• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Yani atacaz hawamizi :)) en cokta o her goruste bebek yokmu diyenlere hawa cok iyi oluyor gecen mewlute gittim once her ortamda cocuk yokmu diye soranlar simdi sessiz sessiz oturuyorlar nasil hosuma gitti o suskunluklari dedim cok sukur ne guzel susturdu Rabbim herkese nasip etsin insallah :))
Geçen bebek görmeye gittim bana kilo almissin gibime geldi dedi ben içse oyle tutmusumki hamileyim ondandir diye bir çıkışım var kayinvalidem krize giricektim kızım diyor..eee anne dedim yılların birikimi bir yerde patlak verecekti elbet:-):-)

:))) sen cok yasa emi :)) her turlu hawalaniriz gerekirse yardim aliriz sen korkma hic :)))
Olmassa ucan balon takariz ardimiza yine de havalaniriz :))))))
Allah iyiligini versin :-)vallahi ben kendimde korkuyorum 80 ni gorurum gibime geliyor doktorla papaz oluruz o ayrıda.geçen rüyamda sabaha kadar yemek yedim o deredeyim ağız sapirtima uyandim rüyaya devam ediyorum hadii kaldığım yerden devamı görüyorum esim iyice doyurdun mu bari karnını diye dalga geçti hep:-):-)
80 mi ben okadrda kalsam sukrederm herlde :) kiloyu veririrz ya cocugun pesinde kosturmaktan:)) hahahah benzeri sy basima geldi uykumda esime yemek tarifi anlatiomusum ama sacma sapan :))) anlayacagin biz hic iyi degiliz :)))

Geçen bebek görmeye gittim bana kilo almissin gibime geldi dedi ben içse oyle tutmusumki hamileyim ondandir diye bir çıkışım var kayinvalidem krize giricektim kızım diyor..eee anne dedim yılların birikimi bir yerde patlak verecekti elbet:-):-)
:rolleyes::rolleyes::rolleyes:Hep bekledigim an :KK70::KK70:

Sorma Allah icimi bilior ya son zamanlarda bnde cok bunalmaya baslamistim artk ayip gbi basimi one egiordum surekli soruorlrdi yahu nasip bu tabki onlr basit elde ettigi icin bilemezler ha diince olms cnku onlrin belkide bizimde ole olsaydi bole syleri anlayamayacaktik ve bn bukdr cock sahibi olmann zor oldgnu bilemeyecektm basima gelnce anladm bizimde sinavmz bu cok skur insallah sinavi geceriz
Aynen oyle canim kolay elde ettikleri icin bilmiyorlar nasil bir mucize o bebek icin olmasi icin neler gerekli sadece bi iliski degil iste insallah canm Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin tum isteyenlerin imtihaninida hayirlisiyla bitirsin insallah

Aynen oyle canim cok sukur malesef toplumumuz bu konuda cok cahil cok incitiyorlar bilip bilmeden cok sukur bu gunleri yasatana:)

Olmassa ucan balon takariz ardimiza yine de havalaniriz :))))))

80 mi ben okadrda kalsam sukrederm herlde :) kiloyu veririrz ya cocugun pesinde kosturmaktan:)) hahahah benzeri sy basima geldi uykumda esime yemek tarifi anlatiomusum ama sacma sapan :))) anlayacagin biz hic iyi degiliz :)))
Yani bi caresi bulunur elbet biz hawa atariz bi sekilde :))

Aynen oyle canim kolay elde ettikleri icin bilmiyorlar nasil bir mucize o bebek icin olmasi icin neler gerekli sadece bi iliski degil iste insallah canm Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin tum isteyenlerin imtihaninida hayirlisiyla bitirsin insallah
Kesinlikle ama zor olmasi bna bazi seyleride daha ii ogretti tabiki gecen yillarima uzuldm ama aldigim ders ve olgnluk vr bebegimide kucagima aldigimda kaybettgm yillri untturck bna eminmki. Sukur Rabbime nasip etti ya hic etmeyebilirdide sonsuz sukurler olsn. Amin insallah Rabbim her isteyene versin

Bnm gebelik haftamin oldugu yerde OOR YAZİOR NE DEMEK OLDUGUNU BİLEN VARMİ ? :/

Kesinlikle ama zor olmasi bna bazi seyleride daha ii ogretti tabiki gecen yillarima uzuldm ama aldigim ders ve olgnluk vr bebegimide kucagima aldigimda kaybettgm yillri untturck bna eminmki. Sukur Rabbime nasip etti ya hic etmeyebilirdide sonsuz sukurler olsn. Amin insallah Rabbim her isteyene versin
Oyle tabiki cok sukur nasip etti bize sonunu getirsin insallah insani gercekten terbiye eden bi imtihan ewlat hasreti hem cok yoruluyosun hemde duadan we cabadan wazgecmiyorsun gercekten gece gunduz dua ediyorum Rabbim tum isteyenlere nasip etsin dusmanim dahi olsa imtihan etmesin ewlatla cunku imtihan kendi basina cokk zorken etrafla ugrasmak kulagini tikamak basini one egmek gercekten zor

