2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Varıd ben opudan çıktığımda geldi nasılsın dedi yedi yumurtan toplanmış çok iyi dedi hadi dinlen dedi , hocam uyuyamadım yine işlem de neden dedim, hadi şimdi uyu dinlen dedi gitti
Yumurtan toplanmış derken kendisi toplamamis mi
Canim bişey daha sorcam önceden alkol alıyor muydun düzenli olarak bide sigara çok içiyor muydun
Anestezinin etki etmemesinin bi sebebi olmalı
Bide fazlasını veremeyiz ne demek oluyor 10dk uyuyacagina yarım saat uyuturlar sanki ne olcak ya

Bugün @sel-inn in de opusu vardı. Ses seda yok. Umarım herşey dilediğin gibi olur selinciğim

Hayırlı uğurlu olsunnn. Sanırım cuma günü de transferin olur. Haydi Bismillah
Canımm hayırlısı olsun inşallah hepimiz için iyi dileklerin için çook teşekkürler:)
değerlerimiz birlikte katlanır inş:) Yeni eve geldim. Embriyolog dan gelecek haberleri sabırla merakla bekleyeceğiz artık
Seni opudan kaç gün sonra aradılar? Bana Çarşamba-perşembe aradım dedi. Perşembe kritik haberi veririm dedi

Bir de canm Progestan iğne 100 lük mü verildi sana da? Çok yakıyor mu merak ettim de

yumurtayı başka doktor yapıyor canım. tum yumurtaları toplamak ile tek bi doktor ilgileniyor. onun işi o

Adige_ sanki seninle birlikte hepimiz kan verdik bekliyoruz :) Rabbim inşallah hayırlı sonuç almayi nasib etsin
Senin 3.gun embriyosu 9.gun kan verdin egerki sonucun 40 60 vs.. çıkarsa asla düşük sonuç olarak düşünme direk hamilesin demektir cunku erken kan verdin
Acıbadem 3.gun embriyosu na 14.gun kan vermemi söylemişti

Sekiz buçukta gel dediler ama kaçta alırlar bilmiyorum ... çok ağrım var ya san ki taş var kasıklarımda
Benimde oyleydi canim hatta opudan once son 4-5 gun cektim gunluk kontrole gidiyordum hemsire cok yumurtan olusmus ondan dedi korkma 37 yumurta toplandi benden normalde yumurtaliklarin kapasitesi bu kadar olmadigi icin haliyle agri yapiyor

57 cıktı
ben hala şok
Vallahi ben hep senin olumlu diye hissediyordum cnm ama boşu boşuna da ümit vermiyeyim diyordum . kışlık dolaba bişeyler yapıyoruz annemle hep ellerimi sildim sildim test sonucuna girip girip baktım şükür ki pozitif çıktı rabbim daim etsin inş cnm :)

ben şoktayım henüz
hiç bise hissetmiyorum.
dondum kaldım
önce bi güzel agladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…