• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Benimde baya geri geliyor canim doktora sordugumda vucut tarafindan emilmeyen kisim atılıyor bu normal demisti. Birde fitili koyduktan sonra yarim saat 45 dakika falan yat biraz o zaman daha az geri geliyor

Aynen canım bana da hemşire geri gelir , az bişey bile içinde kalması yeterli demişti. Bende 20-30 dk falan yatıyorum. Sadece öğlen zor oluyor işte olduğum için yatamıyorum ama olsun faydası mutlaka vardır diye düşünüyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun güzel sonuçlar alırız inş :dua:

Canim ya internetim yoktu şimdi senin için baktım. Çok sevindim maşallah gözünaydın. Allah sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin inşallah.Geçen gün transfer sonrasi geçirdiğin macera dolu gününü paylasinca inanki ekran görüntüsü çektim. Hani inşallah sonucun pozitifse bizlere de umut olur diye.Ama pozitif alacağını hissediyordum.Pek yazmıyorum ama gözüm hep burda. :)))
Cok tsk arkadasim darisi size olsun insallahhhh allahim tum isteyenlere. Ben yanliz yinede o yaptigim seylerden keyif almaya baktim. Allaha emanet dedim. Yememe icmeme cok dikkat ettim. Paradan bu konuda asla kacmadim. Bugun butun gun ne yesem saglikli diye hep hareket ettim. Yoruluyordum ama hep Gulup eglenmeye baktim. transfer onceside 5 gun ari sutu ictim. Transferden sonra 5. Gun ilik suyla banyo yaptim. Bunlari paylasmak istedim belki ise yarayan birseylerdir bunlar. Isteyen herkeze allahimmm :dua:

Yonca___ Yonca___ aaa hayırlı uğurlu olsun tatlımm sağlıcakla kavuş inşallah pıtırcıklarına,çookkk sevindim her pozitifte inanç güçleniyor durmak yok yola devam :anneadayı::KK200::anneadayı::KK200::nazar::nazar::nazar:
Tsk arkadasimmm darisi sizlere insallahhhhh bedis123 un dedigi gibi biz yolu actik sizleri bekliyoruz sagliklica insallahhh

Günaydın kızlar sabah nette brezilya cevizi diye bir şey gördüm benim gibi hipotroit hastalarına ve hamilelikte yükselen troit için çok faydalıymış 1917 mg selenyum içeriyor normal cevize göre daha faydalıymış bilginiz olsun ben araştıracam biraz daha isterseniz araştırabilirsiniz ve glutensizmiş çölyak hastaları içinde faydalı

Cok tsk arkadasim darisi size olsun insallahhhh allahim tum isteyenlere. Ben yanliz yinede o yaptigim seylerden keyif almaya baktim. Allaha emanet dedim. Yememe icmeme cok dikkat ettim. Paradan bu konuda asla kacmadim. Bugun butun gun ne yesem saglikli diye hep hareket ettim. Yoruluyordum ama hep Gulup eglenmeye baktim. transfer onceside 5 gun ari sutu ictim. Transferden sonra 5. Gun ilik suyla banyo yaptim. Bunlari paylasmak istedim belki ise yarayan birseylerdir bunlar. Isteyen herkeze allahimmm :dua:
Sence dus ne kadar gec alirsak o kadar iyimidir? Annemde gec yap dedi hemsirem ertesi gun alabilirsin demisti...

Sence dus ne kadar gec alirsak o kadar iyimidir? Annemde gec yap dedi hemsirem ertesi gun alabilirsin demisti...
Canim ben normalde gun asiri yapamazsam sokaga cikmayan bi tipim. cok rahatsiz olurum ama 5 gun disimi sıktım. Bilmiyorum herkez bu yonde hareket ediyor diye oyle yaptim. Sende yapma. nasil olsa kaybedecek birseyin yok yapmayinca. biraz bekle derim

Teşekkür ederim canm bilgilendirdigin için. Allah yavrularını sağ salim kucağına almayi nasip etsin innnşallah..Rica etsem tam olarak neler yaptın transfer öncesi ve sonrasi yazar mısın? Benim de bu ay yumurtalarım toplanıp genetige gidecek.Sağlıklı çıkarsa kismetse önümüzdeki ay transfer yapılacak.

Kızlar gunaydinlarrr,
Bugün transferimin 5. Günü kasiklarimda ağrı az az devam ediyor ama göğüs hassasiyetim hiç yok ilk iki gün biraz vardı. Acaba bu olumlu bi sey mi olumsuz mu? Pozitif gören arkadaşlar yorumlayabilir misiniz?

