- 28 Mart 2016
- 1.176
- 1.493
- 83
- Konu Sahibi floransa17
-
- #11.961
Süpeeer maşallaaah maşallaaahh ikiz miiii kacız buu:)))521.40
Vavvv masallah canim, cok sevindim. Allahim kucagina aldigin gunleride gostersin insllh. Darisi bizim basimiza:)521.40
Canimsin cok tsk ederim allahim sanada tez vakitte sagliklica insallahhhhhh. Allahim isteyen herkezeeee versin. Ay cok mutluyum inanamiyorum sapsal oldum resmenayyy canım benm ya çok mutluyummm inan çok mutluyum yaşasınnnnikizler geliyor sanırım:)
521.40
Süpeeer maşallaaah maşallaaahh ikiz miiii kacız buu:)))
Canimsin cok tsk ederim allahim sanada tez vakitte sagliklica insallahhhhhh. Allahim isteyen herkezeeee versin. Ay cok mutluyum inanamiyorum sapsal oldum resmen
Tsk arkadasim yaaaa soktayim biraz guleyimmi aglayayimmi bagirayimmi bilmiyorum. Desteklerin icin ayrica tsk arkadasimAy en sonundaçatladık meraktan maşallah inşallah katlana katlana gitsin canım
Evet arkadasim cift konulmustu ama bilmiyorum nedir durum. Allah sanada nasip etsin canim yaaaa. Isteyen herkeze sagliklica insallahhh
İkiz tane miydi neydi canım ya hayırlı olsun
Hayırlı olur inşallah canım içime doğmuştu amaiki tane koydular ama bilmiyorum artik. Allah sanada nasip etsin canim ya isteyen herkeze
Gormedim canim elif hanim diye ilk kez goruyorum bir bayan dr du. Onunla gorusturduler. Ama deger gorunce wawwww yapti ahahahahCanım ya dedik ama dimimurat beyide gördünmü ne dedi.ya maşallah ikiz mi acaba bişey demedimi
Murat Bey izindeymiş canımCanım ya dedik ama dimimurat beyide gördünmü ne dedi.ya maşallah ikiz mi acaba bişey demedimi
Aminnnn canimmm darisi sizlere olsun cok aminVavvv masallah canim, cok sevindim. Allahim kucagina aldigin gunleride gostersin insllh. Darisi bizim basimiza:)
Gormedim canim elif hanim diye ilk kez goruyorum bir bayan dr du. Onunla gorusturduler. Ama deger gorunce wawwww yapti ahahahahay saglikli olsunlarda allahim kucagima sagliklica versinde pazar yeniden gidicem. Tam olarak ogun belki ikizmi oldugu belki fikir verir dedi
allah razi olsun hepinizden ya. Belirtim kasiklarda ignelenme 5. Gun itibari ile belde hafif agri. 6 ve 7. Gunler daha hissedilir regli gibi bir agri. Kasiklarda hafif bir agirlik nedenini bilmedigim belki regl olamiyorum diye dusundum. Ve acikma karnim gurulduyordu geceleri.Hayırlı olur inşallah canım içime doğmuştu amahiç belirtin var mıydı? Varsa ne zaman başladı?
Evet insallahhhhhh bunlarin disinda pazarteside gulumse-hayata transferi var. Senin ve anneveoglusununda sali gunu kontrolleriniz var allahim hepimizi guldursun insallahhh
Hayırlı uğurlu olsun canım521.40
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?