2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Hayırlı olsun canım şafağı beraber sayacağız ama sen benden önce öğrenirsin benimki 2. Gün embriyosu en erken 20. de bakılır kanda

Şu rüyalar ömrümüzü yedi sabaha kadar ne uyudum ne de eşimi uyuttum

Kızlar, normal doğal yolla hamile kalınca zaten hamilelik 2-3. haftada fark ediliyor, o zamana kadar kimse dinlenmiyor, yatmıyor, normal hayatını sürüyor. Bu yüzden de tedavide transfer sonrasında sürekli yatmak, hareketsiz kalmak, her şeyden korkup kaçınmak anlamsızdır bence. Tutunması gerekiyorsa zaten tutunacak. Kendimize boşuna stres yapmanın anlamı yok.

Ay kiyamam Rabbim insallah bu defa yuzunu guldursun arkadasim

Hayırlı olsun canım şafağı beraber sayacağız ama sen benden önce öğrenirsin benimki 2. Gün embriyosu en erken 20. de bakılır kanda
Amin canim seninde hayirli olsun insllh. Pozitif haberler alalim insllh aminn:) bana 12 gun sonra test yapmami soyledi 23 kasim yani canim. Insllh olumlu bir sonuc aliriz

cango58 sanirim ruyalar ilaclarin etkisi olabilir
Bende hd kalitesinde cok garip rüyalar goruyodum o donem
İlaclari birakinca 90 lardAki kaliteye döndü tekrar :))
Sanirim hormonlar ilaclar ve stres o ruyalarin nedeni

Aynen canım bende normal de hiç rüya görmem bu kaç gündür ohoo rüyalar aleminde geziniyorum :) bazen de sayıklıyormuşum eşim söylüyor :))

Kizlar bugun transferin 4. Gunu vesveselere basladiiimmm gecmis olsun bana. Hafif bi basagrisi var bugun. Boyle olup pozitif alan oldumu aceba?

Canım belirtilere takılma hiç belli olmuyor bende sürekli uyku hali vardı oda haliyle baş ağrısı yapıyor bunu olumlu yada olumsuz algılama :) düşünme akışına bırak

Hehehe bence de canım herkesin akıl sağlığı için gerekli daha dur inşallah pozitifi göreceksin sonra kese bekleme sonra kalp atışı sonra doğum bitmez bu stres
Bediss su nesenin onda birini bana ver kiz masallah. Sen duuuurrrr ben bi pozitifi goreyim o zaman gor sen beni. Seni golgede birakcam

cango58 sanirim ruyalar ilaclarin etkisi olabilir
Bende hd kalitesinde cok garip rüyalar goruyodum o donem
İlaclari birakinca 90 lardAki kaliteye döndü tekrar :))
Sanirim hormonlar ilaclar ve stres o ruyalarin nedeni
Yatakta yatıyorum hemşire geliyor rahim sağ duvarında kanaman var diyor bende ağlayarak uyanıyorum manyağa bağladım kendim sağlıkçı olunca herşey kafamda dolanıyor psikiyatrik vaka oldum valla bide uyanıp kendimle dalga geçiyom yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…