• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Tüp bebek transferi yazıyordu ve nekadar istersen veririz dediler ben 7 gün aldım rapor. Sağlık ocağı 2 günden fazla veremem demişti bana
Anladim canim cevabin icin tesekkurler. Yok iste benim isyeri biliyor tup bebek tedavisi olup rapor alacagimi. Benimde derdim simdi hastanem vermezse, Aile hekimide tup bebek icin rapor duzenleyemiyorsa isyerine baska birsey yazacak adamlari kandirmis gibi olmak istemiyorum

Canım geçen ayki kontrolde bende de 2 cm çıktı soğanı kaynatıp içtim bikaçgün hatta adetten Bi kaç gün öncesi bu ay kaybolmuştu dener misin bilemem

Denerim canım pazartesi yapmaya başlarım hafta sonunu soğansız geçirim :) tavsiyen için teşekkür ederim canım

@gulumse-hayata ve @GlySn transferimi sormuştunuz
Bu ay histeroskopi yaptirip bi ay dinlenip transfer yaptiricaktim ve ani bir kararla histeroskopi den vazgeçtim ve direk transfer düşünüyorum
İlk reglimde basliycam sanirim Aralık basi Olucak

T trkaslan7914 kistin için daha evvel soğan suyu yapmıştın sanirim yine yapicak misin?

evet canım pazartesi başlicam soğan suyuna yine önceki kisti geçirmişti ama bu seferki tam yumurtalık üstünde o yüzden endişeliyim inşallah mucize soğan kürüm mucizem olur :)

@gulumse-hayata ve @GlySn transferimi sormuştunuz
Bu ay histeroskopi yaptirip bi ay dinlenip transfer yaptiricaktim ve ani bir kararla histeroskopi den vazgeçtim ve direk transfer düşünüyorum
İlk reglimde basliycam sanirim Aralık basi Olucak

T trkaslan7914 kistin için daha evvel soğan suyu yapmıştın sanirim yine yapicak misin?

Tedavin hayırlı olsun canım inşallah bu sefer hiç bir sıkıntı çıkmaz bebişini kucağına alırsın canım bir cimcimen olur

Arkadaşlar merhaba. Ben ders çalışıyorum ve kadınlar klubüne bi girince saatlerce çıkamıyorum diye bir süre girmedim. Nasılsınız 1000den fazla msj vardı ben okuyamadım hepsini.
Umarım test günü bekleyenler bebişlerine kavuşmuş, bebişliler sağlıklıdırlar.
Biz 3 kişi başladığımız serüvenimizde 2 kişi kaldık. İkizlerden biri geriden geliyordu. Kalp atışı görülmüş ama duyulmamıştı. Malesef dün öğrendik ki gelişimi durmuş. Şaşkın ve üzgünüm ama gene iyi tarafından bakmaya çalışıyorum. Şükür bir bebeğim benimle ve sağlıklı...
Öyle işte...

Arkadaşlar merhaba. Ben ders çalışıyorum ve kadınlar klubüne bi girince saatlerce çıkamıyorum diye bir süre girmedim. Nasılsınız 1000den fazla msj vardı ben okuyamadım hepsini.
Umarım test günü bekleyenler bebişlerine kavuşmuş, bebişliler sağlıklıdırlar.
Biz 3 kişi başladığımız serüvenimizde 2 kişi kaldık. İkizlerden biri geriden geliyordu. Kalp atışı görülmüş ama duyulmamıştı. Malesef dün öğrendik ki gelişimi durmuş. Şaşkın ve üzgünüm ama gene iyi tarafından bakmaya çalışıyorum. Şükür bir bebeğim benimle ve sağlıklı...
Öyle işte...

R rune deminden beri sana yazmak icin elime telefonu aliyorum ama internet dunyasi surekli baska şeyleri arastirip okurken kayboldum
Tam o sirada sen yazdin
Bu sayfadaki en takdir ettigim kisilerdensin pozitifligine hayranim
Dedigin gibi saglikli bebeginle yoluna devam ediyorsun bu cok guzel
Nasil geciyor hamileliğin

Kac olmasi gerekiyormuş
Kac cikti senin

Ne asamadasin şu anda zumrutline zumrutline en son 6. Güne bi embriyon gitmişti di mi?
Kaç çıkmış bilmiyorum canım benim dr sadece yüksek çıktı serum tedavisi yapicaz dedi şu an için 2 tane 5. Gün 1. kalite embriyom var nasipse bi kaç güne adet görücem tranfer süreci basliycak doğal silkusta tranfer yapılacak hiç ilaçsız sadece serum alıcam ekstradan.. hayrlısı artık kuzum sen nasılsın?

R rune deminden beri sana yazmak icin elime telefonu aliyorum ama internet dunyasi surekli baska şeyleri arastirip okurken kayboldum
Tam o sirada sen yazdin
Bu sayfadaki en takdir ettigim kisilerdensin pozitifligine hayranim
Dedigin gibi saglikli bebeginle yoluna devam ediyorsun bu cok guzel
Nasil geciyor hamileliğin
Sağol canım benim. Mecbur napalım...
Benim ağrım sızım yok. Bulantım da başlamadı. Öyle sessiz sessiz devam ediyor işte :)
Sen nr zaman başlıyorsun tedaviye, var mı bir gelişme?

