- 25 Şubat 2016
- 6.002
- 10.191
- 248
- Konu Sahibi floransa17
-
- #4.681
ay canım çok sevindim yaaaaa. tüylerim diken diken oldu doğum gününden önce ne güzel bir sürpriz oldu bu böyleee:) ankarada hangi hastanede tedavi görmüştün. 2, denemeydi değil mi.57 cıktı
ben hala şok
Amin canım inşallah rabbim böyle güzel haberi alacağın günleri yakın eylerBenim negatif dostlar rabbim hayırlısını versin
Süper harika şahane Ayy çok sevindim hayirli olsunn vallahi içime doğdu 9.gune göre harika bi değer canimmm katlanarak sağlıkla devam etsin inşallahhh57 cıktı
ben hala şok
Canım tebrık ederım çok sevındım benım 3.gun embrıyosu 8.gun 50 çıkmıstı ve ikizdi :)57 cıktı
ben hala şok
Ayy cok mutlu oldum canim hayirli olsun RabbimKızlar
Bi se dicem
Pozitif
Rabbim seninde gonlune gore wersin canim herseyin bi wakti saati warBenim negatif dostlar rabbim hayırlısını versin
canımmm seninde hamile olman için inan dua ettim.Gözünaydın canım çok sevindim üzüntümün üzerine ilaç gibi geldi
Yaaa işte bu maşallah sana bi cesaret bende yaparım artık57 cıktı
ben hala şok
Yarın arar canım kaç tane döllendiğini haber vermek için. Sonraki gün de arayıp yarın gel der sanırım benim öyle oldu.Canımm hayırlısı olsun inşallah hepimiz için iyi dileklerin için çook teşekkürler:)
değerlerimiz birlikte katlanır inş:) Yeni eve geldim. Embriyolog dan gelecek haberleri sabırla merakla bekleyeceğiz artık
Seni opudan kaç gün sonra aradılar? Bana Çarşamba-perşembe aradım dedi. Perşembe kritik haberi veririm dedi
Bir de canm Progestan iğne 100 lük mü verildi sana da? Çok yakıyor mu merak ettim de
ikiz miiii ooooooooo ciddi miCanım tebrık ederım çok sevındım benım 3.gun embrıyosu 8.gun 50 çıkmıstı ve ikizdi :)
Ohh ne güzel gözün aydın canımKızlar
Bi se dicem
Pozitif
Evet CNm oğlum ikizdi benım 7 haftalıkken dıgerınin kalbı durdu sağlıkla hayırla kucağına al inşikiz miiii ooooooooo ciddi mi
burada haber bekleyen tedavi gören arkadaşlar.Ohh ne güzel gözün aydın canımRabbim tamamına erdirsin inşallah Hamileler bizim için de dua edin nolur bizde alalım güzel haberleri :)
57 cıktı
ben hala şok
canım bahçeci tüp bebek merkezi doktorum mustafa bahçeci orda düşünmüyorum şuan güvensizim oraya karşı artık bilmiyorum kafam karışık doktor araştırıcam ama biraz ara vermek zorundayım ilaçsız derken canım zaten normal yolla kalmıyoruz ki nasıl oluyor hiç bilmgim yokçok geçmiş olsun allah şifanı versin inşallah. hangi merkeze gidiyorsun? taşıtabilirsin embriyolarını. ayrıca dondurulmuşun var ne güzel maşallah transferi ilaçsız denesen bu kez. ilaçsız olunca hastalığına da bir etkisi olmaz.
bende cuma aldım negatifi bende olamadım daha 1 hafta yı geçer olmamız bence 10 günü bile bulabilir olmaz sa doktora gidicem canım ilaçlar süt hormonunuda yükseltebiliyor belki ondan gecikme olabilir onun için beklicem olmaz sa ilaçla olacaz mecbur be canım hayatımız ilaç oldu zaten :)Negatıf sonuç alalı 4 gun oldu hala regl olmadım kızlar siz kaç gun içinde olmustunuz ıyıce sınır stres tavan yaptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?