2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Canım beni yumurta toplamadan 2 gün sonra aradılar 13 tane dollemislerdi 9 tanesinin gelisimi durmuş kalan 2 taneyi transfer ettiler insallah sonuç iyi olur fazla embriyom olmadığı için donduramadik.bence embriyo gelişimin güzel fazla olması değil tekte olsa tutmasi önemli

Iste evet kuzum onu diyecektim. Tam yarin biraz daha netlesir dedi dr. Henuz dondurma durumu yok. Cok korkuyorum ya allahim yardim et diye dua ediyorum hep. Sende 5. Gune kalmadi diyince iyice moralim gitti
İnşallah çok güzel haberler alalım canım. Güzel düşün güzel olsun sana detaylı bilgi verilmiş bana hücreleri hakkında bilgi verilmedi

Bende hep umutsuzdum ama insan yine de bekliyor ama olmadı
Melek vardır bunda da bi Hayır de bişey diyeyim mi inan bana Rahime düşüp keseyi görmek heyyy hamileyim hadi internetten bişeyler bakalım kız olursa adı bu erkek olursa şu derken derken bi.anda gelen kanama ve gittikçe çoğalıp olan bebeğini kaybetmek daha cok acı veriyor ben bunu yaşadım
Üzülme tabiki ağla boşalt içini ama yine de şükür et allah sağlık verdiği sürece pes etmek yok aramaya devam edicez canım benimm sabırlı ol

Sağol canım Allah razı olsun öyle yapacağız eve gelince bir daha kötü oldum transferden sonra ilk defa bir bebek kıyafeti almıştık onu görünce çok kötü oldum yine

ayy deme öyle içim çok kötü oldu canım.şuan ezan okunuyor dualarım hepiniz için her zamanda edicem

Kızlar benim sonucum negatif çıktı doktor operasyondaymis onun için daha geç öğrendim sekreteri ben bilgi veremem dedi doktoru bekledim çok kötüyüm
Canım çok üzüldüm ancak bakabiliyorum geç geldim işten ... keşke birlikte sevinebilseydik, ama herşeyde bir hayır vardır.. rabbım iyisini bilir yapar.. üzülme çok

Son düzenleme:
İnşallah çok güzel haberler alalım canım. Güzel düşün güzel olsun sana detaylı bilgi verilmiş bana hücreleri hakkında bilgi verilmedi
Canim beni hergun ariyorlar. Birde hergun whatsaptan embriyolarin yok simetri hucre grade iviri ziviri ne varsa gunluk ilerleyisiyle ilgili bilgi atiyorlar. Yarin morula evresi var hucrelerin karistigi gun. yarin netlesir dedi zaten. Insallah guzel gider kuzum hersey

Canim gec olsun guc olmasin. Onemli degil bunca sabrettin. 1 ay once 1 ay sonra uzulme. Sen kendine bakki annesi oda sana daha sıkı tutunur

Ayy canım benim ya saol.. haklısın ilk duyunca saçma bir moralsizlik kapladı içimi, olumsuz düşündüm ama şuan iyiyim şükür olsunda beklemeye razıyım alıştık ztn beklemelere:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…