• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Kızlar kafama takıldı transfer öncesinde e2 ve progesteron değerleriniz kaç çıkmıştı biliyomusunuz? Bnm bugünki değerim düşükte bu Protestan ilaçla Yükselmesi mi gerekiyor ?canım takılma böyle şeylere bende senin gibi transferin 2 günü fln ölçtürdüm progestan 60 dı e2hatırlamıyorum doktorum gereksiz dedi fırçaladı beni :)
Sen ilaçlarını aksatma kendine dikkat et yeter ;)

Senin ne zaman test canim? Benim dr um estrofem, progestan vajinal fitil verdi. Birde transferin 6.gunu pruloton depot diye dusuk engelleyici igne verdi. Sen hangi ilaclari kullaniyorsun

Kizlar herkese soruyorum bu soruyu:

Herkes bu prulotom depot igneyi oldu mu ? Standart mi?

Son düzenleme:
Kızlar bu yatma konusu benımde kafamı karıştırıyor oğlumda hıc dışarı çıkmadım hep evdeydım yattım evın içinde tur atıyordum tuttu 2 ay öncekı transferimde hıc yatmadım tutmadı valla kafam çok karışık

Arse82 Arse82 peki stres seviyeni hatirliyomusun hangisinde daha gergindin oglundami negatiftemi?

Kizlar herkese soruyorum bu soruyu:

Herkes bu prulotom depot igneyi oldu mu ? Standart mi?
Merhaba proluton iğneyi bende düşük geçmişi olduğu için verilmisti ve mükemmel bir ilaç resmen vücutta depolaniyor ben haftada bir kullandım her gun yaptırmak doğru değilmis benim durumum boyle:KK200: korkma Dr söylediğinde mutlaka hemen yaptır mesela Dr bana kanaman olursa saat kaç olursa olsun hemen git yaptır dedi bende nolur nolmaz bikac tane aldim dolabımda bulunduruyorum

kardia mu kardia mu hayirli olsun gebeliğin :)

Bizimle paylasmak istedigin birsey var mi
Tavsiyelerin ? Transfer sonrası neler yaptin ?
Bize yol gosterecek bilgiler paylasirsan seviniriz

kardia mu kardia mu hayirli olsun gebeliğin :)

Bizimle paylasmak istedigin birsey var mi
Tavsiyelerin ? Transfer sonrası neler yaptin ?
Bize yol gosterecek bilgiler paylasirsan seviniriz
Teşekkür ederim:KK200:
Transfer öncesi ve sonrası ev işi yapmayın ağır kaldırmayın ilaçları saati saatine uygulayın tatlıdan cikolatadam uzak durun ayakta duş alın aşırı sıcak su ile yikanmak artık yok ve çok yavas yürüyus yapın anı hareketlerden kaçının aklıma geldikçe yazarım yardımcı olmayı çok isterim

Arkadaşlar transferim yapıldı ve hemen kalkıp kıyafetlerimi giyip çıktım birkaç saat yatarım sanıyordum sizler de mi böyle yaptınız? Yatmanın bir etkisi yokmuş sanırım
Bizim merkez de yatırmıyor. Yatmanın faydası yok diyorlar.Sağlıkla tutunsun yavruların inşallah..

Back