Oyle tabiki cok sukur nasip etti bize sonunu getirsin insallah insani gercekten terbiye eden bi imtihan ewlat hasreti hem cok yoruluyosun hemde duadan we cabadan wazgecmiyorsun gercekten gece gunduz dua ediyorum Rabbim tum isteyenlere nasip etsin dusmanim dahi olsa imtihan etmesin ewlatla cunku imtihan kendi basina cokk zorken etrafla ugrasmak kulagini tikamak basini one egmek gercekten zor
Zaten insanin kendne kalsa sdce bisekilde baseder ama etrafi birde idare etmek zorunda olmak daha da zorlastiriyo herseyi Rabbim kimseyi bu durumlra dusurmesin insallah bizlernkinide bizlere bagislasn aminnnnn

Aminnn Allah razi olsn cumlemizin insallah. Bnm 6. Gun idrrda slik cikmisti ama bu demek deildirki herkesn cikacak ayrica iki negatifim vr daha oncesinde ve belirtilerm birebir ayni pozitifle bendeki tek fark ayaklarmn ve sirtimn usumesi geri kalan butun belirtiler negatifde de poztifte de ayniydi gogus hassasiyeti kasik karin agrisi sisknlik mide bulanmasi vs vs hepsi ilac etkisi cnku ilk iki negatfmde ilaclri braktiktn birsure dha belrtilr devam edip sonrasinda bitti. Kisacasi belirtilere hic takilmayin bir kisinn hamileliklerindeki belirtiler bile farkli olabiliyor
Evet ins öyledir canm ilk bebisimde yaşadıklarım suan yok :KK43: aradan 4 yil gecti belki unutmusumdur ayni ilaclarda deil ozamnki ilaclarin bazilarini kullanmiyorum ins. Guzel sonuclar alirilm :) meraktan catlicam

Son düzenleme:
Benim 4. Gün embriyosuydu. 19 perşembe opu oldum 23 pazartesi 14:00 te transfer. Benimde bugün 3. Gün doktorum transfer gününüde sayarak 12. Gün test yap dedi beta hcg ölçtür yani bende cuma oluyor ayın 3 ü o zaman test yaptıracağım.
Canm bazi doktorlar 12 yi bekliyormuş abimlerde 12 yi beklemislerdi hatirliyorum ins guzel sonuclar aliriz canm duani istiyorum canm rabbim yüzümüzu güldürsün ins.

Evet ins öyledir canm ilk bebisimde yaşadıklarım suan yok :KK43: aradan 4 yil gecti belki unutmusumdur ayni ilaclarda deil ozamnki ilaclarin bazilarini kullanmiyorum ins. Guzel sonuclar alirim :)
Hoc belirtilere takilma cnm dedgm gbi bn hamilelgn btun belrtilrni hissederken negtif aldm ve baskasi hcbsy hssetmezken pozitif aldi veya tam tersi yasanior oyuzdn olacaksa olacak zaten dua etmemiz gerek baska da yapilacak birsey kalmadi Rabbim yardimcimiz olsn insallah

Hoc belirtilere takilma cnm dedgm gbi bn hamilelgn btun belrtilrni hissederken negtif aldm ve baskasi hcbsy hssetmezken pozitif aldi veya tam tersi yasanior oyuzdn olacaksa olacak zaten dua etmemiz gerek baska da yapilacak birsey kalmadi Rabbim yardimcimiz olsn insallah
Dogru söylüyorsun canm tevekkül etmekten baska seçeneğimiz yok rabbim neylerse güzel eğlesin 3 yasida bi oglum var rabbim onu bagislasin ins. 2 tane attılar daha dogrusu ben istedim sansim yukselsin die gece ilk defe kramo gibi kasiklarima agri girdi bi kac kez hemen tabi umudlandim :halay::halay:

Kızlar ofis histereskopi olan var mı doktorum önerdi eşimden de sperm dna hasarına bakılacak. Beni neler bekliyor bilen var mı
Eşinden dna testi alinmasi sperm testiyle aynı oluyor. Erkekler zaten hic sikıntı cekmiyor. Histeroskopi oldum ben ama laparoskopi ile beraber oldugum icin agrilarim oldu. Ofis histeroskppi basit bi operasyon hafif sakinlestirici ile muayne masasinda kamerayla bakiyorlar zor degildir.

Back