Sağol canım benim. Mecbur napalım...
Benim ağrım sızım yok. Bulantım da başlamadı. Öyle sessiz sessiz devam ediyor işte :)
Sen nr zaman başlıyorsun tedaviye, var mı bir gelişme?

İyi bari insallah hep böyle geçer hamileliğin

İşten ayrilinca diye düşünüyorum
Aralik ayinda yani
Kafamdan negatif düşünceleri atmaya uğraşıyorum
Stressiz yasam diye birseyin olmadigini anladim, stresle yaşamayı öğrenmeye çalışıyorum:)

P Puffinmu transfer olmuş senin adına çok mutlu oldum hayırlı haberlerini alalım inşallah kendine dikkat et dualarimdasin

yastun yastun çok üzüldüm ne yazacağımı bilemedim bu saati buldu Allah muradına sağlıkla eristirsib maddi manevi ve bünye olarak hazır olunca tekrar deneyin canım yumurta geliştirme için arı sütü al kullan canım ceviz ve yumurta çok tüket arisutu olarak egricayir marka kullandim ben

@yonca sen nasılsın canım nasıl gidiyor transfer süreci Çarşamba ya az kaldi

@gülümse-hayata sen nasılsın canım adet oldunmu sende başladın mı transfer sürecine

R rune hemsom rabbim kalan yavrunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

floransa17 floransa17 aralık başında adetmi olursun transfer mi rabbim bu sefer yüzünü güldürsün

BEYAZGULL BEYAZGULL sen histereskopi olacaktın oldun mu

P Puffinmu transfer olmuş senin adına çok mutlu oldum hayırlı haberlerini alalım inşallah kendine dikkat et dualarimdasin

yastun yastun çok üzüldüm ne yazacağımı bilemedim bu saati buldu Allah muradına sağlıkla eristirsib maddi manevi ve bünye olarak hazır olunca tekrar deneyin canım yumurta geliştirme için arı sütü al kullan canım ceviz ve yumurta çok tüket arisutu olarak egricayir marka kullandim ben

@gülümse-hayata sen nasılsın canım adet oldunmu sende başladın mı transfer sürecine

R rune hemsom rabbim kalan yavrunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

floransa17 floransa17 aralık başında adetmi olursun transfer mi rabbim bu sefer yüzünü güldürsün

Canim benim perşembe olacak inşallah sen nasılsın

BEYAZGULL BEYAZGULL
Histeroskopi nin önemi şöyle:
Rahimde tutunmaya ya da hamileligin devamina engel varmi diye keşif esasında
Kamerayla rahme girip bakiyorlar seni uyutuyolar
Rahimde perde yamukluk miyom polip vs varsa düzeltme yapiliyor
Hersey normalse cizik atilip bir sonraki ay embriyonun oraya yerlesmesi saglaniyor bu da tutunma sansini artiriyor diyorlar
Yaptirip tutan da var
Yaptirip tutmayan da

Sen ne zaman yaptiricaksin fiyat aldin mi?
Canim kusura bakma iş yoğunluğundan giremiyorum bu aralar geç yazdım perşembe günü olacak inşallah fiyat 300 ila 800 arası degisiyormus tam bir fiyat söylemedi Çarşamba arayacaklar saat için bakalım fiyatı bir sorayım ben

Çok teşekkür ederim canım.bende dinlenmeye fazla yorulmamaya ve kafamı sakin tutmaya çalışıorum.benimde dualarım sizlerle❤️:dua:

P Puffinmu guzel konulara değinmiş
glutensiz beslenip hamile kalan arkadaşlarım oldu
ben de 6 ay glutensiz ve ekmeksiz beslendim kist oldu o dönemde ve metabolizman o kadar yavasladiki glutensiz diyeti birakip yarim lahmacun yesem bana tartida bir kilo olarak geri döndü ve kas tan kaybetmistim yagdan degil.
Ben şu an siyez unu veya eksi mayali ekmek bulursam yiyorum paketli ve beyaz ekmek zaten yemiyorum
Yani kararinda tahil iyi birsey yoksa metabolizma duruyor.. ben zararini bizzat gördüm

Canım üzüldüm sana zarar vermesine.herşey kararında olmalı dediğin gibi.bende com nadir ekmek yiyorum karbonhidrat olarak daha cok patates tercih ediyorum.transfere kadar baya dikkat ettim kilom da 64 den 57-58 e geldi ama transfer zamanı antalyaya gittimizde pideleri ekmekli kahvaltıları indirdim mideme:kk77: doktorum bol balık yememi mümkünse haftada en az 2 kere önerdi bu tutunma için değilde bebeğin sağlığı için sürekli olarak önerdiği bişi.birde gunde 2,5-3 lt su önerdiki bu tutunma için önemliymiş.test gununu bekleyen arkadaslar bol su için:KK15:

Canim kusura bakma iş yoğunluğundan giremiyorum bu aralar geç yazdım perşembe günü olacak inşallah fiyat 300 ila 800 arası degisiyormus tam bir fiyat söylemedi Çarşamba arayacaklar saat için bakalım fiyatı bir sorayım ben

Fiyatı çok uygun canım inşallah güzel sonuçlar alırsın ;)

Back