2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Sagol kuzum ya tesekkur ederim. Hastanemin internet sitesinden az once okudum diyorki 3. Gunde 3 saglikli embriyosu olan kisilerinkini 5. Gune bekletiyorlarmis biraz nefes aldim. Iyi dusuneyim artik iyi olsun

Canım bende de aynısı oldu hemşireye aradım sonuç çıkana kadar kullan sonuca göre Dr bey ilacını değiştirebilir dedi
Sonucun ne zaman canım.kaç günün var.ben çok kötüyüm kullanmamın imkanı yok o kadar şiştiki içim o çubuk girmiyor artık

Bak moralini bozmaya değmedi değil mi :) inşallah devamı gelir bu arada sorun neydi acaba? Bi de transferden sonra neye dikkat ettin ?
Amh ım 1 di canım, ve 6ayda bu değere düştü öncesinde yüksekti. Birkaç ay içinde sıfırlıcak dedi doktor acele tüp dedi. Haşimato hastasıyım, erken menepoz yapıyormuş. Eşimdede morfolojik bozukluk çıktı çok değil ama bi tık azdı değeri..

Yogun ve stresli bir işim var canım, oyuzden bi hafta rapor aldım. Evde yarım saat yürüdüm cok cıkmadım dısarı bikackez ecz falan gittim sadece. Ben hergün bir dilim ananas yedim ilk 4 gün sonra burda zararlı falan yazıldıgını görünce yemedim. Çok yemekle aram yok, protein almaya çalıştım 2.5 lt de su içtim. Hiç kahve ve çay içmedim.

Kese dolumu görmeden çok havaya girmekte istemiyorum, dr umda öyle dedi, gözün aydın ama tam görelim öyle adını koyalım dedi.. kısmet artık :)

Mantar olsa keskin bir kokusu da olur bunu vajinadan aldigimiz için hafif kaşıntı olur normal
Ben simdi bundan günde 2 tane 200ml alıyorum transferden sonra da ilave olarak haftada 1 kez purgulaton iğne vurucam
Ayy o iğne de berbat canım.ben 4 günde bir oluyorum.kalçam simsiyah ceviz gibi de fırladı iğne yerlerim.

Benim orda

Hsg benim orda çekildi. Narkozsuz.

Sulu ultrason orada yapıldı.

Son düzenleme:
Ha bu arada ben dünden beri bugünde dahil jeli bıraktım.tablete yarın başlıcam kızlar.göğüslerdeki ve karındaki şişliği bu ilaçlar yapıyomuş.kullanmadığımdan beri biraz indi.bende allahım bu sefer oldu sanırım diyordum belirtilere bakınca

Jeli neden bırakmıştın??

Cok yorma kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…