Canm ertesi gün yapma.Yonca'nin dediği gibi sık dişini.en az 4 5 gün geçsin. Ben genelde hep öyle duydum.Tersini hiç duymadım desem yeridir yani.

Gunaydin kizlar, ben carsamba transfeyr oldum
Canim ben normalde gun asiri yapamazsam sokaga cikmayan bi tipim. cok rahatsiz olurum ama 5 gun disimi sıktım. Bilmiyorum herkez bu yonde hareket ediyor diye oyle yaptim. Sende yapma. nasil olsa kaybedecek birseyin yok yapmayinca. biraz bekle derim
Evdeyim nasil olsa dert degsilde sacim yaglandi aksamada misafir gelecek.. egilerek sacimi yikasam nasil olur acaba?

Canm ertesi gün yapma.Yonca'nin dediği gibi sık dişini.en az 4 5 gün geçsin. Ben genelde hep öyle duydum.Tersini hiç duymadım desem yeridir yani.
Anlamiyorum bu tup bebek merkezleri neden ertesi gun yapabilirsiniz diyorlar? Doktorlar evet diyor ama burda 4 ya da 5 gun deniliyor. Acikcasi yapasimda yok ama saclarim kirlendi iste.egilerek yikasam nasil olur ki

Canım tüp bebek merkezide ssk lı olarak yazıyor.benimki yazmıştı yani.ama sağlık ocağı yazıyorsa daha iyi bende oraya yazdırayım olmadı.
Yok canim yazmiyor maalesef. Ozel olduklari icin ozel receteye gore aliyorsun.mesela biz celexane igneleri ssk li olarak yazdirabiliyormusun ama eczane uzman doktor yazabilir dedi. Bizde gercek fiyatindan aldik

Canım tüp bebek merkezide ssk lı olarak yazıyor.benimki yazmıştı yani.ama sağlık ocağı yazıyorsa daha iyi bende oraya yazdırayım olmadı.
Aile hekimi de yazabilir canım ssk lı
Yok canim yazmiyor maalesef. Ozel olduklari icin ozel receteye gore aliyorsun.mesela biz celexane igneleri ssk li olarak yazdirabiliyormusun ama eczane uzman doktor yazabilir dedi. Bizde gercek fiyatindan aldik
Benim drumda özelde ama clexane için bana rapor çıkardı bir yıllık seninki neden çıkarmıyor anlamadım. Rapor çıkınca aile hekimine de yazdurabilirsin ücret de ödemezsin canım

Aile hekimi de yazabilir canım ssk lı

Benim drumda özelde ama clexane için bana rapor çıkardı bir yıllık seninki neden çıkarmıyor anlamadım. Rapor çıkınca aile hekimine de yazdurabilirsin ücret de ödemezsin canım
Valla bilmiyorumki canim amlayamadim. Ozel hastanelerdeki doktorlarin yani devlete bagli olmayan kurumlarin boyle bisi yaptigini ilk kez duydum. Allah allah? Hic ucrette mi odemiyorsun belli bir miktarda mi odenmiyor? Ben klinikteki hemsireme sordugumda ssk karsiliyor mu diye bilmiyorum demisti.

Valla bilmiyorumki canim amlayamadim. Ozel hastanelerdeki doktorlarin yani devlete bagli olmayan kurumlarin boyle bisi yaptigini ilk kez duydum. Allah allah? Hic ucrette mi odemiyorsun belli bir miktarda mi odenmiyor? Ben klinikteki hemsireme sordugumda ssk karsiliyor mu diye bilmiyorum demisti.
Senin merkezin tamamen özel mi canım. Benim tüp bebek merkezi özel ama ssk anlaşması var. Eğer ki onlar rapor yazamıyorsa sana tavsiyem ssk ile anlaşması olan bir özelde veya devlette rapor çıkar clexane için pahalı bir ilaç çünkü. Ben raporlu olduğu için ücret ödemedim hiç

Özelde kadın doğumcunun normal muayene parasını verip muayene oluyosun. Rapor istediğini ilaçları ne kadar kullanman gerektiğini belirtiyosun. Ben rapor için 25 lira ekstra ücret ödedim. Rapordan sonra ilacı aile hekimine yazdırdım. 7 kutu enox 0.4 iğneye hiç para vermedim. Crinone de 3 kutu yazdı aynı kadın doğumcu deli paralar ödemeye gerek yok bence yazdır sende

Back