• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Bedis123 Bedis123 dört can taşıyor olabilirsin umutsuzluga kapilma hepsi seni izliyor
Hamile kalanlar hic belirti yaşamıyor merak etme
Herkeste ayni belirti oluyor adet sancisi
Bu da çok dogal ilaclardan ve döngü değiştiği icin

İnşallah canım inşallah evet Allah'ım dördü birden tutunsun inşaallah çok az kaldı arada dua edelim kızlar Rabb'im kucağımıza almayı nasip etsin tutunsun bebişler ....

Kizlar bisey sorucam transfer sonrasi rapor alirken dr rapora ne yazdi tup bebek tedavisimi yaziyor raporunuzda? Benim dr rapor vermiyor sanirim. aile hekiminden rica edicem bugun sordum dediki tup bebek icin yaziliyormu bilmiyorum. bakmam lazim dedi.

Hepsini karşılıyor ama estrofemi bitince ücret ödeyerek alacaksın ayda bir kutuyu karşılıyor kutusu 13 lira diye biliyorum sağlık ocağındada yazılıyor prednolü de rahim embriyoyu yabancı madde kabul edip atmasın diye veriyorlar transferde kesiliyor canım

prednol kortizon içeren bir ilaçtır arkadaşlar prednol kullandığınızda mümkün olduğu kadar tatlı ve şekerli gıdalardan uzak durun ve tuzdan aksi takdirde vücut ödem yapıyor eşim behçet hastası aft çıktığı zaman doktorumuz prednol veriyor ve doktorumuz böyle demişti tüp bebekteki veriliş amacıda aynı vücut yabancı madde algılamalarını kontol etmek

Az önce Mustafa Bahçeci vardi tvde
Ve sunucu en cok kaç kez denenir diye sordu
Eskiden 6 denemeden sona bırakılıyormuş
Su anda 9 a kadar denenebiliyormus

Bu yolda yolculuğumuz başladı
Umariz en kisa zamanda sonuçlanır
Bu bir süreç ve ilk denemelerde olmasi en büyük dilegimiz

canım sen ne aşamadasın tedaviye başladın mı canım ben de 2,5 cm kist oldu daha öncede bekarken olmuştu 9 cm çıktı bir ayda ameliyat oldum doktora gittim tüp bebek sonrası oluyor dedi hormon ilaçları aldığımız için normalde kadınlarda 1,-1,5 cm kadar büyüyüp regli ile çatlıyormuş regli olmayı bekliyorum olduğumda çatlar inşallah korkuyorum yine aynı kist olursa sezeryan gibi kesilerek alınıyor ve tüp bebek için 1-2 yıl daha beklemem gerekecek o zaman

Kızlar bugun bir kaç yazı okudum sanırım 1 tanesi bahceci kliniğinin sitesindeydi.tüp bebek tedavisinde sağlıklı beslenme üzerine.transfer öncesinde ve sonrasında beslenmenin nasıl olması gerektiği üzerine.karbonhidrat ağırlıklı beslenmenin zararlı olduğunu protein ve yağdan yana zengin beslenmemiz gerektiğini anlatıyor.ben beslenme konusunda bu aralar cok rastlar oldum yağ agırlıklı beslenmenin önemini anlatan yazılara.özellikle otoimmüin hastalıklara sebep olan glutenin kısırlığa da sebep olduğu üzerine.özellikle kendini yeni bir tedaviye hazırlayan arkadaşlar bu süreçte vakitte varken deneyebilirsiniz.şeker ve ekmekden uzak durmamız gerektiğini okuyorum artık bir çok yerde.sizinlede paylaşmak istedim.

Canım üzüntün hafiflesin biraz rahatla die bişeyler yazmak istiyorum ama düşünüyorum kendimi senin yerine koyuyorum ve diorum ki ne yazsam üzüntüsü hafiflemez.ama üzüntünü kendi üzüntüm gibi hissettim bugun.heyecanınla heyecanlandım surekli foruma girip senin cvbını bekledim.Belki bende testi beklediğimden bana umut olmanı istedim yüzümüz gülsün istedim.Allah çok büyük ama buna inanıyorum her üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına inandığım gibi yeterki Rabbim ol desin.Şimdi üzül ağla ne istersen yap ama at bu acıyı içinden ve yeniden başla.daha sıkı sarıl ihtiyacın varsa kilo ver daha sağlıklı beslen.daha cok dua edelim bizimde sınavımız bu heralde.ama umudunu hiç kaybetme
Canım çok teşekkür ederim o kadar güzel yazmışsın ki ağlayarak okudum. Destekler için çok sağolun 165 boyundayım ve maalesef 68 kiloyum. Bende hipoglisemi olduğu için düzenli besleniyorum ama şu yumurta oluşturan yumurta kalitesini arttıran kürleri hiç denememiştim. Bir onları deneyeceğim. Hep pozitif düşüneceğim. Bakalım hakkımızda hayırlısı.

benim icimden gecenleri yaziya dökmüssun cok üzüldüm derdini veren Allah dermanini da verir sabırlı olup bekleyelim :KK43: yastun yastun
Çok haklısınız beklemek tabiki gerekiyor Allaha şükür sabırlı bir insanımda ama yaş 36 olup sonra kötü bir evlilik geçirip, bu ikinci evliliğimde geçte olsa mutluluğu bulunca yıllardan beri hayalini kurduğum çocuk özlemine kavuşmayı çok istiyorum... böyle olunca yaşta ileri olunca yumurta sayısı az birde eşimin değerleri sayısı az morfoloji %1 olunca insan endişeye kapılıyor. Birde doktorlar tüp bebek dışında çareniz yok deyince çok ümitlenmiştim. Ama olmayınca olmuyor. Burada kasım aralık hatta ocakta transfer olmayı bekleyenler var bende onlar gibi bekleyip hepbirlikte burada kaderlerimizi yaşayacağız sanırım. Dediğim gibi kaderden ötesi yok... umarım kaderimizde çocuk sahibi olmak vardır...

