• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Arkadaşlar transfer sonrası yarım saat sadece yattım. Oradan avm ye alışverişe gittim. Ama 1 saatlikti. Sonra 2 saat yol gittik , çünkü transfer yaşadığım şehirde değildi. Sonraki 3 günlük süreçte aşırı yormadan ev işlerini yaptım. Sonucum pozitif. 10 haftalık hamileyim. Ama düşük riskim var. Kanamam oluyor arada. Bence çok kasmamak gerek. Çok da gözü kara olmamak. Allah hayırlısıyla nasip etsin hepimize bebeklerimizi.

Arkadaşlar transfer sonrası yarım saat sadece yattım. Oradan avm ye alışverişe gittim. Ama 1 saatlikti. Sonra 2 saat yol gittik , çünkü transfer yaşadığım şehirde değildi. Sonraki 3 günlük süreçte aşırı yormadan ev işlerini yaptım. Sonucum pozitif. 10 haftalık hamileyim. Ama düşük riskim var. Kanamam oluyor arada. Bence çok kasmamak gerek. Çok da gözü kara olmamak. Allah hayırlısıyla nasip etsin hepimize bebeklerimizi.

Masallah diyelim
Yas kaçtı?
Yas biZde ileri olunca daha dikkatli olma geregi duyuyoruz
Keske sizin gibi davranabilsek

Kızlar bugün clexane yapılırken sanki iğne geri çıktı biraz kanadı hemen kalktığım icin sanırım bişi olur mu tedirgin oldum :KK43: kan sulandırıcı sonuçta önemli:(

Kızlar bugün clexane yapılırken sanki iğne geri çıktı biraz kanadı hemen kalktığım icin sanırım bişi olur mu tedirgin oldum :KK43: kan sulandırıcı sonuçta önemli:KK43:

Canım doktoruna sorsan keske.bende hap alıom oyuzden bilmiom iğne olanı.sen kendin mi yapıosun? Nasıl çıktı ki?

Canım doktoruna sorsan keske.bende hap alıom oyuzden bilmiom iğne olanı.sen kendin mi yapıosun? Nasıl çıktı ki?

Eşim çok pimpirikli sağlık ocağına gidiyorum her gün bugün hemşire acemiydi biraz düzgün yapamadı :sinirli:hafif kanadı açık renkti ama kan :KK43: yarın ilk iş soracağım

Eşim çok pimpirikli sağlık ocağına gidiyorum her gün bugün hemşire acemiydi biraz düzgün yapamadı :sinirli:hafif kanadı açık renkti ama kan :KK43: yarın ilk iş soracağım
Bişey olmaz canım stres yapma kendin yapsana niye hergün gidiyon önce göbeğe yapmaya başla göbek büyüyünce kollara bacaklara geç

Canım kanaması normal bence göbekden koldan kalçadan nerden iğne yaptırsam az acıtırlarsa kesin kanamada oluyor bende.ama iğnenin hepsi girmezse sıkıntımı bilmiorum ama sanmıyorumda.sen içini rahat tut bence ama gene yarın doktoruna da sor.için rahat eder:KK39:

Günaydınlarrr olsun :KK37: bugun takalım pembbiş gözlüklerimizi ve pozitif düşüncelere dalalım.stresten uzak duralımm:KK36:
evet özellikle siz hamişlerin stresten uzak durması gerek arkadaşım
xenforo-smilies-kk36.gif

Back