• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Msglarımda yarım yarım olmus:110: A anneveoglusu canım gözün aydın adım adım ilerliyorsun mutlu sona doğru geçilen her adım biraz daha bizi yaklaştıryor.Allahım başka zorluk vermesin inşallah.

Bedis123 Bedis123 canım deri altı iğneler kolun arka tarafından yada göbekten olabiliyor.ben opu öncesi gonal ve menopur yaptırıyordum onlar deri altı iğneler ve kol yada göbek farketmiyordu.kutusuna bak bi deri altıdır muhtemelen.

cango58 cango58 canım transferin hayırlı olsun Allah hayırlı sonuç almayıda nasip etsin inşallah:anne:

Bende adet oldum bugün çok şükür
Aradım merkezi 21 kasımda kontrol histereskopisi olacağım netleşti sonraki kontrol için ne zaman diyecek süreç nasıl işleyecek merak ediyorum
Hadi hayırlısı canım. Benim de ya 20 ya da 21 transferim olmalı, son müayenede netleşecek. Aynı güne denk gelecez qaliba :KK3:

Arkadaslar Merhabalar Bende dun transfer oldum.5.gun embriyosuydular dondurulmuslardi ilk denemem. Transferde ultrasonda gosterdiler uste su an burdalar diye o kadar duygulandimki o an Insllh tutunurlar dua edin bana lutfenn:dua: birkac kere hapsirdim bugun etkilemez dimi arkadaslar korkuyorum insllh benimledirler

Arkadaslar Merhabalar Bende dun transfer oldum.5.gun embriyosuydular dondurulmuslardi ilk denemem. Transferde ultrasonda gosterdiler uste su an burdalar diye o kadar duygulandimki o an Insllh tutunurlar dua edin bana lutfenn:dua: birkac kere hapsirdim bugun etkilemez dimi arkadaslar korkuyorum insllh benimledirler

Canim hayirlisi olsun insallah tutunur bebislerin. Birsry olmazmis hapsirmak oksurmekten korkma

Hayırlı olsun arkadaşım inşallah sıkı sıkk tutunur bebişlerin. Öksürmekle hapşırmakla bişey olmaz stres yapma kendine

Günaydın kızlar
Evet herkesin dedigi gibi öksürmek ve hapşırmakla birşey olmaz
Çünkü yerlestirilen embriyo
Toz tanesi kadar belki daha küçük ve yapıştığı yerde kalir düşme ihtimali yok.

Ben tranferden sonra robot gibi yürüyodum :)) düşer diye
Sonra heryerime kramp girip bi ton strese girmistim

Günaydın kızlar
Evet herkesin dedigi gibi öksürmek ve hapşırmakla birşey olmaz
Çünkü yerlestirilen embriyo
Toz tanesi kadar belki daha küçük ve yapıştığı yerde kalir düşme ihtimali yok.

Ben tranferden sonra robot gibi yürüyodum :)) düşer diye
Sonra heryerime kramp girip bi ton strese girmistim
Aynenn robot gibiyim. Hapsirmanak icin kendimi siktikca daha cok hapsirasim geliyor :) insllh hayirlisi olur

Kizlar bi prof un videosunu izledim cok guzel anlatmis. Diyorki tup bebek bir dag a top atmaya benzer. O top bir yere tutunur kalirsa implantasyon baslar. Buna gore sizin surekli yatmaniz bunu degistiremeyecegi gibi yurumenizde bu durumu degistirmez. O yuzden bence en cok stresten uzak durmamiz gerek

Ay çok doğru canım ben testten önceki son iki gün okadar gergindimki gece sürekli kötü rüyalar görüp uyanıodum 2 gun duzgun uyuyamadım.bide böle gerildim bebeğime zarar die ayrıca üzülüodum.yıpranmaktan başka neye yaradı ki.ama işte gerideki hayal kırıklıkları hep bu strese sebep.offf offf su kafalar bir boşalsa:confused:

Back