• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

:) orada daha titizler ilaç takip kontroller fln ama memleketim başka ilkinde Türkiye de olmuştum memnun kalmadım ilgili değiller paragöz çoğu :( bunu üzülerek söylüyorum ama maalesef durum bu bir histeroskopi için 2500 TL istendi ya şaka gibi muayene 400 500 TL tamam sonuç da bebiş sahibi olacaksın ama herkese göre değil benim çok arkadaşım var imkanı olamadığı için tedavi göremiyor :(

Kısacası ben sevemedim Amerika yı ama düzen sistem güzel sağlık önemli özellikle çocuk ve diş e deli gibi özen gösteriyorlar :)

Kısacası ben sevemedim Amerika yı ama düzen sistem güzel sağlık önemli özellikle çocuk ve diş e deli gibi özen gösteriyorlar :)

Ben de pek alışamadım iklimine ,soğuk sosyal ortamlarina
5 yil kalip döndüm memleketime :)
Döneli 10 yil oldu
Hic de aklima gelmiyor
Ama saglik konusunda hassaslar evet
Bir müdahale yapmadan bin kere dusunuyolar yani benim karşılaştığım doktorlar öyleydi

Bizde 7 yıl kaldık döndük ara ara ama sürekli kaldığımız 2 yıldır onun içinde alışamadık sanırım :/ birde orada çocuk büyütmek zor iş her türlü insan var :KK43: iyi yapmışız canım insanın memleketi gibisi yok :KK66:

Benim de düşüncem oydu
Orda çocuk büyütmek zor olurdu gercekten
Kendi insanin ve memleketin gibi olmuyor

Aradigim seyler: genis parklari yesili sahil yürüyüş yollari ve araba kullanmak ayri bir zevkti orda yollar genis herkes kurallara uyuyor, hic trafikte kavga ettiğimi sinirlendiğimi selektor veya korna sesi duymadım 5 yil boyunca bi kere bile

Son düzenleme:
Back