• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Aynen canim ya yerdemiyim goktemiyim:) allahım hayirla saglikla bebelerimizin guzel gunlerini gostersin hepimize:KK200: ıyi geceler kuzum ben de uyumaya calisayim
:))) Rabbim mutlulugmuzu tamamina erdirir insallah tmm cnm bnde yatiodm zten sn yaznca cikmadm :) hadi bakalm anneler icin uyuma vakti :) iyi gcler

Arkadaşlar
Transferimin 8.gunu bugün ve hiç bir belirtim yok. Bu 3. Denemem Rabbim nasip ederse 19 ekim test tarihim. Yalnız bugün su gibi renksiz kokusuz bir akıntı geldi birden. Çamaşırımin içi su gibi ıslandı geçti nedendir sizce? Acaba tutmadı da embriyomi alıyor diye düşünüyorum

canım tüplerinde hidrosalpenk yok değil mi? bakılmış mıydı buna.
benim sol tüpümde şiddetli şekilde vardı sağda da az. bende normal zamanlarda bir kaç kez oldu söylediğin gibi su gelmesi. aynı bahsettiğin gibi renksiz kokusuz kıvamsız ve bol miktarda. tüplerimi bağladıklarından beri olmadı bir daha.

sen yazınca aklıma geldi, eğer böyle bir durum varsa ondan olabilir.

Allah razi olsun hepinizden ne güzel şeyler yazmışsınız vallahi cok iyi geldi
gece sabaha kadar hamile olduğum zamanki yazdığım topigi okudum
Hemen kendini bırakacak biri değildim ama bu tedavinin çok büyük önemi vardı ablam 14 ay önce 12 yaşında altın saçlı mavi gözlü kızını trafik kazasında kaybetti çok zor günler geçirdik ailecek bu dünyada cehennemi yaşadık resmen ablamin ancak çocuk yaparsa açısının hafifleyecegini söylediler ikna ettik şu anda 2 aylık oğlu var biraz iyi geldi ama hala hergün ağlıyor
Ben yılbaşında ablamin yanına gidicektim bana gelme masraf yapma bi an önce tedavine başla bana Yetiş türkiyeye gelince benimkine arkadaş olsun beraber büyütelim dedi kendimden sonra ablam için çok istedim
meleğimiz ikiz olsun teyze lütfen ben bakarım gelince diyordu tedaviye gitmeden önce ziyaret edip Teyzem ikizleri almaya gidiyorum yine sevmeye gelirsin demiştim beni bu bağlantı yıktı düşük yaptıktan sonra bile bu kadar ağlayıp düşmedim
Rabbim evlat acisiyla imtihan etmesin allah herseyin hayırlısını versin sizlerin yüzü gülsün inşallah
Ablan bir kadının başına gelebilecek en kötü olayı yaşamis bir anne olarak içim yandı satırlarında başınız sağolsun. Ablana allah sabır versin. Bir. Teyze olarak seni çok iyi anlıyorum kizkardesimin 3 aşılama bir dış gebelik 3 tüp bebek tedavisi sonrasında gebe kaldı kızı 31 haftalik doğdu 7 gün yaşadı ve sindirim sistemi bozuklukları nedeniyle vefat etti. Çok zor günler ve aylardi onu toplamak ve yeniden tedavisine başlatmak. Allah hiç bir kadına bu acıyı yasatmasin çok zor.simdi bir oğlu tüp bebek tedavisi ile oldu sonra nasıl olsa olmuyor diye korunmuyordu oğlan 11 aylıkken kızına gebe kaldı kızı da doğdu kızı 10 aylık şimdi. Darısı sana olsun inşallah
Canım test yapmışsın üzüldüm ama devam etmelisin pes etme ara ver maddi ve bünye olarak hazır olunca yeniden deneyin bunu kendine ve ablana borçlusun

Kizlar aile hekimligine de veremedim kan.misafir kayitlarini devlet hastanesi aliyo dedi :( off tek şansım idrar testi kaldı alıp evde yapcam ama negatif çıkar diyolar daha erken diyolar. Bu istanbulda hastanede bi tuhaf. Benim yaşadığım yerde acilden hemen alıyorlar

Kızlar crinone jel kullanan var mıydı sabah onu sürerken aparata biraz kan bulaştı bu durumu yaşayan var mı tahriş de olmamıştır çünkü yavaş yavaş yapıyorum bu zamana kadar bi sıkıntı olmamıştı

Kızlar 10. Günüm kan verdim. 2 tane 5. Gün dondurulmuş embriyosuydu.sabah bile idrarda negatifti umarım kanda pozitif görürüm.bu 3. Denemem olacak çok korkuyorum

Back