- 28 Mart 2016
- 1.176
- 1.493
- 83
- Konu Sahibi floransa17
-
- #4.401
Aradilar canim ya 4 tanesi 8 hucreli suanda. 2 si 7 hucreli. 1 i 6 hucreli. Carsambaya kadar bekletecekler. 3 u geriden gidiyor. Dedi. Benimde moralim bozuldu bu sonuclara degilde tam olarak kadin cok kotu bir durum yok dedi. Aklima takiliyorki az kotu bi durummu var. Yani ne demek cokda iyi degilmi demek. Ona canim sikildi. Yarinda aracaklar insallah cok kayip vermeden dondurtabilecek embriyom kalir. Anneveoglusuda kalanlar 5. Gune gitmemis iyice moralim bozuldu. Korkuyorum cok
Aminnn cnm inş :)Cok sagol sezencim :) darısı tüm isteyenlere..
Canım tebrik ederim Allah tamamına erdirsin inşallahTeşekkürler canım, çok şükür kanda da çıktı, carsamba testi yenileyeceğiz. Allah hepimize yavrumuzu kucağımıza almayı nasıp etsin
Maşallah kaçıncı gün embriyosu idi canim60 çıktı canım, dr çarşamba günü en az 120 olmalı dedi
Çok güzel bir uygulama bizim klinikte yok bunlar. Birinci üçüncü beşinci gün arandim öyle detaylı bilgi verilmedi ne sormam gerektiğini yeni öğreniyorum artık gidince sorarımCanim beni hergun ariyorlar. Birde hergun whatsaptan embriyolarin yok simetri hucre grade iviri ziviri ne varsa gunluk ilerleyisiyle ilgili bilgi atiyorlar. Yarin morula evresi var hucrelerin karistigi gun. yarin netlesir dedi zaten. Insallah guzel gider kuzum hersey
Canım sorun neymiş rahimde
Hayırlısı ne ise o olsun drnu sevdim saglamci
Tamam canım miyon operasyonu için gittiğimde sorarım canım bende
Cnm melih bey sadece opu yapıyor diye biliyorumbenim aklım da da orası var dr melih aygün var 4 deneme için ama önce bir kafa dinleyecemm en az 6 ay tüp bebekle ilgili ilaç ismi bile duymak istemiyorum :) geride kalan ilaçları bile taa en arka dolaplara koydum :)
Gerçekten nasip ten ötesi yok. Geç olsunda güç olmasınAynen canım garantici gidio , hiç değilse bir riski sıfırlıyo sağolsun. Yumurtalar sönmemiş hareketliymiş gibi bişeyler söyledi de tam anlamadım açıkcası .. transfer yapsamda tutmucak bekleyelim rahmin kendine gelmesini dedi . Herşey nasip kısmet bugün DHA iyi anladım onu .
Canim ilki ilacliydi tutmadı zaten. Birde rahim kalinligim ilaçsız daha kalınmış. Ilacsizken 10,5 ilaçlı 9,7 . Zaten ilacssizda yeterli kalınlıkta o yüzden bu sefer ilaçsız olsun dediaaa neden canım? senin sorunun yoktu neden gerek gördü ki ilaçsıza bir şey dedi mi?
Amin canim insallah cokk sewindimTeşekkürler canım, çok şükür kanda da çıktı, carsamba testi yenileyeceğiz. Allah hepimize yavrumuzu kucağımıza almayı nasıp etsin
5.gün canım bugun 9. GunduMaşallah kaçıncı gün embriyosu idi canim
5.gün canım bugun 9. Gundu
Cnm ben ayin 18 de adet oldum bugün 15. Günüm Kasım ayı adetim le basliyacagim ins. Birkaç ay ara vermek iyidir çokta uzatmak istemiyorum. 10 tane 5. Gün dondurulmus embriyom var. Hepsi çok iyi kalitede 5AA ama önemli olan Rabbimin can vermesi . Senin dondurulmysun varmı cnm ?Seninde mı aynı canım ? Bu ay adet oldum mu tekrar tedaviye ne zaman gideceksin 1ay ara verecek mısın? Dediğin gibi bizde kuzularimiza kavuşturur inşallah
Kızlar opu sonrası benim kasıklarda hala sancı hassasiyet oluyor sizde durumlar nasıldı
Canimmm çok sevindim Allah kucağına da almayı nasip etsin hem gülüp hem ağlamak dedikleri bu olsa gerek acıyı en yakından bilince insan karşındakinin sevindiğini bilmek gerçekten ne kadar mutlu olacağını hissetmekte bir o kadar kolay oluyor Allah şimdiden kuzuya uzun ömür versinTeşekkürler canım, çok şükür kanda da çıktı, carsamba testi yenileyeceğiz. Allah hepimize yavrumuzu kucağımıza almayı nasıp etsin
İnşallah canımTebrikler rabbim bizede nasip Etsin inş.
Dondurulmuş um yok canım bende ara vericem 1 ya da iki ay çünkü tekrar ilaç alacağım için dinlenmek istiyorum evet canım embriyolar kaliteli ama gel gelelim Allah ol demedikce olmuyor Rabbim ol desin ol evlatlarımız inşallah yine bu süreçlerde buralarda destek olalım yine birbirimizeCnm ben ayin 18 de adet oldum bugün 15. Günüm Kasım ayı adetim le basliyacagim ins. Birkaç ay ara vermek iyidir çokta uzatmak istemiyorum. 10 tane 5. Gün dondurulmus embriyom var. Hepsi çok iyi kalitede 5AA ama önemli olan Rabbimin can vermesi . Senin dondurulmysun varmı cnm ?
Ağlattın beniCanimmm çok sevindim Allah kucağına da almayı nasip etsin hem gülüp hem ağlamak dedikleri bu olsa gerek acıyı en yakından bilince insan karşındakinin sevindiğini bilmek gerçekten ne kadar mutlu olacağını hissetmekte bir o kadar kolay oluyor Allah şimdiden kuzuya uzun ömür versin
Aynen canım daha ne acılar var vatan için evladını kaybedenler benim esimin arkadaşı daha 6 ay önce gencecik yaşında iş kazasında öldü bu hayat bir imtihan bu da bizim sinavimiz tek dileğim Allah çok büyük şeylerle sinamasin ve bizlere ve böyle acı yaşayanlara dayanma gücü versinMelek vardır bunda da bi Hayır de bişey diyeyim mi inan bana Rahime düşüp keseyi görmek heyyy hamileyim hadi internetten bişeyler bakalım kız olursa adı bu erkek olursa şu derken derken bi.anda gelen kanama ve gittikçe çoğalıp olan bebeğini kaybetmek daha cok acı veriyor ben bunu yaşadım
Üzülme tabiki ağla boşalt içini ama yine de şükür et allah sağlık verdiği sürece pes etmek yok aramaya devam edicez canım benimm sabırlı ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?