prednol kortizon içeren bir ilaçtır arkadaşlar prednol kullandığınızda mümkün olduğu kadar tatlı ve şekerli gıdalardan uzak durun ve tuzdan aksi takdirde vücut ödem yapıyor eşim behçet hastası aft çıktığı zaman doktorumuz prednol veriyor ve doktorumuz böyle demişti tüp bebekteki veriliş amacıda aynı vücut yabancı madde algılamalarını kontol etmek[/QUO
Teşekkür ederim canım

Kizlar bisey sorucam transfer sonrasi rapor alirken dr rapora ne yazdi tup bebek tedavisimi yaziyor raporunuzda? Benim dr rapor vermiyor sanirim. aile hekiminden rica edicem bugun sordum dediki tup bebek icin yaziliyormu bilmiyorum. bakmam lazim dedi.
Ben aile hekiminden 5 gün rapor almıştım canım bel ağrısı yazdı aile hekimim söylersin işyerimde duyulsun istemiyorum verir aile hekimin

canım sen ne aşamadasın tedaviye başladın mı canım ben de 2,5 cm kist oldu daha öncede bekarken olmuştu 9 cm çıktı bir ayda ameliyat oldum doktora gittim tüp bebek sonrası oluyor dedi hormon ilaçları aldığımız için normalde kadınlarda 1,-1,5 cm kadar büyüyüp regli ile çatlıyormuş regli olmayı bekliyorum olduğumda çatlar inşallah korkuyorum yine aynı kist olursa sezeryan gibi kesilerek alınıyor ve tüp bebek için 1-2 yıl daha beklemem gerekecek o zaman
Canım geçen ayki kontrolde bende de 2 cm çıktı soğanı kaynatıp içtim bikaçgün hatta adetten Bi kaç gün öncesi bu ay kaybolmuştu dener misin bilemem

G gulumse-hayata ve GlySn GlySn transferimi sormuştunuz
Bu ay histeroskopi yaptirip bi ay dinlenip transfer yaptiricaktim ve ani bir kararla histeroskopi den vazgeçtim ve direk transfer düşünüyorum
İlk reglimde basliycam sanirim Aralık basi Olucak

T trkaslan7914 kistin için daha evvel soğan suyu yapmıştın sanirim yine yapicak misin?

Kızlar bugun bir kaç yazı okudum sanırım 1 tanesi bahceci kliniğinin sitesindeydi.tüp bebek tedavisinde sağlıklı beslenme üzerine.transfer öncesinde ve sonrasında beslenmenin nasıl olması gerektiği üzerine.karbonhidrat ağırlıklı beslenmenin zararlı olduğunu protein ve yağdan yana zengin beslenmemiz gerektiğini anlatıyor.ben beslenme konusunda bu aralar cok rastlar oldum yağ agırlıklı beslenmenin önemini anlatan yazılara.özellikle otoimmüin hastalıklara sebep olan glutenin kısırlığa da sebep olduğu üzerine.özellikle kendini yeni bir tedaviye hazırlayan arkadaşlar bu süreçte vakitte varken deneyebilirsiniz.şeker ve ekmekden uzak durmamız gerektiğini okuyorum artık bir çok yerde.sizinlede paylaşmak istedim.

P Puffinmu guzel konulara değinmiş
glutensiz beslenip hamile kalan arkadaşlarım oldu
ben de 6 ay glutensiz ve ekmeksiz beslendim kist oldu o dönemde ve metabolizman o kadar yavasladiki glutensiz diyeti birakip yarim lahmacun yesem bana tartida bir kilo olarak geri döndü ve kas tan kaybetmistim yagdan degil.
Ben şu an siyez unu veya eksi mayali ekmek bulursam yiyorum paketli ve beyaz ekmek zaten yemiyorum
Yani kararinda tahil iyi birsey yoksa metabolizma duruyor.. ben zararini bizzat gördüm

Tüp bebek transferi yazıyordu ve nekadar istersen veririz dediler ben 7 gün aldım rapor. Sağlık ocağı 2 günden fazla veremem demişti bana

prednol kortizon içeren bir ilaçtır arkadaşlar prednol kullandığınızda mümkün olduğu kadar tatlı ve şekerli gıdalardan uzak durun ve tuzdan aksi takdirde vücut ödem yapıyor eşim behçet hastası aft çıktığı zaman doktorumuz prednol veriyor ve doktorumuz böyle demişti tüp bebekteki veriliş amacıda aynı vücut yabancı madde algılamalarını kontol etmek
Kimse uyarmadı prednol kullanmadan önce söylediğin iyi oldu birdahaki sefer kullanırken dikkat edicem

G gulumse-hayata ve GlySn GlySn transferimi sormuştunuz
Bu ay histeroskopi yaptirip bi ay dinlenip transfer yaptiricaktim ve ani bir kararla histeroskopi den vazgeçtim ve direk transfer düşünüyorum
İlk reglimde basliycam sanirim Aralık basi Olucak

T trkaslan7914 kistin için daha evvel soğan suyu yapmıştın sanirim yine yapicak misin?
Hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerini alırız :) 2018e hamiş olarak girersin inşallah :dua:

Back