• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Bnde dis gebelkkten cok korkuyorum Allah hayirlisini versin hepimize senin degerlerin kacti cnm baslarda bnm 1.76 9.36 16 20 oldu bu rakamlar cok dusuk geldi bna 16.gune gore cuma gnu tekrar kan vercez yibe istedgi gibi yukselmezse ilaclari biraktircak sanirim

Benim düşük rakamlarda idi canım. 580ni gördüm 8 haftalık idik o zaman
düzenli olmayan artışlar ile 8. haftayı buldu ama kese görünmedi dr o zaman dış gebelik dedi bana

Nasil yani canm bnm 1.76 9.36 16.91 20.31 cikti degerler iki gun arayla 16.gunde 20.31 cikti bu degerler dusuk geliyo korkuyom cumada kan vercez bakcak yine dusuk olursa ilaclari kesck sanirim
Benim de düşük rakamlardı. Anlamanın en kolay yolu düzensiz artış değil arada bir azalma olması.

Nasil yani canm bnm 1.76 9.36 16.91 20.31 cikti degerler iki gun arayla 16.gunde 20.31 cikti bu degerler dusuk geliyo korkuyom cumada kan vercez bakcak yine dusuk olursa ilaclari kesck sanirim
Senin hep artmış canım dış gebelik değildir yani. Kimyasal olabilir ama inşallah normal gebeliktir

Bnde dis gebelkkten cok korkuyorum Allah hayirlisini versin hepimize senin degerlerin kacti cnm baslarda bnm 1.76 9.36 16 20 oldu bu rakamlar cok dusuk geldi bna 16.gune gore cuma gnu tekrar kan vercez yibe istedgi gibi yukselmezse ilaclari biraktircak sanirim
CANIM DIŞ GEBELİK KONUSUNDAKİ MESAJIMA BAKTIM
son adet 14 ocak benim
14 Şubat 21.60
16 şubatta 58.98
20 Şubat 254.7
24 Şubat 147.3
6 mart 238.6
bundan sonra iniş ve çıkışlarla 580ni gördü 8.haftalık iken önce kürtaj düşmeyince değer iğne vuruldum

ayy gerçekten mi çok sevindim.yani böyle bir ihtimal var oylemi.transver ettiler mı kaça bölündü biraz bilgi verir misinz.
14 kasımda transfer edilecek. 4. gün doktorum aradı ve 8 hücreli olarak kaldıklarını söyledi ama gece bir mucize olup blast konumuna geçebilir demişti 5. gün blast olduğunu söyledi gece bölünmüş. İnşallah canım dua et olabiliyor ☺️

Back