2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Bana moral verdin kendi moralini bozma hala 7 embriyon var bunun yarısı bile 5. Günü Görse emin ol çok iyi bak Benimde 4 tane kaldı .. asıl en önemlisi kalitesi ztn maşallah seninkiler çok iyi.. ayrıca 5 güne gitmeme durumları olsa erken dondururlardı bugün demekki Umut vaad ettikleri için devam dediler ..

Çok güzel bir uygulama bizim klinikte yok bunlar. Birinci üçüncü beşinci gün arandim öyle detaylı bilgi verilmedi ne sormam gerektiğini yeni öğreniyorum artık gidince sorarım

Canım sorun neymiş rahimde
Hayırlısı ne ise o olsun drnu sevdim saglamci

Tamam canım miyon operasyonu için gittiğimde sorarım canım bende

Aynen canım garantici gidio , hiç değilse bir riski sıfırlıyo sağolsun. Yumurtalar sönmemiş hareketliymiş gibi bişeyler söyledi de tam anlamadım açıkcası .. transfer yapsamda tutmucak bekleyelim rahmin kendine gelmesini dedi . Herşey nasip kısmet bugün DHA iyi anladım onu .

benim aklım da da orası var dr melih aygün var 4 deneme için ama önce bir kafa dinleyecemm en az 6 ay tüp bebekle ilgili ilaç ismi bile duymak istemiyorum :) geride kalan ilaçları bile taa en arka dolaplara koydum :)
Cnm melih bey sadece opu yapıyor diye biliyorum

Gerçekten nasip ten ötesi yok. Geç olsunda güç olmasın

Kızlar opu sonrası benim kasıklarda hala sancı hassasiyet oluyor sizde durumlar nasıldı

aaa neden canım? senin sorunun yoktu neden gerek gördü ki ilaçsıza bir şey dedi mi?
Canim ilki ilacliydi tutmadı zaten. Birde rahim kalinligim ilaçsız daha kalınmış. Ilacsizken 10,5 ilaçlı 9,7 . Zaten ilacssizda yeterli kalınlıkta o yüzden bu sefer ilaçsız olsun dedi

Seninde mı aynı canım ? Bu ay adet oldum mu tekrar tedaviye ne zaman gideceksin 1ay ara verecek mısın? Dediğin gibi bizde kuzularimiza kavuşturur inşallah
Cnm ben ayin 18 de adet oldum bugün 15. Günüm Kasım ayı adetim le basliyacagim ins. Birkaç ay ara vermek iyidir çokta uzatmak istemiyorum. 10 tane 5. Gün dondurulmus embriyom var. Hepsi çok iyi kalitede 5AA ama önemli olan Rabbimin can vermesi . Senin dondurulmysun varmı cnm ?

Teşekkürler canım, çok şükür kanda da çıktı, carsamba testi yenileyeceğiz. Allah hepimize yavrumuzu kucağımıza almayı nasıp etsin
Canimmm çok sevindim Allah kucağına da almayı nasip etsin hem gülüp hem ağlamak dedikleri bu olsa gerek acıyı en yakından bilince insan karşındakinin sevindiğini bilmek gerçekten ne kadar mutlu olacağını hissetmekte bir o kadar kolay oluyor Allah şimdiden kuzuya uzun ömür versin

Dondurulmuş um yok canım bende ara vericem 1 ya da iki ay çünkü tekrar ilaç alacağım için dinlenmek istiyorum evet canım embriyolar kaliteli ama gel gelelim Allah ol demedikce olmuyor Rabbim ol desin ol evlatlarımız inşallah yine bu süreçlerde buralarda destek olalım yine birbirimize

Ağlattın beni Allah razı olsun içim buruk kaldı inan sonucu çok yazmakta istemedim ama dayanamadım da ilerde ne olacak hiç birimiz bilemeyiz, geç olsun güç olmasın inşallah en kısa zamanda güzel haberlerini alacağız ben buna cani gönülden inanıyorum canım.. Allah güzel kalbine göre En hayırlısını versin..

Aynen canım daha ne acılar var vatan için evladını kaybedenler benim esimin arkadaşı daha 6 ay önce gencecik yaşında iş kazasında öldü bu hayat bir imtihan bu da bizim sinavimiz tek dileğim Allah çok büyük şeylerle sinamasin ve bizlere ve böyle acı yaşayanlara dayanma gücü versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…