- 19 Nisan 2011
- 173
- 226
- 303
- Konu Sahibi floransa17
-
- #4.381
Canım beni yumurta toplamadan 2 gün sonra aradılar 13 tane dollemislerdi 9 tanesinin gelisimi durmuş kalan 2 taneyi transfer ettiler insallah sonuç iyi olur fazla embriyom olmadığı için donduramadik.bence embriyo gelişimin güzel fazla olması değil tekte olsa tutmasi önemliAradilar canim ya 4 tanesi 8 hucreli suanda. 2 si 7 hucreli. 1 i 6 hucreli. Carsambaya kadar bekletecekler. 3 u geriden gidiyor. Dedi. Benimde moralim bozuldu bu sonuclara degilde tam olarak kadin cok kotu bir durum yok dedi. Aklima takiliyorki az kotu bi durummu var. Yani ne demek cokda iyi degilmi demek. Ona canim sikildi. Yarinda aracaklar insallah cok kayip vermeden dondurtabilecek embriyom kalir. Anneveoglusuda kalanlar 5. Gune gitmemis iyice moralim bozuldu. Korkuyorum cok
İnşallah cnm bnm allah sana da tüm isteyenlere de nasip etsin . sen teste ne zaman gideceksin ?bende sağlıkla hamile olmak istiyorummmm
inşallah
İnşallah çok güzel haberler alalım canım. Güzel düşün güzel olsun sana detaylı bilgi verilmiş bana hücreleri hakkında bilgi verilmediIste evet kuzum onu diyecektim. Tam yarin biraz daha netlesir dedi dr. Henuz dondurma durumu yok. Cok korkuyorum ya allahim yardim et diye dua ediyorum hep. Sende 5. Gune kalmadi diyince iyice moralim gitti
Melek vardır bunda da bi Hayır de bişey diyeyim mi inan bana Rahime düşüp keseyi görmek heyyy hamileyim hadi internetten bişeyler bakalım kız olursa adı bu erkek olursa şu derken derken bi.anda gelen kanama ve gittikçe çoğalıp olan bebeğini kaybetmek daha cok acı veriyor ben bunu yaşadımBende hep umutsuzdum ama insan yine de bekliyor ama olmadı
Sağol canım Allah razı olsun öyle yapacağız eve gelince bir daha kötü oldum transferden sonra ilk defa bir bebek kıyafeti almıştık onu görünce çok kötü oldum yine
Teşekkürler canım, çok şükür kanda da çıktı, carsamba testi yenileyeceğiz. Allah hepimize yavrumuzu kucağımıza almayı nasıp etsinRabbim o listeninin hepsinde hamile yazisini bian ewwel gostersin bize canim insallah kalp atisini duyariz en yakin zamana
Canım değerin Kaç çıktı testin silik çizgiydi sabah sanırımTeşekkürler canım, çok şükür kanda da çıktı, carsamba testi yenileyeceğiz. Allah hepimize yavrumuzu kucağımıza almayı nasıp etsin
Canım çok üzüldümKızlar benim sonucum negatif çıktıdoktor operasyondaymis onun için daha geç öğrendim sekreteri ben bilgi veremem dedi doktoru bekledim çok kötüyüm
Canim beni hergun ariyorlar. Birde hergun whatsaptan embriyolarin yok simetri hucre grade iviri ziviri ne varsa gunluk ilerleyisiyle ilgili bilgi atiyorlar. Yarin morula evresi var hucrelerin karistigi gun. yarin netlesir dedi zaten. Insallah guzel gider kuzum herseyİnşallah çok güzel haberler alalım canım. Güzel düşün güzel olsun sana detaylı bilgi verilmiş bana hücreleri hakkında bilgi verilmedi
60 çıktı canım, dr çarşamba günü en az 120 olmalı dediCanım değerin Kaç çıktı testin silik çizgiydi sabah sanırım
tahmin etmiştim canım benim de 60 çıkmıştı silik çıktığında hadi hayırlısı :)60 çıktı canım, dr çarşamba günü en az 120 olmalı dedi
Cnm çok sevindim sağlıkla kucakla bebeğini inş :)Teşekkürler canım, çok şükür kanda da çıktı, carsamba testi yenileyeceğiz. Allah hepimize yavrumuzu kucağımıza almayı nasıp etsin
Canim gec olsun guc olmasin. Onemli degil bunca sabrettin. 1 ay once 1 ay sonra uzulme. Sen kendine bakki annesi oda sana daha sıkı tutunur
Yarın öğle arası gitmeyi düşünüyorum.İnşallah cnm bnm allah sana da tüm isteyenlere de nasip etsin . sen teste ne zaman gideceksin ?
Yaaaa Kıyamam ki yapma yıpratma kendini zor duygu bilirimAmin canım dik durmak zorundayım yapacak birşey yok birde haberi iş yerinde aldım çok zor dayandım öğle arası eşim geldi izin istedim gidip ağlayıp ağlayıp döndüm
Hadi bakalım hayırlısı inş :)Yarın öğle arası gitmeyi düşünüyorum.
İş yerinde sıkıntı cikmazsa
Cok sagol sezencim :) darısı tüm isteyenlere..Cnm çok sevindim sağlıkla kucakla bebeğini inş :)
:) sen naptın peki canım, şu an devammı hamileliğin? Cok sagoltahmin etmiştim canım benim de 60 çıkmıştı silik çıktığında hadi hayırlısı :)
Teşekkürler canım, çok şükür kanda da çıktı, carsamba testi yenileyeceğiz. Allah hepimize yavrumuzu kucağımıza almayı nasıp etsin
Evet canım öyle icim yanıyor ama acı insanı öldürmuyor Allah dayanma gücü versin isteyen herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?