2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Canım hepiniz o kadar iyisinizki sağolun evet zor Bi süreç bugün tedavilere başlayalı tam bir yıl oldu Rabbim Bi kez güldürdü iki kez ağlattı çok zor Bi yol bu duyguyu yaşamayan bilmiyor sağlık personelisin herşeyi biliyosun ama gücün hiçbişeye yetmiyor maddi tarafını hiç düşünmeden girdim bu yola bütün tedavilerimi eşimden bir lira almadan yaptırdım ama olmayınca olmuyor yoktan var etmek Bi tek Allah'a mahsus ağladım gözlerim şişti ama değişen bişey yoktur umutsuzluk bize yakışmaz İmanıma dokunur umudumu kaybettim diyemem ama biraz daha bu ağır ilaçlara devam edersem elimdeki sağlığımdan da olacağım belki ben yaşadım negatifi bugün diye D _Depply_ I ilurbe07 @gulumse-hayata @ZARMEH @nejdem A anneveoglusu T trkaslan7914 @floransa17 siz umudunuzu kaybetmeyin güneş bana batmış olabilir ama sizin üzerinize doğsun inşallah
canım benim biz her zaman yanındayız burda benimde son bir şansım kaldı biliyon meşhur nodüler ve troit tutarmı tutmaz mı bilmem evlat hasreti ile yanıp tutuşsamda şunu öğrendimki insanın sağlığından başka hiç bir şey önemli değil heleki akıl sağlığından onun için kafanı rahat tutmaya çalış gülüm allahtan umut kesilmez 7-8 hata 10 deneme yapıpda yıllar sonra kendiliğinden olan bile var aman olmasa ben eşime diyorum hep sen benim çocuğum olursun bende senin çocuğun olurum sizde birbirinizi büyütürsünüz :KK48: güneş her gün doğduğu sürece umut asla bitmez canım unutma her yeni gün hayata mucize ve süprizlere gebe

canım benim biz her zaman yanındayız burda benimde son bir şansım kaldı biliyon meşhur nodüler ve troit tutarmı tutmaz mı bilmem evlat hasreti ile yanıp tutuşsamda şunu öğrendimki insanın sağlığından başka hiç bir şey önemli değil heleki akıl sağlığından onun için kafanı rahat tutmaya çalış gülüm allahtan umut kesilmez 7-8 hata 10 deneme yapıpda yıllar sonra kendiliğinden olan bile var aman olmasa ben eşime diyorum hep sen benim çocuğum olursun bende senin çocuğun olurum sizde birbirinizi büyütürsünüz :KK48: güneş her gün doğduğu sürece umut asla bitmez canım unutma her yeni gün hayata mucize ve süprizlere gebe
RABBİM ÖNCELİKLE SANA ŞİFA VERSİN SONRASINDA RABBİM SENİDE EVLADLA SEVİNDİRSİN İNŞALLAH

Canım hepiniz o kadar iyisinizki sağolun evet zor Bi süreç bugün tedavilere başlayalı tam bir yıl oldu Rabbim Bi kez güldürdü iki kez ağlattı çok zor Bi yol bu duyguyu yaşamayan bilmiyor sağlık personelisin herşeyi biliyosun ama gücün hiçbişeye yetmiyor maddi tarafını hiç düşünmeden girdim bu yola bütün tedavilerimi eşimden bir lira almadan yaptırdım ama olmayınca olmuyor yoktan var etmek Bi tek Allah'a mahsus ağladım gözlerim şişti ama değişen bişey yoktur umutsuzluk bize yakışmaz İmanıma dokunur umudumu kaybettim diyemem ama biraz daha bu ağır ilaçlara devam edersem elimdeki sağlığımdan da olacağım belki ben yaşadım negatifi bugün diye D _Depply_ I ilurbe07 @gulumse-hayata @ZARMEH @nejdem A anneveoglusu T trkaslan7914 @floransa17 siz umudunuzu kaybetmeyin güneş bana batmış olabilir ama sizin üzerinize doğsun inşallah
Canim ne desem bos biliyorum ama daha evvelde yazdim sana 10.gunun bugun senin. Ve 2.gun embriyosu kanda gec cikar. Az evvel bir kizin 8.gunde baktirmis her yerde negatif.10.gun baktirmis 100 kusur. Kesin seninde oyledir diyemem tabiki ama 2 gun sonra tekrar baktirsan. Doktorunla konustun mu canim peki

Duygulandım çok duygusal oldum sanırım tek belirtim bu ya da aldığımız hormonlar bizim duygu durumumuzu alt üst ediyor. Gerçekten çok zor bir süreçmiş yaşadıkça öğreniyoruz Rabbim bu yoldaki herkesin yardımcısı olsun. Canım aradan zaman geçsin biraz hala istiyorsan tekrar denersin. Senin de dediğin gibi hiçbir şey sağlığımızdan daha önemli değil. Kafanı ve ruhunu dinlendir canım. Alllah’ın vardır bildiği ne verecek bilinmez.

