2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

cango58 cango58 2. Gun embriyosu icin idrarda biraz erken sanki
Kanin sonucunu alana kadar moralini bozma
Kanda bile 20 li bi deger anca cikar ki idrar 20 nin altini okumuyo ..
Haberlerini bekliyoruz
Canım idrarda çıkmayacak biliyorum ama işte sabırsızlık kanda verdim bakalım dediğin gibi 20 25 arası çıkarsa pozitif diyebileceğiz hayırlısı demekten başka çarem kalmadı

Canım idrarda çıkmayacak biliyorum ama işte sabırsızlık kanda verdim bakalım dediğin gibi 20 25 arası çıkarsa pozitif diyebileceğiz hayırlısı demekten başka çarem kalmadı
Canim benim idrarda cikmamisti kimyasal gebeligimde kanda 29 cikmisti mesela ondan ornek al. Ve canini sikma lutfen.

GlySn GlySn ben istanbul da florns nigtingale hastanesinde tedavi görüyorum
Genelde memnunum tüm süreçten
Tavsiye ederim gitmek isteyenlere
Cok yormuyorlar hastayi..
İkinciyi de ayni yerde yaptiricam
İnsallah bu sefer olur da
baska yer aramak zorunda kalmam

image.jpeg
Malesef kızlar

canım üzül ağla içini boşaltki kendini çabuk toparlayabilirsin içine atma canım şuan için kısmet değilmiş demekten başka bir şey gelmiyor ellimizden manevi destek olmaktan başka biz burdayız hep birlikte bir olarak acıllarımız azaltıyoruz bu topik birazda onun için var deli kızlar topluluğuyuz biz hiç bir güç bizi yıkamaz demi kızlar bebişi koyunca ya kadar yola devam elbet o bıcırık veletlerimiz bizi bulacak bizimle olacak canım ümidini kaybetme

Kızlar benden de şimdilik güzel haber yok malesef . Progesteron değerim 7 çıktı . Doktorum 9 ve üstü olmasını uygun görüyor. Yeni bir uygulama benim hastanemde yeni geçmiş bu uygulamaya transfer günü progesterona bakıp karar veriliyor ya iptal ya devam

Kararı bize bıraktı siz isterseniz transfer yaparız dedi ama doktoruma göre iptal olması en mantıklısıydı . Herşeyi hazırlamıştık aslında eşim ben işten izin falanda almıştık. Kararsız kaldık. Ama sonra pişman olmaktan korktuk doktorunda tavsiyesi üzerine iptal ettik. Önümüzdeki aya bakalım . Vardır herşeyde bi hayır deyip önümüzdeki aya bakıcaz artık

Arkadaslar ben ilaclarimi aile hekimine yazdiramadm kadin dogum poliklinigine gittim oda yazmadi simdi dogum hastanesine infertilite bölümüne alaym mi orasi yazar mi

Kızlar çok sağolun olsa bugün çıkardı malesef nasip değilmiş benim son tedavimdi bundan sonrasında tedavi düşünmüyoruz eşim çok yıprandın deyip söz almıştı baştan allahtan gelene boynum kırık ben elimden geleni yaptım takdir de onun Allah sizlerin yolunu açık etsin hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Back