• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Aynen walla sagolsun bebisler yirtmamizi sagliyor su surec gecsin hepimiz saglikla kucagimiza alalim insallah daha cok naz gorecekler :)
Aynen oyle bnm havamdan gecemez zaten yanimdan. en ufak biseyden lousayim bn o da gecince cock bakmak kolaymi vs vs :))))

bende sinir yok ama boğaz derdi var acayip acıkıyor sürekli birşeyler yiyorum nasıl olucak bu durum bilmiyorum ya
Benim cok degil istah ama tedawiye basladigimda tartilmistim bide yeni tartildim iki kilo almisim istahta cok degil ama cabuk acikiyorum az yiyorum cok yiyemiyorum gobegim 4 aylik gibi son iki haftadir resmen hamile oldugum
Belli senin nasil gobek canim

afiyet olsun bebisine yarasın insallah..bende bulantı varken su dahi göresim yok ama bulantim geçince mutfakta ikamet ediyorum resmen:-):-)
İnsallah bebise yarar cnku bana yararsa tekerlek gibi olcam :)) Allahtn mide bulantm yk suan oldu oda cok karistirdm bisuru sey fazla da yemistm herlde ondan :)))

Benim cok degil istah ama tedawiye basladigimda tartilmistim bide yeni tartildim iki kilo almisim istahta cok degil ama cabuk acikiyorum az yiyorum cok yiyemiyorum gobegim 4 aylik gibi son iki haftadir resmen hamile oldugum
Belli senin nasil gobek canim
ay aynen göbek benimde öyle bize bu ilaçlar sislik yaptı sanırım okadar belli ki çokta hoşuma gidiyor ama erkenden belli olmuş gibi olduk..ben çok yiyorum hamur iside çok seviyorum as bebeğe yatıcam şeylerde yemeğe çalışıyorum en son 54.200 düm bu almis halim ben zayıf biriydim.yıllarca kilo almak için ne serumlar ne ilaçlar içtim gram oynamadım hamile kaldım hop kilo diyet verirse diye korkmuyor değilim, bayılacak gibi oluyorum elim ayağım kesiliyor açıktiğında hemen yemem lazim

İnsallah bebise yarar cnku bana yararsa tekerlek gibi olcam :)) Allahtn mide bulantm yk suan oldu oda cok karistirdm bisuru sey fazla da yemistm herlde ondan :)))
inşallahta bulantı olmaz aşırı kotu benimde günüm günüme hatta saatim bile uymuyor bulantı olunca halsizlik hasta gibi oluyorsun kolunu kıpırdatmaya halin kalmıyor.inşallah sen bunları yaşamazsın.gerçi çok şükür hastanelik olacak kadar değilim ama buna şükür

Tabiki bu gunlere gelebilmek icin ne cabalar werdik ne dualar ettik azicik hawalanmak hakkimiz demi :))
Azcik mi :)))) ahhhh ahhh neler yaptim neler cok sukur esimde degerini biliyor o da bana bebek gibi bakior smdi :))) Allaha sukurler olsun nasip etti havalancam tbi en cok da biz havalancaz :)))

ay aynen göbek benimde öyle bize bu ilaçlar sislik yaptı sanırım okadar belli ki çokta hoşuma gidiyor ama erkenden belli olmuş gibi olduk..ben çok yiyorum hamur iside çok seviyorum as bebeğe yatıcam şeylerde yemeğe çalışıyorum en son 54.200 düm bu almis halim ben zayıf biriydim.yıllarca kilo almak için ne serumlar ne ilaçlar içtim gram oynamadım hamile kaldım hop kilo diyet verirse diye korkmuyor değilim, bayılacak gibi oluyorum elim ayağım kesiliyor açıktiğında hemen yemem lazim
Sen zayifmissin ben suna 64.400 um kemikliyim cok kilo yok ama iste gobek war ya bende sikinti aliyorum boyle giderse nasil olur diye insanlar basladi simdiden gobegin nasil cikmis demeye diyemiyorum ki ben ne ilaclar aldim siz alsaydiniz dawul olurdunuz diye

inşallahta bulantı olmaz aşırı kotu benimde günüm günüme hatta saatim bile uymuyor bulantı olunca halsizlik hasta gibi oluyorsun kolunu kıpırdatmaya halin kalmıyor.inşallah sen bunları yaşamazsın.gerçi çok şükür hastanelik olacak kadar değilim ama buna şükür
Bnm hamile kalmadn once hersye midem bulanirdi surekli midem kalkardi hamile kaldigimi ogrendim 3,4 gune o gitti benden ne cinsim ya :))) insallah olmaz hicbrmzde bulanti kotu bsey hep cektigim icin bilirim

