• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Canım yaa bende de aynı, bgn transferimin 10. Günü ama adam gibi hiç belirti yok. Bu da tutmadı diye ödüm kopuyor :KK43: jel kullanıyorsan o sıvı jel olabilir mi acaba?
Progestan tablet kullanıyorum canım. Onun akıntısı beyaz oluyor da bu su gibi bı değişik geldi.Bu arada yarın tahlil den baktirmayi düşünüyorum sen hiç baktin mi

Canım yaa bende de aynı, bgn transferimin 10. Günü ama adam gibi hiç belirti yok. Bu da tutmadı diye ödüm kopuyor :KK43: jel kullanıyorsan o sıvı jel olabilir mi acaba?

Naz canını sıkma lütfen ben dede bir belirti yok :KK51:

Progestan tablet kullanıyorum canım. Onun akıntısı beyaz oluyor da bu su gibi bı değişik geldi.Bu arada yarın tahlil den baktirmayi düşünüyorum sen hiç baktin mi
Yok canım, daha önceleri hep dayanamayıp erken yaptırmıstım. Bu sefer totem yaptım, tam gününde yaptırıcaz, hatta işten izin almayacağım bu sefer, akşam iş çıkışı yaptırıcam ki negatif ise işe şiş gözlerle dönmeyeyim. Zaten 1 saatte veriyorlar sonucu..

Back