Kızlar benden de şimdilik güzel haber yok malesef . Progesteron değerim 7 çıktı . Doktorum 9 ve üstü olmasını uygun görüyor. Yeni bir uygulama benim hastanemde yeni geçmiş bu uygulamaya transfer günü progesterona bakıp karar veriliyor ya iptal ya devam

Kararı bize bıraktı siz isterseniz transfer yaparız dedi ama doktoruma göre iptal olması en mantıklısıydı . Herşeyi hazırlamıştık aslında eşim ben işten izin falanda almıştık. Kararsız kaldık. Ama sonra pişman olmaktan korktuk doktorunda tavsiyesi üzerine iptal ettik. Önümüzdeki aya bakalım . Vardır herşeyde bi hayır deyip önümüzdeki aya bakıcaz artık
Canimmmmm moral bozmayalim olurmu gec olsun guc olmasin. Sonucta bu kadar bekledik bir ay daha bekleriz yeterki sonu guzel olsun

Kızlar benden de şimdilik güzel haber yok malesef . Progesteron değerim 7 çıktı . Doktorum 9 ve üstü olmasını uygun görüyor. Yeni bir uygulama benim hastanemde yeni geçmiş bu uygulamaya transfer günü progesterona bakıp karar veriliyor ya iptal ya devam

Kararı bize bıraktı siz isterseniz transfer yaparız dedi ama doktoruma göre iptal o:dua::KK15::KK15:lması en mantıklısıydı . Herşeyi hazırlamıştık aslında eşim ben işten izin falanda almıştık. Kararsız kaldık. Ama sonra pişman olmaktan korktuk doktorunda tavsiyesi üzerine iptal ettik. Önümüzdeki aya bakalım . Vardır herşeyde bi hayır deyip önümüzdeki aya bakıcaz artık[/QU
İşte bu canım herşeyin hayırlısı. manı var demek ki genç olsun iyi olsun güzel olsun inşallah:KK16::KK15::dua:

cango58 cango58 negatifi alınca dünya insanın başına yıkılıyor sanki ama elden birşey gelmiyor malesef hayırlısı böyleymiş demekten başka birşey yapamıyoruz...Rabbim en kısa zamanda sana meleğini göndersin inşallah :)

G gulumse-hayata geç olsunda güç olmasın doğru zaman şimdi değilmiş demekki bir dahaki ay herşey çok daha güzel olacak inşallah :)

Canim ne desem bos biliyorum ama daha evvelde yazdim sana 10.gunun bugun senin. Ve 2.gun embriyosu kanda gec cikar. Az evvel bir kizin 8.gunde baktirmis her yerde negatif.10.gun baktirmis 100 kusur. Kesin seninde oyledir diyemem tabiki ama 2 gun sonra tekrar baktirsan. Doktorunla konustun mu canim peki
Konuştum canım ilaçları kesmedi deltacortil onbeş güne ancak kesiliyor zaten perşembe Bi kan daha vereceğim tekrar rapor aldım enazından adet sancısını evde çekeyim

2.çocuk için bence hiç kimse üzülmesin , en azından bir tane var . Burada %95 tek çocuk için o kadar fedakarlık yapıyorken doğal yolla olmuyorsa ikinci çocuk için hiç kimse üzmesin kendini .
Canım bu duygu bir iki farketmiyor ve böyle Bi mesajı böyle Bi günde okumak üzdü beni daha üçbuçuk ay önce Bi evlat kaybı yaşayan Bi insanım şu anki ruh halim cümlelere güçlü gibi yansısa da kalbim gönlüm çok kırık bu duygu herkese herzamana göre değişir ben herzaman önce olmayanlara sonrasında bana diye dua eden Bi insanım bugün değilde birkaç gün sonra ancak kaldırabilirim bu mesajı amacım seni yada olmayan insanları bir çocuğum var diye kırmak üzmek değildi çok üzüldüm okuyunca inan

Back