• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Kızlar fena Bi öksürük var bende dün çok yoktu bugün sanki ciğerlerim çıkacak yerinden ne yapabilirim acaba

Canım Rahim kalınlığı uygunsa Pazartesi belli olacak inşallah sen nasılsın

Bana drum transfer öncesi Rahim kalınlığı artsın diye özellikle önerdi transferin oldu canın çok çektiyse bir parça ye bir şey olmaz bence

Hayırlı olsun Allah kucağına almak nasip etsin inşallah

Yazdırabilirsin tekrar öder kurum
Tskler canim darisi sizlere insallah

Canım Rahim kalınlığı uygunsa Pazartesi belli olacak inşallah sen nasılsın

Bana drum transfer öncesi Rahim kalınlığı artsın diye özellikle önerdi transferin oldu canın çok çektiyse bir parça ye bir şey olmaz bence

Hayırlı olsun Allah kucağına almak nasip etsin inşallah

Yazdırabilirsin tekrar öder kurum
Sagolasin canim, yazdiricagim

Arkadaslar, crinone jel ben kan tahliline kadar gunde 2 sefer kullanacagim. Ama yetneyecek. Saglik ocagindan aile hekimim yazdi sagolsun. 3 gun sonra bitecek mesela ayni ay icinde bir daha yazarmi bana sizce?

Canım sağlık ocağını bilmiorum ama tüp bebek merkezin yazar istersen.uzak mı yoksa senin merkezde benimki gibi :(

Cevabın için teşekkür ederim canım . ne bileyim ister istemez acaba bi sıkıntı mı var düzgün koyamıyor muyum diye düşünüyorum. Bazen geri geliyor ztn sinir oluyorum . Saol cevabınla içim rahatladı
Benimde baya geri geliyor canim doktora sordugumda vucut tarafindan emilmeyen kisim atılıyor bu normal demisti. Birde fitili koyduktan sonra yarim saat 45 dakika falan yat biraz o zaman daha az geri geliyor

Bana ozellikle kullanma demisti hemsiren ttansfer olacagi gun kullanmayin dedi. Bende kullanmadim.12 de transferim oldu sonrada aksamina kullandim
Canim kullansanda kullanmasanda zaten transfer oncesi vajinadaki jel ve fitil artiklarini temizliyorlar. Ondan sonra transfer yapiyorlar o yuzden endise etme. Transferin hayirli olsun simdiden

Kullan dediler bana da şüphe ettim kullanayim erken kullanirim
Canim kullansanda kullanmasanda zaten transfer oncesi vajinadaki jel ve fitil artiklarini temizliyorlar. Ondan sonra transfer yapiyorlar o yuzden endise etme. Transferin hayirli olsun simdiden

Kızlar fena Bi öksürük var bende dün çok yoktu bugün sanki ciğerlerim çıkacak yerinden ne yapabilirim acaba

Gecmis olsun cango58 cango58
Gecen hafta benimde cigerlerim öyleydi
Sanki üzerinde biri oturuyo gibiydi
Yaptiklarimi yazayim

Adacayi gunde 3 bardak ( sen icme bitki çayı yasak ..sadece gargara yapabilirsin belki )
Balin üzerine karabiber döküp yedim
Turp icine delik acip bali aksamdan süzdürüp sabah ictim
Umca ictim bi de..

Hangisi ise yaradi bilmiyorum biraz toparladim

Transferim benim sabah 9 daydi kullanma dediler
Acaba crinone jeli kullan gel dedikleri arkadaslarin transferi oglen veya ogleden sonra olabilir mi?
Çünkü ilaciN saatini cok da geçirmemek lazim ya

Acaba crinone jeli kullan gel dedikleri arkadaslarin transferi oglen veya ogleden sonra olabilir mi?

Benim öğle olacak 12 veya 1 gibi

Canim ya internetim yoktu şimdi senin için baktım. Çok sevindim maşallah gözünaydın. Allah sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin inşallah.Geçen gün transfer sonrasi geçirdiğin macera dolu gününü paylasinca inanki ekran görüntüsü çektim. Hani inşallah sonucun pozitifse bizlere de umut olur diye.Ama pozitif alacağını hissediyordum.Pek yazmıyorum ama gözüm hep burda. :)))

Back