• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Canim rahat ol biraz bu ne yahu :))
Dışardan yeme bence
Hem ne yag kullaniyorlar bilmiyorsun
Hijyende onemli
Evde kendin hazırla
Ailemden kimse varmi sana yardima gelebilcek

Benim yaptıgım bir hata vardi
İkincisinde onu yapmiycam

Yemeklere sarimsak koymustum
ilaclardan Zaten kabizlik ve gaz sıkıntısı oluyor
Bir de sarimsak mahvetmisti beni
Tuz ve karabiberi de abartmışım
Baharat da mahvetti beni

Yemeklerini mümkünse az yagli az tuzlu baharatsiz ve sarimsaksiz yapmaya calis :))

Yoncanin beslenme sekli guzel
Bol protein sebze meyve bol su

No seker no tuz no karbonhidrat :)

Haklısın normalde hep sakinimdir olursa olur Allah büyük derim ama şu Boğaz arası olunca herşey ters gidicek diye düşündüm biran . Dışardan değilde daha çok eşime hazırlamayı düşünüyorum ama en fazla 2 gün evde durucam onun haricinde biraz rahat takılmak istiyorum doktorum evde kalıcağımı duysa çok Kızar zaten:)

Ailem yakınımda ama kimse bilmiyor . Bu süreci söylemek istemedik kimse sağolsun eşim yanımda olucak transfer sonrası

Bizim merkez de yarın banyo yapabilirsiniz dedi ama burda genelde öyle söyleniyor. Neticede burada yazanlar da tecrübeli bana göre. Özellikle onların sözüne itibar ediyorum.Canm egilmek te iyi değil bence.Kaçıncı günün bugün?
Transfer gunu dahil 4.gun canim. Egildim yikadim sacimi

günaydın kızlar nezle mi grip mi oldum bilmiyorumda boğazlarım yanıyor geniz akıntısı napcam ben yardım edin:KK17:bişey olcak diye korkuyorum

Yok bebegim kapismayalim muratin emegi ustumde cok var cokda iyi bir dr. Cok kibar ve ilgili aciklayici. Asla basindan salmaz. Ama soyle bir gercek varki hastane kemal hocanin. o kurmus ve yas olarakta cok tecrube edinmis biri. O anlamda bebim tercihim o oldu. Yoksa zaten hepsi ayni tedaviyi hastanin durumuna gore uyguluyor seninle ilaclarimiz ve dozlarida ayni. Ben sadece kemal hocanin yas ve konum itibari ile tecrubesine daha cok guven duyuyorum. Amaaaannnn bizi hamile biraktirsinlarda kemal murat farketmez mesele hamile kalip saglikla dunyaya getirmek

Ay tatlım yok öle takıldıydım bende zaten ben sana.gülelim die :) tabikide haklısın sen:KK39::KK19:

Çok teşekkür ederim canım detaylica anlatmışsın.Allah razı olsun..Allah emeklerimizi araya vermesin inşallah.Sıkıntısız rahat bir hamilelik geçirir ardından sağlıklı hayırlı evlatlarına kavuşursun innnşallah canım..
Gunaydin arkadasim tsk ederim. Bide transfer sonrasi sabah aksam 2-3 tane kuru kayisi yedim. Kabizi engellemesi icin. Sanat2017 arkadasimin uyarisiylada cok su tukettim gunluk 2 lt bazen dahada fazla. cok onemliymis.

Gunaydin arkadaslarimmmm heyecanli gunler basliyo yarin topik dostummm gulumse-hayata nin transferi var. Allahim yar ve yardimcisi olsunnnn. Yine cango58 arkadasimin hemsomun pozitifini alacagiz allahin izniyle:KK9: :KK73: salida yine topik dostlarimmmm anneveoglusu ve sanat2017 nin kontrolleri var. Tum kalbim sizlerle guzel haberlerinizi bekliyoruz :KK19::KK19::KK19::KK19::dua::dua::dua::dua:

Günaydın kızlar. Ben hatırlıyorum da eski kadınlardan hep duyardım adetin hemen gelsin diye sıcak suya gir otur ve ya sıcak duşa gir. Belki de bu yüzdendir transfer sonrası duş yapmak yasağı. O yüzden 3-4 gün beklemek en iyisidir.

Canimsu neden bu kadar onemliymis peki
Canim zaten insan vucudunun %60 i su. Bi baglamda onemli. zaten farkindaysa istemsizde deli gibi su iciyorsun. ilk gun tanker dayasalar icerdim herhalde demekki buna ihtiyac duyuyor embriyo vucut yonlendiriyor zaten seni. Ben bazen ikide bir tuvalete gidiyorum diye ara veriyordum sagolsun sanat2017 arkadasimdan uyardida icmeye devam ettim.

Canım gunaydın.kan sulandırıcı da kullandığımız düşünülürse ben kanın sulanması için olduğunu düşünmüştüm.tutunmada etkili die söledi doktorum bol bol için:KK39:
Kizlar ben zaten çok zor ilaç yutabildigim için sabah ilaclarimi 3 bardak su ile anca hallediyorum 3x3 sadece ilaç icin 1,5. Günde 3 ltyi buluyor kayısı incir erik her şeyi yiyiyorum sabah yinede rahat yapamıyorum

Günaydın kızlar. Ben hatırlıyorum da eski kadınlardan hep duyardım adetin hemen gelsin diye sıcak suya gir otur ve ya sıcak duşa gir. Belki de bu yüzdendir transfer sonrası duş yapmak yasağı. O yüzden 3-4 gün beklemek en iyisidir.
Ben ikinci gün dayanamadım ılık duş aldım eğer ben hamile kalabilirsem yazıcam ama bence herkes dayanabildiği kadar dayansın :KK20:

Back