• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Yeniduam Yeniduam canım merhaba senmi etiketleyip sormuştun kafamçok dalgın.

İlk tüp denemem herşeyin yolunda gitmesine rağmen negatifmiş :KK43:.tek embriyom vardı.2.günbtransferiydi

.kenan Sofuoğlunda negatif bir aşılama bir tüp denemem olmuş oldu ...:110:
açıkçası biraz güven konusunda kafa karışıklığı olmaya başladı bende? Sende zamanın gelince haberle beni unutma ...karar verebilmem için

İkinci regl gelince tekrar çağırdı başka bir prosedür denilecekmiş ...
Evet canım seni çok merak ettim. Senin kaç yumurta toplamışlardi. Benim de transferi 2. Gün yaptılar acaba çok mu erken yapılıyor transfer. Benim doktorum Kenan beye yönlendirdi beni. Bilmiyorum inşallah doktorla ilgili değildir inşallah

Aman ağla cnm Yeterki mutluluktan ağla :) bana soruyordun hiç mi hissetmiyorsun diye . hissediliyormuymuş ?

kız benimde 1 gün midem bulandı oda başka durumdanmış bak.tik yok anca uyku gelsin yalniz su var aksam yemeğinden sonra çok acikiyorum.yemekten sonra meyve yiyorum hop 1 saat sonra ben yine yemek yiyorum birde hamur isi yani..sonun hayır olsun 53 kiloyum 100 e merdiven dayamasam bari.sende iştah varmi

bende cuma aldım negatifi bende olamadım daha 1 hafta yı geçer olmamız bence 10 günü bile bulabilir olmaz sa doktora gidicem canım ilaçlar süt hormonunuda yükseltebiliyor belki ondan gecikme olabilir onun için beklicem olmaz sa ilaçla olacaz mecbur be canım hayatımız ilaç oldu zaten :)
Aynen ecza dolabina döndük iyice ilaç ala ala
Benim adetim ilaçları bıraktıktan 12 13 gün sonra gelmişti canım
Sizinde yarın öbür gün ben geldim der

kızlar birşey sorucam arkadaşımın kayınvalidesi çocuğum olmuyor diye hacdan 41 tane okunmuş hurma getirdi meryem suresi ile beraber her gün bir tane yiyecekmişim ama bu 41 meryem suresini benmi okuyacam başkasımı yerime okuyacak anladım bide hacdan küçük bir şişe su getirmiş onuda her okumamda bir yudum içecekmiyim ya bilgisi olan varmı benim bu konularda çok sayıfım bana yardımcı olurmusunuz lütfen

kız benimde 1 gün midem bulandı oda başka durumdanmış bak.tik yok anca uyku gelsin yalniz su var aksam yemeğinden sonra çok acikiyorum.yemekten sonra meyve yiyorum hop 1 saat sonra ben yine yemek yiyorum birde hamur isi yani..sonun hayır olsun 53 kiloyum 100 e merdiven dayamasam bari.sende iştah varmi
Yok canım her zaman ki iştahım aynı yalnız benim hamileliğimin 7. Haftasından sonra falan iştahım kesiliyor . o yüzden kesilene kadar şimdilik sağlıklı şeyleri tüketmeye çalışıyorum.sen zayıfsın bişey olmaz :)

Yok canım her zaman ki iştahım aynı yalnız benim hamileliğimin 7. Haftasından sonra falan iştahım kesiliyor . o yüzden kesilene kadar şimdilik sağlıklı şeyleri tüketmeye çalışıyorum.sen zayıfsın bişey olmaz :)

zayıfım ama doktorum kilo hic istemiyor.Çok yakin arkadaşımda benim doktorumda doğum yaptı ikiz kıza rejim verdi.ikizde kilo riskiymiş kız resmen acim diyordu.ben yıllarca kilo almaya çalıştım bide bana derse rejim :-):-)

Yarın arar canım kaç tane döllendiğini haber vermek için. Sonraki gün de arayıp yarın gel der sanırım benim öyle oldu.
İğneye gelinceeee 100lük hem de 2 tane yaptırdım günde. İki ampülü tek seferde çekip vuruyorlardı. Kabus gibiydi aman allahım. Transferin 8. Günü iğnem bitti. Yazdırmaya gittiğimde rica ettim jelle değiştirdi gürkan bey.
Tekrar geçmiş olsun cnaım. Çıktığımda ben çok üşümüştüm. Sıcak tut kendini
Teşekkürler canım dikkat ediyorum inşallah çabalarımız olumlu sonuç verir bize de.

Çalan her telefona heyecanla koşarım artık 2 gün boyunca:KK48:

Ayy iğne günde 1 kez Allahtan dayanabildiğim kadar dayanıcam madem mecbur:KK61:

Sağol canım benim sen öncesinde hiç idrar testi yapmışmıydın
hazirandaki ilk denemem de yapmıştım.

bu denemede idrar testini yasakladım kendime

zor tuttum ama illallah dediğim için idrar testine yok yapmadı canım bugun 9. günümdü ve öğle arası taksi ile gittim kanı verdim..

bence 2. yi dene.

2. de olacak bence Allahın izni ile

çok isterim

zayıfım ama doktorum kilo hic istemiyor.Çok yakin arkadaşımda benim doktorumda doğum yaptı ikiz kıza rejim verdi.ikizde kilo riskiymiş kız resmen acim diyordu.ben yıllarca kilo almaya çalıştım bide bana derse rejim :-):-)
Evet doktorlar kilo hiç istemiyorlar cnm zaten sağlıklısı da o bebişlerin kilo alması önemli .ben 18 haftada üçüz olmasına rağmen 1 kilo almıştım doktorumda çok memnundu her gittiğimde tebrik ediyordu :) bakalım bu sefer nasıl olacak :)

Back