- 29 Haziran 2015
- 605
- 837
- 33
- Konu Sahibi floransa17
-
- #4.661
Yumurtan toplanmış derken kendisi toplamamis miVarıd ben opudan çıktığımda geldi nasılsın dedi yedi yumurtan toplanmış çok iyi dedi hadi dinlen dedi , hocam uyuyamadım yine işlem de neden dedim, hadi şimdi uyu dinlen dedi gitti
Canımm hayırlısı olsun inşallah hepimiz için iyi dileklerin için çook teşekkürler:)Bugün @sel-inn in de opusu vardı. Ses seda yok. Umarım herşey dilediğin gibi olur selinciğim
Hayırlı uğurlu olsunnn. Sanırım cuma günü de transferin olur. Haydi Bismillah
yumurtayı başka doktor yapıyor canım. tum yumurtaları toplamak ile tek bi doktor ilgileniyor. onun işi oYumurtan toplanmış derken kendisi toplamamis mi
Canim bişey daha sorcam önceden alkol alıyor muydun düzenli olarak bide sigara çok içiyor muydun
Anestezinin etki etmemesinin bi sebebi olmalı
Bide fazlasını veremeyiz ne demek oluyor 10dk uyuyacagina yarım saat uyuturlar sanki ne olcak ya
Benimde oyleydi canim hatta opudan once son 4-5 gun cektim gunluk kontrole gidiyordum hemsire cok yumurtan olusmus ondan dedi korkma 37 yumurta toplandi benden normalde yumurtaliklarin kapasitesi bu kadar olmadigi icin haliyle agri yapiyorSekiz buçukta gel dediler ama kaçta alırlar bilmiyorum ... çok ağrım var ya san ki taş var kasıklarımda
Kız yumurtayı nasıl başka doktor yapıyor tedavinin başından sonuna kadar hep aynı doktor yaptı islemlerimiyumurtayı başka doktor yapıyor canım. tum yumurtaları toplamak ile tek bi doktor ilgileniyor. onun işi o
Ay cnm çooook sevindim yaşasııınnnn :) rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inş :) maşallah maşallah :) kaç çıktı değerin ?Kızlar
Bi se dicem
Pozitif
57 cıktıAy cnm çooook sevindim yaşasııınnnn :) rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inş :) maşallah maşallah :) kaç çıktı değerin ?
Çook sevindim yaa tebriklerrrrrKızlar
Bi se dicem
Pozitif
Hayırlı olsun canım pozitif olunca illaki bir değer çıkıyor günü olmasa bile .Rabbim tamamını erdirsin gözünaydın:)57 cıktı
ben hala şok
:))))))))57 cıktı
ben hala şok
Gözünaydın canım çok sevindim üzüntümün üzerine ilaç gibi geldi57 cıktı
ben hala şok
Vallahi ben hep senin olumlu diye hissediyordum cnm ama boşu boşuna da ümit vermiyeyim diyordum . kışlık dolaba bişeyler yapıyoruz annemle hep ellerimi sildim sildim test sonucuna girip girip baktım şükür ki pozitif çıktı rabbim daim etsin inş cnm :)57 cıktı
ben hala şok
ben şoktayım henüzVallahi ben hep senin olumlu diye hissediyordum cnm ama boşu boşuna da ümit vermiyeyim diyordum . kışlık dolaba bişeyler yapıyoruz annemle hep ellerimi sildim sildim test sonucuna girip girip baktım şükür ki pozitif çıktı rabbim daim etsin inş cnm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?