• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Canım bende aynı şeyleri düşünüyorum acaba tüp bebekde tutunmama yada düşük riski normal hamileliğe göre daha mı çokki biz böle tedirginiz hep:110: ama öle tanıdıklarım varki evlenip aynı ay hamile kalan:) heralde böle rahat sahip olunca korkmak içinde sebepleri olmuyor çünkü hayal kırıklığı hiç yaşamamışlar.pozitif düşünmeye çalışıyorum ama bazen çok zor.ve benim bugun 5. Gunum ama hiç belirti vs yok gibi.Allah büyüktür deyip tevekkül etmeye çalışıyorum.
Canımmm çok zor çook zoor ama inan geçiyor zaman zat zor geçiyor belirti arama bende hiç belirti olmadı ben de hala bişi yok biraz belim agrıyor yorgun bitkin halim okadar

Kızlar yaklaşık 10 gün sonra transfer olacam ama bugün şifayı kaptım hem grip hemde nezle oldum transfer icin sorun olur demi cok korkuyorum

Dinlenmeye çalış ne kadar dinlenirsen o kadar hizli iiyilesirsin
Dun tv de izledim doktor tavsiyesi
oksuruge bal karabiber
Bogaz agrisina limon sirke sarimsak karisimi
Adacayi gargarasi iyi geliyomus
Bol su ve dinlenme

Kizlar boyle bir sey okudum Ekte dosya

Eklentiler

• IMG_7185.webp
    IMG_7185.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 82
Umursuz olma canım. Rabbim yeter ki dilesi. Kaliteli bile olsa tutup tutmayacağı garanti değil ki bak mesela ben iki tane 5. Gün embriyosu transfer edildi ama tutmadı . Yanı söylemek istediğim kafanı takma kalitesine . Allah ın inşallah yavrunun sana sımsıkı tutmasını nasip etsin
İnşallah canım, Rabbim sana da nasip etsin en yakın zamanda

Cnm insaallah sen guzel sonuclar alirsin test gunumuz ayniydi ben dun kanamayla negatifi aldim ikinci denemeydi insaallah senin bebeklerin sana evlat olurlar hayirli haberlerle gel cnm

Çok üzüldüm canım :( benimde ikinci denemem kan verdik bekliyoruz sonucu hayırlısı bakalım:/

Yonca___ Yonca___ canım nasılsın ? var mı heyecan
senle beraber gün sayıyorum :) kendi transferi unuttum şuan sana odaklanmış durumdayım:))
Ayyy canim benim yaaa. topik dostum benim. :KK200: :KK19: bugun temizlik yaptim malum uzanca elleyemeyecegim. sonrada ise kostur. Biraz gerginlik var ustumde. sanki regl ustu olursunya oyleyim. Ates basiyor biraz anlamadim. Sakin olmaya calisiyorum. Az once doktorun yardimcisini aradim rapor icin. Sekreter goya baglayacak konu neydi konu neydi diyip duruyor seytan git sacini basini yol. Bagirdim. Sonrada doktora sikayet ettim dedim orda olsam onu yolucam. Konu neyyy derdime devami olacak. Ay cildirtti beni 3 seferdir ariyorum konu neydi. Ananin hörekesiydi

Back