• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Yarından itibaren crinone jel başlıcakmışım bi de cumartesi günü için proluton depot iğne verdi canım estroferm, coraspirin devam

ya ben blmiyorum ne kullanacağımı hala sordum söylemedi:) şimdilik estrofem , folik asit o kadar transfer sonrası kan sulandırıcı dedi . hakkımızda hayırlısı olsun canım benim ya az kaldı bebeklerine kavuşmana desene :nazar:

canım iyiyim saol sen nasılsın?
yok daha belli değil ayın 14'üne kontrol için randevu aldım o gün belki söyler. beklemedeyim yani hala. sen ne durumdasın
bende iyiyim şükür tarusala başladım bende adet olmayı bekliyorum hiç kullandınmı başladıktan ne kadar süre sonra adet geliyor. adet gelsin temizlenir temizlenmez kontrol histereskopisini olacağım

hadi bakalım az kaldı gelecek hafta güzel haberlerini alalım inşallah

Y yonca_ hayırlısı ile aldı kuzusunu/kuzularını darısı sana bana ve bekleyen arkadaşlara olsun

bende iyiyim şükür tarusala başladım bende adet olmayı bekliyorum hiç kullandınmı başladıktan ne kadar süre sonra adet geliyor. adet gelsin temizlenir temizlenmez kontrol histereskopisini olacağım

hadi bakalım az kaldı gelecek hafta güzel haberlerini alalım inşallah

Y yonca_ hayırlısı ile aldı kuzusunu/kuzularını darısı sana bana ve bekleyen arkadaşlara olsun

Hadi bakalım hayırlısı şimdi gün saymada güzel güzel dinlensin bebişleri büyütsün inşallah :)

arkadaşlar aradınzada estrofem ve tarusal içen oldumu tarusala başlayalı 3. gün oldu iki tane içiyorum sabah akşam
adet ne zaman olurum ilaca başlayınca ne kadar süre sonra adet olurum sizce

arkadaşlar aradınzada estrofem ve tarusal içen oldumu tarusala başlayalı 3. gün oldu iki tane içiyorum sabah akşam
adet ne zaman olurum ilaca başlayınca ne kadar süre sonra adet olurum sizce
Canm ben tarlusal içmişdim tarlusalı bırakdıkdan sonra iki üç gün sonra adet oluosun diye biliyorum ben

Back