• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Arkadaşlar
Transferimin 8.gunu bugün ve hiç bir belirtim yok. Bu 3. Denemem Rabbim nasip ederse 19 ekim test tarihim. Yalnız bugün su gibi renksiz kokusuz bir akıntı geldi birden. Çamaşırımin içi su gibi ıslandı geçti nedendir sizce? Acaba tutmadı da embriyomi alıyor diye düşünüyorum

Canım aslında günle hızlı geçti kendi adıma ben nasıl geçer falan diyodum.ama 3 günüm kaldı test için. Sabırsızlık oluyo ama kafayı dağıtmak lazım.ama son Günler e artık sabır azalıyor:)

Canım yarın kan verecekmisin seninle aynı gün tahlil tarihimiz. Ama ben yarın sağlık ocağında vereyim diye düşünüyorum. İdrar yaptım bugün ama yine negatif çıktı

Yarın kan tahlili düşünüyorum. Ama bir yandanda olumsuz olmasından korkuyorum

Arkadaşlar
Transferimin 8.gunu bugün ve hiç bir belirtim yok. Bu 3. Denemem Rabbim nasip ederse 19 ekim test tarihim. Yalnız bugün su gibi renksiz kokusuz bir akıntı geldi birden. Çamaşırımin içi su gibi ıslandı geçti nedendir sizce? Acaba tutmadı da embriyomi alıyor diye düşünüyorum
Canım benim de 9.gunum benimde 3 4 gündür göğüs ağrım dışında belirtim yok.jel falan kullaniyosan ondandir.tutmustur inşallah bebislerimiz

Canım yarın kan verecekmisin seninle aynı gün tahlil tarihimiz. Ama ben yarın sağlık ocağında vereyim diye düşünüyorum. İdrar yaptım bugün ama yine negatif çıktı
Sağlık ocağı alıyor mu kan.aliyorsa veri cem yoksa idrar testi yapmayı dusunuyorum evde.seninki çıkmamış daha günümüz var aslında.of tereddute düştüm.bazilarinin 10. Günde kanda çıkmış.idrar çıkmaya bilir belki ama

Arkadaşlar

Benimde 6. Günüm canım arasira bende de su gibi akıntı oluyo normaldir sanırım.ben dayanamadım gittim az önce acilden kan verdim 6. günümde:)bakalim 1 saate ne cikacak

Bende korkuyorum ama bi yandan da çıkar diye ümidim var :) insallh çıkar canım korkunun ecele faydası yok

Bugun 9.gun 10.gunde kan testinde kesin cikarmi kizlar ozelde kontrol randevum var gitmisken doktora soleyip onu da ekleteyim istiorum ama cikmazsa gereksiz bir aksiyon olacak.Hastaneye git sira bekle.Bir de 8.gun bende idrarda cikmadi o yuzden de biraz gerginim sanirim dunden beri ara ara ya hormon ilaclarindan ya da dunku sonuctan bilemiorum ama durup durup agliorum gerildim sanirim iice

Bugun 9.gun 10.gunde kan testinde kesin cikarmi kizlar ozelde kontrol randevum var gitmisken doktora soleyip onu da ekleteyim istiorum ama cikmazsa gereksiz bir aksiyon olacak.Hastaneye git sira bekle.Bir de 8.gun bende idrarda cikmadi o yuzden de biraz gerginim sanirim dunden beri ara ara ya hormon ilaclarindan ya da dunku sonuctan bilemiorum ama durup durup agliorum gerildim sanirim iice
Canım ben rüyamda kan gördüm diye aglamaktan helak oldum.idrar testine güvenmiyorum negatif çıkarsa yine bi kriz gelebilir.bende vercem inşallah yarın 10.gun çıkar diyolar.

Sağlık ocağı alıyor mu kan.aliyorsa veri cem yoksa idrar testi yapmayı dusunuyorum evde.seninki çıkmamış daha günümüz var aslında.of tereddute düştüm.bazilarinin 10. Günde kanda çıkmış.idrar çıkmaya bilir belki ama

Evet canım hemşire sabah 9 da gel burada bakıyoruz 1 saate çıkar sonucun dedi.artık tutup tutmadığını geçtim Her gün Progestan iğne oluyorum 2 ampül kalçamda morluklar ve sert şişlikler oluştu oturamıyorum yatamıyorum ağrıdan ağladığım oluyor sırf bunun için öğrenmek istiyorum. yoksa eger daha fazla vurdurmak istemediğim için tahlil yaptırmak istiyorum

Benimde 6. Günüm canım arasira bende de su gibi akıntı oluyo normaldir sanırım.ben dayanamadım gittim az önce acilden kan verdim 6. günümde:)bakalim 1 saate ne cikacak
Ay hadi hayırlısı inşallah olumlu sonuç alırsın canım sabırsızlıkla sonucunu bekliyorum

Canım ilk hamileliginde belirtilerin nasıldı biraz anlatır mısın.benim 9.gunum bugün.
Hic bi belirtim yoktu canm:-) k.k okuyodum arkadaslarin yerlsme lekelnmesi falan olmustu cok Üzülmüştüm nasilsa tutmamstr diye normal hayatima devam ettim hic test faln yapmadim 12. Gün nasilsa tutmadi ama yinede aklmda kalmasin tes yapim dedim bi baktim pozitifff inanamadm:KK71:ama simdi cok farkli bu defa kasiklrimda agri var karnmda şişkinlik var.hrpsi farkli oluyo canm.bide ozamn benm transfrin 4. Günü eltmin oglu 2 yasinda 14 kilo kucagima atlamsti:mad: kesin cocugum tutmadi gitti diye cok umutsuzluga kapilmistim.Rabbim ol diyince hersey bahane Allah emeklerimizi bosa cikarmasin canm hepimize cifter cifter yavrular versin:KK36:

Canım ben rüyamda kan gördüm diye aglamaktan helak oldum.idrar testine güvenmiyorum negatif çıkarsa yine bi kriz gelebilir.bende vercem inşallah yarın 10.gun çıkar diyolar.

Sağlık ocakları da yapıyorlar . senin orda da öyle olur mu bilmem ama sonucu biraz geç çıkıyordu burda.

Evet canım hemşire sabah 9 da gel burada bakıyoruz 1 saate çıkar sonucun dedi.artık tutup tutmadığını geçtim Her gün Progestan iğne oluyorum 2 ampül kalçamda morluklar ve sert şişlikler oluştu oturamıyorum yatamıyorum ağrıdan ağladığım oluyor sırf bunun için öğrenmek istiyorum. yoksa eger daha fazla vurdurmak istemediğim için tahlil yaptırmak istiyorum
Ayy hemen yarın gideyim bari.benimki jel allah'tan ıgnem yok.cok zor iğneler cook

Back