Sen zayifmissin ben suna 64.400 um kemikliyim cok kilo yok ama iste gobek war ya bende sikinti aliyorum boyle giderse nasil olur diye insanlar basladi simdiden gobegin nasil cikmis demeye diyemiyorum ki ben ne ilaclar aldim siz alsaydiniz dawul olurdunuz diye
Hepiniz zayifsnz bn 70 im herlde 100 de dogururum :))))) ozaman kilodan havalananam da :))))))

dünyanın ilacını kullandık tabi bilmiyorlar ki sağlıkla tamamlayalimda hayırlısı ile varsın kilo alalım değer fasulye tanelerimize..bu arada benimde 9 haziran gösteriyor kız doğumum :KK200::anneadayı:

Azcik mi :)))) ahhhh ahhh neler yaptim neler cok sukur esimde degerini biliyor o da bana bebek gibi bakior smdi :))) Allaha sukurler olsun nasip etti havalancam tbi en cok da biz havalancaz :)))
Yani atacaz hawamizi :)) en cokta o her goruste bebek yokmu diyenlere hawa cok iyi oluyor gecen mewlute gittim once her ortamda cocuk yokmu diye soranlar simdi sessiz sessiz oturuyorlar nasil hosuma gitti o suskunluklari dedim cok sukur ne guzel susturdu Rabbim herkese nasip etsin insallah :))

Hepiniz zayifsnz bn 70 im herlde 100 de dogururum :))))) ozaman kilodan havalananam da :))))))
Allah iyiligini versin :-)vallahi ben kendimde korkuyorum 80 ni gorurum gibime geliyor doktorla papaz oluruz o ayrıda.geçen rüyamda sabaha kadar yemek yedim o deredeyim ağız sapirtima uyandim rüyaya devam ediyorum hadii kaldığım yerden devamı görüyorum esim iyice doyurdun mu bari karnını diye dalga geçti hep:-):-)

Yani atacaz hawamizi :)) en cokta o her goruste bebek yokmu diyenlere hawa cok iyi oluyor gecen mewlute gittim once her ortamda cocuk yokmu diye soranlar simdi sessiz sessiz oturuyorlar nasil hosuma gitti o suskunluklari dedim cok sukur ne guzel susturdu Rabbim herkese nasip etsin insallah :))
Sorma Allah icimi bilior ya son zamanlarda bnde cok bunalmaya baslamistim artk ayip gbi basimi one egiordum surekli soruorlrdi yahu nasip bu tabki onlr basit elde ettigi icin bilemezler ha diince olms cnku onlrin belkide bizimde ole olsaydi bole syleri anlayamayacaktik ve bn bukdr cock sahibi olmann zor oldgnu bilemeyecektm basima gelnce anladm bizimde sinavmz bu cok skur insallah sinavi geceriz

dünyanın ilacını kullandık tabi bilmiyorlar ki sağlıkla tamamlayalimda hayırlısı ile varsın kilo alalım değer fasulye tanelerimize..bu arada benimde 9 haziran gösteriyor kız doğumum :KK200::anneadayı:
Aynen canim hersey o fasulyeler icin zaten Rabbim bize bagislasin tum isteyenlere nasip etsin insallah ayy ayni gun insallah dogum telasinida konusrz takwim yapsana takip edersin sende

Geçen bebek görmeye gittim bana kilo almissin gibime geldi dedi ben içse oyle tutmusumki hamileyim ondandir diye bir çıkışım var kayinvalidem krize giricektim kızım diyor..eee anne dedim yılların birikimi bir yerde patlak verecekti elbet:-):-)

Back