- 13 Şubat 2017
- 452
- 952
- 33
- Konu Sahibi floransa17
- #12.081
Kızlar fena Bi öksürük var bende dün çok yoktu bugün sanki ciğerlerim çıkacak yerinden ne yapabilirim acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tskler canim darisi sizlere insallahCanım Rahim kalınlığı uygunsa Pazartesi belli olacak inşallah sen nasılsın
Bana drum transfer öncesi Rahim kalınlığı artsın diye özellikle önerdi transferin oldu canın çok çektiyse bir parça ye bir şey olmaz bence
Hayırlı olsun Allah kucağına almak nasip etsin inşallah
Yazdırabilirsin tekrar öder kurum
Aminnn inşallah canımTskler canim darisi sizlere insallah
Transferden sonra benimde olmuştu keçi boynuzu pekmezi yemiştim ben birde bol su geçmiş olsunKızlar fena Bi öksürük var bende dün çok yoktu bugün sanki ciğerlerim çıkacak yerinden ne yapabilirim acaba
Teşekkür ederim deneyeceğim pekmezi suyu elimden geldiğince içiyorum canımTransferden sonra benimde olmuştu keçi boynuzu pekmezi yemiştim ben birde bol su geçmiş olsun
Geçmiş olsun canım tekrar balın içine zencefil koyabilirsin onuda yapmıştım şifa olsun inşallahTeşekkür ederim deneyeceğim pekmezi suyu elimden geldiğince içiyorum canım
Sagolasin canim, yazdiricagimCanım Rahim kalınlığı uygunsa Pazartesi belli olacak inşallah sen nasılsın
Bana drum transfer öncesi Rahim kalınlığı artsın diye özellikle önerdi transferin oldu canın çok çektiyse bir parça ye bir şey olmaz bence
Hayırlı olsun Allah kucağına almak nasip etsin inşallah
Yazdırabilirsin tekrar öder kurum
İnşallah hayırlı sonuçların olur rabbim emeklerimizin karşılığını versin inşallahSagolasin canim, yazdiricagim
Arkadaslar, crinone jel ben kan tahliline kadar gunde 2 sefer kullanacagim. Ama yetneyecek. Saglik ocagindan aile hekimim yazdi sagolsun. 3 gun sonra bitecek mesela ayni ay icinde bir daha yazarmi bana sizce?
Canim transfer sırasında ilacın tortusu rahimde kalmasın diye kullanma demişlerdi bana .önce ki transferim de hatta bn kullanmıştım dr temizledi orayı sonra transfer yapmıştıKullan dediler bana da şüphe ettim kullanayim erken kullanirim
Benimde baya geri geliyor canim doktora sordugumda vucut tarafindan emilmeyen kisim atılıyor bu normal demisti. Birde fitili koyduktan sonra yarim saat 45 dakika falan yat biraz o zaman daha az geri geliyorCevabın için teşekkür ederim canım . ne bileyim ister istemez acaba bi sıkıntı mı var düzgün koyamıyor muyum diye düşünüyorum. Bazen geri geliyor ztn sinir oluyorum . Saol cevabınla içim rahatladı
Canim kullansanda kullanmasanda zaten transfer oncesi vajinadaki jel ve fitil artiklarini temizliyorlar. Ondan sonra transfer yapiyorlar o yuzden endise etme. Transferin hayirli olsun simdidenBana ozellikle kullanma demisti hemsiren ttansfer olacagi gun kullanmayin dedi. Bende kullanmadim.12 de transferim oldu sonrada aksamina kullandim
Canim kullansanda kullanmasanda zaten transfer oncesi vajinadaki jel ve fitil artiklarini temizliyorlar. Ondan sonra transfer yapiyorlar o yuzden endise etme. Transferin hayirli olsun simdidenKullan dediler bana da şüphe ettim kullanayim erken kullanirim
Bana kullan demişlerdiSizlere sormak istedigim bisey var yarın transferim var. Oglen 12 de sabah aksam kullandigim crionone jeli sabah kullaniliyormu
Kızlar fena Bi öksürük var bende dün çok yoktu bugün sanki ciğerlerim çıkacak yerinden ne yapabilirim acaba
Transferim benim sabah 9 daydi kullanma dediler
Acaba crinone jeli kullan gel dedikleri arkadaslarin transferi oglen veya ogleden sonra olabilir mi?
Çünkü ilaciN saatini cok da geçirmemek lazim ya
Benim öğle olacak 12 veya 1 gibiTransferim benim sabah 9 daydi kullanma dediler
Acaba crinone jeli kullan gel dedikleri arkadaslarin transferi oglen veya ogleden sonra olabilir mi?
Çünkü ilaciN saatini cok da geçirmemek lazim ya
Cok tsk ederimCanim kullansanda kullanmasanda zaten transfer oncesi vajinadaki jel ve fitil artiklarini temizliyorlar. Ondan sonra transfer yapiyorlar o yuzden endise etme. Transferin hayirli olsun simdiden
Canim ya internetim yoktu şimdi senin için baktım. Çok sevindim maşallah gözünaydın. Allah sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin inşallah.Geçen gün transfer sonrasi geçirdiğin macera dolu gününü paylasinca inanki ekran görüntüsü çektim. Hani inşallah sonucun pozitifse bizlere de umut olur diye.Ama pozitif alacağını hissediyordum.Pek yazmıyorum ama gözüm hep burda. :)))521.40
![]()
Evet canm bana jelini kullan öyle gel demişlerdi.Sizlere sormak istedigim bisey var yarın transferim var. Oglen 12 de sabah aksam kullandigim crionone jeli sabah kullaniliyormu