2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

sagol canım :)

seninde haberini beklicem
Canım benim ilk dört gün hiç belirti yoktu. Bugün 8. Günüm. 5. Günden beri bel ve bacak ağrım var şiddetli bir şekilde. İlaç mı bebek mi bilmiyorum. Senin belirti var mıydı? Ya da hiç hissettin mi pozitif olacağını?
sagol canım :)

seninde haberini beklicem

Tey tey teyyyOh cok şükür ya oglenden dua ediyordum nasil sevindim canim benim rabbim saglikli sekilde kucani almayida nasip etsin darisi burda isteyen herkesin basina olsun insallah bir gun bizde boyle seviniriz

canım yaaa cok sagol

haberi almama dakikalar kala dua edeceğini soyledin nasıl sevindim nasıl

sagol

bende edeceğim dua sana

yüzün gülecek inşallah

notrdüm ben canım

ama ilk denemeye göre daha sakindim.

panik olmadım

hem tedavide hem bekleme süresince.

benim arada kasık ağrım var

dun ilk iş günümdü ve eve gittigimde cok yorgundum. ayaklarımın altları kollarım ellerim bile.

erken yattım zaten

canım yaaa cok sagol

haberi almama dakikalar kala dua edeceğini soyledin nasıl sevindim nasıl

sagol

bende edeceğim dua sana

yüzün gülecek inşallah
Ay canim benim Allah razi olsun kimin duasi gececi belli olmaz kizlar birbirimize dua edelim cunku ayni sureclerden geciyoruz halimizden en iyi biz anlariz

aaa çok şaşırdım ben de transfer bekliyorum ilaçsız ve her gün yiyorum. keseyim bari. gerçi şimdilik rahim kalınlığında sorun yok yarın kontrolüm var.
Ananas iyi değil ama kabak çekirdeğini araştırdım hep kalinlastiriyor diye yazılmış

maşallah canım.inşallah bunda da ayni devam edersin.

bu yazıya göre benim test günüm bugun :) ben 8. günümde yani 6 gün önce negatifi öğrendim bile :)
Bende hiç uymadim buna 7.8.gun idrarda çift çizgi görünce 9.gun hemen kan vermeye gitmiştim doktorum niye gününü beklemiyorsun diye kizmisti
Ama ben yine aynısını yapcam dayanamiyorum

Bende hiç uymadim buna 7.8.gun idrarda çift çizgi görünce 9.gun hemen kan vermeye gitmiştim doktorum niye gününü beklemiyorsun diye kizmisti
Ama ben yine aynısını yapcam dayanamiyorum

Valla 8. gün testimi doktoruma gösterdiğimde istersen bir gün daha idrar testinde bakabilirsin dedi..ilaçları kesmeden önce..
ben de pozitif olsa az da olsa 8. gün kanda çıkardı di mi dedim.. evet çıkardı dedi.
yani 5 günlük embriyo trasnferi 8. gün kanda çıkıyor ya da çıkmıyor..daha uzatmaya gerek yok bence

Kızlar transfer iyi geçti çok şükür :) Adige_ çok sevindim bugün transfer oldum sende bugün öğrenmişsin bayrağı senden devr alıyorum inşallah benim de pozitif olur. @sinkar transferimi Semra hoca yaptı rahat geçti bir iki dakika anca sürdü . Inşallah uğurlu gelir bana ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…