• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Kizlar size test yapmayin diyoruz dinlemiyosunuz :)
Kanda cok az cikan deger idrarda cikmaz ki
M megonvil kacinci gun embriyosuydu

Eslerinizi nasil ikna ettiniz test gunundem once hastaneye gitmeye benimki lafino ettigimde herseyi abartior kendine yersiz stres unsuru cikariosun bekle sana idrar testi yap diyenmi oldu dior ustune:)

Eslerinizi nasil ikna ettiniz test gunundem once hastaneye gitmeye benimki lafino ettigimde herseyi abartior kendine yersiz stres unsuru cikariosun bekle sana idrar testi yap diyenmi oldu dior ustune:)
Aaa benim eşim meraktan catliyo yap yap diye:)

Evet canım hemşire sabah 9 da gel burada bakıyoruz 1 saate çıkar sonucun dedi.artık tutup tutmadığını geçtim Her gün Progestan iğne oluyorum 2 ampül kalçamda morluklar ve sert şişlikler oluştu oturamıyorum yatamıyorum ağrıdan ağladığım oluyor sırf bunun için öğrenmek istiyorum. yoksa eger daha fazla vurdurmak istemediğim için tahlil yaptırmak istiyorum

Ah o progestan iğne .. ben ancak 2 kere vurulabildim. Bende yatıp kalkamadım sancisindan uyku dahi uyuyamamistim.

Sonucu alır almaz yazcam insallah,şehir hastanesi olduğu için tam 1 saate çıkar mı bilemiyorum ama:)
Canım 6. Gün olduğu için kana karismamis olabilir olumsuz olsa bile kötü düşünme genelde 8.9. gün kana karışıyor mis HCG degerleri

kızlar bugün transferimin 3. günü (transfer gününü saymıyorum) test günüm 21'i. 20'sinde de regl olmam lazım. öncesinde hiç test yapmayı düşünmüyorum şimdilik. zaten regl olmazsam tutmuştur diyebilirim.
transferin 1. ve 2. günü sol kasığımda ara ara çok hafif batma oluyordu bugün hiç olmadı. bugüne kadar hiç lekelenmem de olmadı. yani anlayacağınız hiç belirti yok.
hamile kalan arkadaşlar sizin nasıldı ilk 3 günününü biraz anlatır mısınız?
içimde ne olumlu ne olumsuz hiç bir his yok. ne umut ne umutsuzluk. resmen bir boşlukta gibiyim.
Canım ilk 5 gün tık yoktu bende. Sonrasında kasıkta ağrı hissettim. Ama ilaçlardandır diye düşündüm hep. Şu an 5+6 dayım. Göğüs hassasiyetim var şadece. Belirti arama ben doğru dürüst bir şey yaşamadım. Ama pozitif çıktı. Kanamam var. Pozitif görmek rahat ettirmiyor. Kalp atışı stresi var şimdi de.

Canım ilk 5 gün tık yoktu bende. Sonrasında kasıkta ağrı hissettim. Ama ilaçlardandır diye düşündüm hep. Şu an 5+6 dayım. Göğüs hassasiyetim var şadece. Belirti arama ben doğru dürüst bir şey yaşamadım. Ama pozitif çıktı. Kanamam var. Pozitif görmek rahat ettirmiyor. Kalp atışı stresi var şimdi de.

Canım 5+6 yi son adet tarihine göre mi hesapladın

Back