2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Amin canım hayırlısıyla tez zamanda kavuşuruz inşallah hayaletimize..ben kararsizim anestezide doktorum bana bi tavsiyede bulunur ben de ona göre hareket ederim artik

Kızlaar sabahın kör vakti testi yaptım, bi bakın nolur çok ama çok silik ((
Cnim bende ilk hamileligimn 11. Günü test yapmistim boyle silik ckmsti cok moralim bozulmustu cok umutsuzluga kapilmstim sonra bir gun sonra kan testi yaptigimda 300 küsür cikmsti ve simdi 2 yasinda kizm var çok şükür bence canini sıkma bisuna stres yapma kan sonucunda hayrli haber alcsn insallah

Bruksel tup bebek merkz inde yucel karaman doktorum yani prof olmasi kesin ve net konusmasi iyi geliyor ama ben evlendigim ay hamile kaldim dogumdan sonra ne degisti de bu hale geldik biz oyle uzgunum ki.. anliyorsunuz zaten.

Ayyy inşallah canım :) :) cok heyecanlıyım

3. gün embriyosu, 8. gün kanda değer çıkar mı kızlar sizce yorumunuz?

bence çıkmaz. 5. gün bile çıkmayabilir. benim gittiğim merkezde 3. güne 12. gün. 5.güne 9. gün test istiyorlar.
senin bugün 8. gün mü şekercim. / profil foton bana hep şeker anımsatıyor :) /

bence çıkmaz. 5. gün bile çıkmayabilir. benim gittiğim merkezde 3. güne 12. gün. 5.güne 9. gün test istiyorlar.
senin bugün 8. gün mü şekercim. / profil foton bana hep şeker anımsatıyor :) /
sagol canım. :)

benim 12. günüm aslında ekimin 6. sı

ama eşimin dgm günü 4 ekin ve ben 4 ekimde yani 10. gün kan tahlili yapmaya karar verdim.

ama 3 ekimde mi yapsam diyorum. merak ediyorum. tam dogum gununde negatif haberi alırsam esime de bunu yansıtırım ve kanadım kırılır korkuyorum açıkçası.

Canım hıc üzülme benım oğlum 3.gun embrıyosu inş hayırlı haberler alıcaz senden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…