How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Ağlattın beni :KK43: Allah razı olsun içim buruk kaldı inan sonucu çok yazmakta istemedim ama dayanamadım da :KK43: ilerde ne olacak hiç birimiz bilemeyiz, geç olsun güç olmasın inşallah en kısa zamanda güzel haberlerini alacağız ben buna cani gönülden inanıyorum canım.. Allah güzel kalbine göre En hayırlısını versin..
Canım asıl o senin güzel kalbin Allah biliyor ya gerçekten sevindim tabiki yazacaksıniz siz yazmazsaniz burada hep olumlu şeyler olursa biz nasıl inanacagiz bir dahakine güzel sonuçlar alacağımıza inan umut oluyor bunlar bana bak gündüz ki kadar kötü değilim diyorum ki vakti var senin gibi aynı hasreti çekenler var kimisi şimdi hasretine kavuştu çok şükür kimisi senin gibi savaşmaya devam diyorum bende katilicam kervana diyorum hatta yegenlerimle ilgili şeyleri yazmazsaniz o zaman kızarım sizlere :)

Canım ağla içini dök ama rabbimden hiçbir zaman şer gelmeyeceğini ve senin hakkında bunun hayırlısı olduğunu düşün hep. İnşallah en kısa zamanda hayırla ve sağlıkla gelsin bebişin . hiç vazgeçme
Amin canım amin inşallah herşey Allah'tan iyiki varsınız hepiniz sanki hepinizi yanimdaymissiniz gibi hissediyorum

Aaa ne diyosun...
Hangi hastane
Etlik zubeyde hanim da tedavi oldum . İlgilerinden de çok memnun kaldımm. Bir devlet hastahanesinde olabilecegin en iyisiydi ilgi olarak . Çok güler yüzlüler herşeyden önce . Sadece bazen bilgilendirme de sıkıntı oldu ki o da normal yani. Ayrıca ücret olarak da raporlu hastalar için çok ideal . Kesinlikle devlet aman ne olacak ki demeyin . Ben toplam 4 dondurulmuş embriyo ve ilaçlar dahil tüm tedavi me 1355 tl harcadım .

Doktorlar yatmayı çok onermiyorlar. Iki üç gün sonra özellikle normal hayata dönün diye nasip gerçi kimi hiç yatmiyo kimi hep yatiyo
Evin içinde ara ara yürüdüm falan. Ama ben bunlara inanmıyorum ya. Olacağı varsa oluyo nasipte varsa. Yediğinden içtiğinden yattığından kalktığından çok bişey farketmiyo bence

Kızlar 3. Gün embriyoşu 9. Günüm bugün.
İlk kez ise gittim transferden sonra.
Çok hirpalamadim kendimi ama .
Ayaklarımin altı . KollarıM. Ellerim.Bacaklar ayrıyo.
Uykum geldi şu an zor yazıyorum.
Ara ara da gün boyu kasiga ağrı girdi çıktı.
Sizce normal mi.
Sizde durumlar nedir.

Evin içinde ara ara yürüdüm falan. Ama ben bunlara inanmıyorum ya. Olacağı varsa oluyo nasipte varsa. Yediğinden içtiğinden yattığından kalktığından çok bişey farketmiyo bence
Aynen öyle canım. Ama o transferde n sonra hep aklım hep aklımda diyorsun mecbur. İster istemez.

3 gün vurdum iğneyi bugün 4. Gün canım iğneyi devam dedi. Çarşamba tekrar kontrol var hemşire büyük ihtimalle haftaya pazartesi opu olur dedi. Kaç mm senin yumurtalar masallah yaaa
Canim ben 6 yumurtayla basladigimda kucuktu 6-7 mm filan bugun 17-15-14 aralarinda sitres yapma kullandigin igneler sayisini artiriyor benim kuzen 1 yumurtayla basladi hatta doktoru tedaviyi birakalim dedi o hayir dedi son gune kadar ignelere devam etti son gun 9 yumurtasi oldu ve simdi kizi var 2 yasinda sanirim opu icin yumurtalarin 18 mm den buyuk olmasi gerekiyormus sen hangi ignelri kullaniyorsun ben 5 gun puregon menegon yapildim sonra onlara bide orgalutran eklendi banada pazartesi sali opu olabilirsin demislerdi bgn kontrolde carsambaya kadar ignelere devam dediler cumaya kaldi opu

Dondurulmuş um yok canım bende ara vericem 1 ya da iki ay çünkü tekrar ilaç alacağım için dinlenmek istiyorum evet canım embriyolar kaliteli ama gel gelelim Allah ol demedikce olmuyor Rabbim ol desin ol evlatlarımız inşallah yine bu süreçlerde buralarda destek olalım yine birbirimize
Cnm tabi destek olalım ilk 1 hafta zor oluyor ama sonra alisiyorsun . 2. Tedavide olucak inş. Sizin sorun nedir

Back