• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

@Arbe-deli M melekkalan benim de arkadaşların ikisi hamile birinin 7 aylık çocuğu var . Onlar adına hep sevindim ama hep buruk kalmıştım . Beni anlamaları mümkün değildi . Bir araya geldigimizde hep bebek muhabbetleri yapilirdi. Artık son zamanlarda öyle daralmistim ki görüşmeleri azalttım. Şuan çok şükür pozitif sonuç aldım. 1 buçuk yıldır hamile kalamayan bir arkadaş daha var aramızda .ben yine pozitif sonuç almama rağmen bebek konusunu o arkadaşın yanında konuşmuyorum . Ah keşke herkes anlayabilse empati kurabilseler. Ama çok zor bizi bizden başkası anlamaz . Aynı gün tüp bebek yaptırdığımız bir arkadaşım da pozıtıf sonucunu öğrendiği halde benim de pozitif sonuç almamı beklemiş bana söylemek iiçin . İşte diyorum ya ancak bizi bizler anlarız .
Aynen. Öyle canım onun için burada birbirimize destek olup ayrılamıyor uz

Ah o progestan iğne .. ben ancak 2 kere vurulabildim. Bende yatıp kalkamadım sancisindan uyku dahi uyuyamamistim.

Transferden beri 2 doz toplamda 18 ampül vuruldum + 2 tane de proluton iğne artık dayanamıyorum eğer tuttuysa Dr la konuşup jel le falan devam edelim kalçam iyileşene kadar diye teklif edeceğim

Transferden beri 2 doz toplamda 18 ampül vuruldum + 2 tane de proluton iğne artık dayanamıyorum eğer tuttuysa Dr la konuşup jel le falan devam edelim kalçam iyileşene kadar diye teklif edeceğim

Ben 2 şer doz olarak sadece 2 gün vurulabildim. 14 gün vurulacaktim ama devam edemedim. Bende şişlik filan da oldu . Doktorum biraktirdi onun yerine sabah akşam crinone jel e devam ettim

Arkadaşlar
Transferimin 8.gunu bugün ve hiç bir belirtim yok. Bu 3. Denemem Rabbim nasip ederse 19 ekim test tarihim. Yalnız bugün su gibi renksiz kokusuz bir akıntı geldi birden. Çamaşırımin içi su gibi ıslandı geçti nedendir sizce? Acaba tutmadı da embriyomi alıyor diye düşünüyorum
Canım yaa bende de aynı, bgn transferimin 10. Günü ama adam gibi hiç belirti yok. Bu da tutmadı diye ödüm kopuyor :( jel kullanıyorsan o sıvı jel olabilir mi acaba?

Back