- 7 Eylül 2017
- 1.524
- 3.330
- 63
- 47
- Konu Sahibi floransa17
-
- #4.721
Adige_ ben bu kağıtları hiç atmiyorum bak bendeki protokol böyle 15 gün sonra yazmışlarEki Görüntüle 2051528
Tey tey teyyyKızlar
Bi se dicem
Pozitif
Canım benim ilk dört gün hiç belirti yoktu. Bugün 8. Günüm. 5. Günden beri bel ve bacak ağrım var şiddetli bir şekilde. İlaç mı bebek mi bilmiyorum. Senin belirti var mıydı? Ya da hiç hissettin mi pozitif olacağını?sagol canım :)
seninde haberini beklicem
sagol canım :)
seninde haberini beklicem
Tey tey teyyyOh cok şükür ya oglenden dua ediyordum nasil sevindim canim benim rabbim saglikli sekilde kucani almayida nasip etsin darisi burda isteyen herkesin basina olsun insallah bir gun bizde boyle seviniriz
notrdüm ben canımCanım benim ilk dört gün hiç belirti yoktu. Bugün 8. Günüm. 5. Günden beri bel ve bacak ağrım var şiddetli bir şekilde. İlaç mı bebek mi bilmiyorum. Senin belirti var mıydı? Ya da hiç hissettin mi pozitif olacağını?
Ay canim benim Allah razi olsuncanım yaaa cok sagol
haberi almama dakikalar kala dua edeceğini soyledin nasıl sevindim nasıl
sagol
bende edeceğim dua sana
yüzün gülecek inşallah
Eşine soyledınmı yarınmı soylıcen :)denemek için akşam idrar testi yapacagım kızlar
gece 12 de :)Eşine soyledınmı yarınmı soylıcen :)
Ayyy çok heyecanlıya rabbim herkese bu mutluluğu nasıp Etsin inş ve tamamını erdırsıngece 12 de :)
Ananas iyi değil ama kabak çekirdeğini araştırdım hep kalinlastiriyor diye yazılmışaaa çok şaşırdım ben de transfer bekliyorum ilaçsız ve her gün yiyorum. keseyim bari. gerçi şimdilik rahim kalınlığında sorun yok yarın kontrolüm var.
Ay bak merak ettim acaba cikacak mi aksam yapinca muhakkak yaz canim bizde ona gore yapalim erken cikmassa morel bozmayalim garanti cozum kanda nasilsa cikiyodenemek için akşam idrar testi yapacagım kızlar
Evet doktorlar kilo hiç istemiyorlar cnm zaten sağlıklısı da o bebişlerin kilo alması önemli .ben 18 haftada üçüz olmasına rağmen 1 kilo almıştım doktorumda çok memnundu her gittiğimde tebrik ediyordu :) bakalım bu sefer nasıl olacak :)
Hayırlı olsun tebriklerKızlar
Bi se dicem
Pozitif
Bakalım hayırlısı cnm hakkımızda :)maşallah canım.inşallah bunda da ayni devam edersin.
Bende hiç uymadim buna 7.8.gun idrarda çift çizgi görünce 9.gun hemen kan vermeye gitmiştim doktorum niye gününü beklemiyorsun diye kizmistibu yazıya göre benim test günüm bugun :) ben 8. günümde yani 6 gün önce negatifi öğrendim bile :)
Bende hiç uymadim buna 7.8.gun idrarda çift çizgi görünce 9.gun hemen kan vermeye gitmiştim doktorum niye gününü beklemiyorsun diye kizmisti
Ama ben yine aynısını yapcam dayanamiyorum
Tebrikkkk ederim canım Insalalh çok güzel devam ederKızlar
Bi se dicem
Pozitif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?