2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Yok cnm yaptm uymuyo embrio tarihinde girmek lazmmis bioblasmi ne girmistm bn o olmuyoms intte. Artk ona gerk kalmadi hesap yontemni ogrendim drden tskler
. Embriyonun transfer edildiği tarihte gebeliğin 2 haftalık olduğu kabul edilir ve üzerine bu güne kadar geçen haftalar sayılarak hamilelik haftası hesaplanır.
Anladim canim kafan rahatladiysa tmmdir her yerden farkli hesap cikabiliyor bazen

Limon agacim Limon agacim yorumlarını okudum çok güzel motive edici yazmışsın.Bir kez daha umutlandim mutlu oldum..Allah ol desin yeterki hersey bahane.Rabbim göz açıp kapayana kadar 9 ayinizi geçirsin ve yavrularınızı sağlıkla hayırla kucağınıza versin innnşallah..Biz gebelik yolunda uğraşanlara da daha fazla bekletmeden hayırlı sağlıklı hamilelik nasip etsin innnşallah..
Aminn canim insallah Rabbim hepimize hayirlisiyla bebislerimizi kucagimiza alip koklamayi sewmeyi nasip etsin insallah bian ewwel sanada tum isteyenlerede yasatsin hayirlisiyla

İnşallah sonucu guzel olur canm senin minnosun kaçıncı gün embriyosuydu saglikla kucagina almayi nasip etsin benim bi tane minigim var tüp bebekle 4 yil once hamile kalmıştım sanki bunları ben yasamamjs gibiyim
İnsallah canim Rabbim saglikla sihhatle kucagimiza almayi nasip etsin 5. Gun embriyosuydu insaniz iste çabuk unutuyorz acilari helede soz konusu ewlatsa Rabbim hicbirimizi mahrum etmesin acilarinida gostermesin insallah Allah yawrunu bagislasin

Bizde sabahi bekleyemeyip gece esimle gitmistik rabbim ins. O guzel dakikaları yasatir canm benim :)
İnşallah canm bende senin gibiyim 3 yil once tup bebkle bir kızım oldu simdi sanki ilk defa tedavi oluyomsum gibi ayni diygulari yasiyorz.canm Rabbim cumlemize saglikli evlatlar versin

Merhaba benmde 10embriyoyu genetige gonderdim ve malesef 1i saglikli cikti:bicak:negatif sonuc aldim :KK43:ancak pes etmiyorumm :KK47:Rabbim ugraslarimiza sonuc versin:dua:simdi adet olmayi bekliyorum ilaclari birakali 3.gun bitti acaba nezaman hasta olurum tecrubeli arkadaslar yardimci olabilir mi:KK60:

Merhaba arkadaşlar bende sizinle aynı zamanda başladım bu yola ilk denememdi 18 Eylül'de başladık herşey çok iyi gitti ikimizde de sorun yoktu 30 Eylül de yumurta toplandi 26 tane ertesi güne döllenme çok yavaş deyip net bişey soyleyemediler 2.gun sadece 4 tanesi dollenmeye başladı 2si iyi 2 si kötü 3.Güne geldiğimizde işlem durdu döllenme olmuyo yarına kadar bekleyelim dendi 4.Gün doktorla görüşmeye gittik ve yumurtaların kalitesizliginden gelişmediğini söyledi doktor ve embriyolog.. 2 3 ay dinlen tekrar deneyelim dedi doktorumuz.. Aralık ta tekrar başlayacağız ama yine aynı sorunlar olacak çünkü yumurta kalitesizliginin bı tedavisini bulamadım bitkisel kürler var ama olumlu sonuç alan yok

Buradaki herkesi nerdeyse tek tek takip Edip mutluluklarina seviniyorum üzüntülerini yaşıyorum hepimiz farklı imtihanlardan geçiyoruz rabbim hepimize bol sabır versin

Bide size bı kitap tavsiye etmek istiyorum benim çok hoşuma gitti özellikle hamilelere "Her anneye lazım" içinde çok güzel bilgiler var dualarıniz da bizleri eksik etmeyin Allahauteala hepinizin yüzünü hayırlısıyla güldürsün..

Merhaba arkadaşlar bende sizinle aynı zamanda başladım bu yola ilk denememdi 18 Eylül'de başladık herşey çok iyi gitti ikimizde de sorun yoktu 30 Eylül de yumurta toplandi 26 tane ertesi güne döllenme çok yavaş deyip net bişey soyleyemediler 2.gun sadece 4 tanesi dollenmeye başladı 2si iyi 2 si kötü 3.Güne geldiğimizde işlem durdu döllenme olmuyo yarına kadar bekleyelim dendi 4.Gün doktorla görüşmeye gittik ve yumurtaların kalitesizliginden gelişmediğini söyledi doktor ve embriyolog.. 2 3 ay dinlen tekrar deneyelim dedi doktorumuz.. Aralık ta tekrar başlayacağız ama yine aynı sorunlar olacak çünkü yumurta kalitesizliginin bı tedavisini bulamadım bitkisel kürler var ama olumlu sonuç alan yok
CANIM labratuari çok iyi olan bi yerde denemelisin Şişli memorial i öneriyorum çünkü bi arkadaş senin gibi çok yumurtası olup döllenme olmuyordu olsada 3.güne dayanmiyormus 2 denemesi transfere gitmemiş 3.sunu memorislde yaptı 3tane embriyosu oldu şuanda hamile ayrıca egricayir marka arı sütü kullanmani öneriyorum .

Canim ben netten yaptim kendiminki gibi seninkinide 5. Gun embriyosuna gore suan 5+2 cikiyor 24 hazirana dogum benimkinide yapmistim dogru cikti doktorum ayni tarihi werdi ultrasyondada ayni tarih cikti
Evet canım 5+2 gorunuyorum.adet tarihime göre hesaplayinca 27 haziran çıkmıştı.
:)

Günaydın kızlar bende tüp bebek tedavisi oluyorum ve inşallah bi aksilik olmazda endometrium istenilen kalınlığa ulaşırsa kasım ayının ilk günleri transferim gerçekleşecek sizlerde durum nedir tüp bebek de hangi aşamadasınız.

hayırlı olsun tedaviniz arkadaşım opu oldu embriyonuz donduruldumu canım
benim eylülde opu oldu bu ay histereskopi ile miyon alındı ocakta transferim olacak inşallah

hayırlı olsun tedaviniz arkadaşım opu oldu embriyonuz donduruldumu canım
benim eylülde opu oldu bu ay histereskopi ile miyon alındı ocakta transferim olacak inşallah
evet canım ağustos ayında opu oldum ve embriyolarım donduruldu. ekim ayında laporaskobi oldum inşallah kasım ayında da transferim gerçekleştirilecek bi aksilik olmazsa

Back