstü olmasını uygun görüyor. Yeni bir uygulama benim hastanemde yeni geçmiş bu uygulamaya transfer günü progesterona bakıp karar veriliyor ya iptal ya devam
canım hayırlısı demek buymuş arkadaşım. inşallah aralık ayında değerin güzel olur ve kuzularını alırsın
9,2 nin altında aslında değerin peki ideali kaç olmalıymış canım
Allahim tez vakitte kendiliginden yuzunu guldursun. Ne desek bos hepimiz biliyoruz ama sana destek olmak zorundayiz. Insan inan ne yazacagini bilemiyoEki Görüntüle 2069699
Malesef kızlar
Canım eger ki bu kararı verdiyseniz demekki hayırlısı buymuş.geç olsun güç olmasın yeterki.elbet vardır bunda da bir hayır.bende ilk tedavi için temmuz ayında gittiğinde sanıodum ki hemen ağustosta olacak ama olmadı kist varmış 1 ay ole otelendi.sona miyom varmıs 2 ay öle ötelendi.kasımda anca transfer oldu.inşallah hayırlısıyla kavuş bebeğine canım
Şimdi baktım canım benim de transferden bir hafta önce 7 küsürmüş. Belki benim de 9’u bulmamıştı. Böyle bir karar aldıysa merkez bizim lehimize bir şeydir mutlaka. Geç olsun ama güç olmasın derler ya doğru kararı vermişsiniz bence de bir ay sonra olsun inşallah
inşallah aralık ayında güzel olacak herşey güzel arkadaşım canının sıkılması normalİnş. Canım çok saol bende Eylül’de başladım sandım ki hemen olur ama ertelendikçe erteleniyor nedense . 3 ay olmuş olucak benimde hayırlısı buymuş demekki.
Herşey tamam derken iptali insanın Canını sıkıyor açıkçası bakalım Rabbim hayırlısını nasip etsin inş.
Sen ne zaman gideceksin doktora?
Canım benim ya inşallahSenin transferden önce 7 ise demek ki benim değerim cidden düşükmüş .şimdide önümüzdeki ay değer yükselcek mi stresi var inş. Yükselir . İnş canım saol. Senin değer mutlaka yükselmiştir bir hafta da olumlu sonuç alcaksın inş . Güzel haberlerinizi bekliyoruz artık ağustos anneleri
cango58 bizde senin kadar heycanla bekledik
Ve şu an hislerini paylaşıyoruz
Rezerv azligi artik hepimizde var canım
38 yaş daha cok erken vazgecmek icin
46 yaşında bile amh si 0.1 olanlarin bile hamile kaldigini gördük burda
Maddi manevi olarak agir evet
Ama burda yazilan beslenme önerilerini yapip tekrar denersin belki daha sonra
Allahtan umut kesilmez
Bizi de haberdar et kararinla ilgili
Canım hepiniz o kadar iyisinizki sağolun evet zor Bi süreç bugün tedavilere başlayalı tam bir yıl oldu Rabbim Bi kez güldürdü iki kez ağlattı çok zor Bi yol bu duyguyu yaşamayan bilmiyor sağlık personelisin herşeyi biliyosun ama gücün hiçbişeye yetmiyor maddi tarafını hiç düşünmeden girdim bu yola bütün tedavilerimi eşimden bir lira almadan yaptırdım ama olmayınca olmuyor yoktan var etmek Bi tek Allah'a mahsus ağladım gözlerim şişti ama değişen bişey yoktur umutsuzluk bize yakışmaz İmanıma dokunur umudumu kaybettim diyemem ama biraz daha bu ağır ilaçlara devam edersem elimdeki sağlığımdan da olacağım belki ben yaşadım negatifi bugün diye D _Depply_ I ilurbe07 @gulumse-hayatacango58 bizde senin kadar heycanla bekledik
Ve şu an hislerini paylaşıyoruz
Rezerv azligi artik hepimizde var canım
38 yaş daha cok erken vazgecmek icin
46 yaşında bile amh si 0.1 olanlarin bile hamile kaldigini gördük burda
Maddi manevi olarak agir evet
Ama burda yazilan beslenme önerilerini yapip tekrar denersin belki daha sonra
Allahtan umut kesilmez
Bizi de haberdar et kararinla ilgili
2. çocuk için mi uğraşıyorsunuz ?Canım hepiniz o kadar iyisinizki sağolun evet zor Bi süreç bugün tedavilere başlayalı tam bir yıl oldu Rabbim Bi kez güldürdü iki kez ağlattı çok zor Bi yol bu duyguyu yaşamayan bilmiyor sağlık personelisin herşeyi biliyosun ama gücün hiçbişeye yetmiyor maddi tarafını hiç düşünmeden girdim bu yola bütün tedavilerimi eşimden bir lira almadan yaptırdım ama olmayınca olmuyor yoktan var etmek Bi tek Allah'a mahsus ağladım gözlerim şişti ama değişen bişey yoktur umutsuzluk bize yakışmaz İmanıma dokunur umudumu kaybettim diyemem ama biraz daha bu ağır ilaçlara devam edersem elimdeki sağlığımdan da olacağım belki ben yaşadım negatifi bugün diye D _Depply_ I ilurbe07 @gulumse-hayatazameboz N nejdem A anneveoglusu T trkaslan7914 @floransa17 siz umudunuzu kaybetmeyin güneş bana batmış olabilir ama sizin üzerinize doğsun inşallah
YAVRUN NORMAL YOLLA OLDU DİMİCanım hepiniz o kadar iyisinizki sağolun evet zor Bi süreç bugün tedavilere başlayalı tam bir yıl oldu Rabbim Bi kez güldürdü iki kez ağlattı çok zor Bi yol bu duyguyu yaşamayan bilmiyor sağlık personelisin herşeyi biliyosun ama gücün hiçbişeye yetmiyor maddi tarafını hiç düşünmeden girdim bu yola bütün tedavilerimi eşimden bir lira almadan yaptırdım ama olmayınca olmuyor yoktan var etmek Bi tek Allah'a mahsus ağladım gözlerim şişti ama değişen bişey yoktur umutsuzluk bize yakışmaz İmanıma dokunur umudumu kaybettim diyemem ama biraz daha bu ağır ilaçlara devam edersem elimdeki sağlığımdan da olacağım belki ben yaşadım negatifi bugün diye D _Depply_ I ilurbe07 @gulumse-hayatazameboz N nejdem A anneveoglusu T trkaslan7914 @floransa17 siz umudunuzu kaybetmeyin güneş bana batmış olabilir ama sizin üzerinize doğsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?