2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Kizlar bisey sorcam opudan sonra hafif kanamaniz oldumu? Kac gun surdu? Bende kanama var ya. Kafam karisti regl mi bu diye. Ama o kadarda cok degil. Anlamadim

Arkadaşlar merhaba ALLAH herkesin gönlüne göre versin hayırlısıyla çocuklarımızı alalım kucağımıza. Araniza yeni katıldım bu ay başladık bizde tedaviye çarşamba günü yumurtaları toplicaklar heycan dorukta. Transferde anestezi veriyorlar mı onu merak ediyorum. Benim doktorum gerek yok dedi ama anestezi alan var mı transferde bilgi verebilirmisiniz?
Ben aldım canım trAnsferde anestezi doktorum ve hemşireler gerek yok o ana tanık ol dediler ilk başta ikna olmuş gibiydim ama sonra yumurta toplamadan sonra hem kasiklarimin ağrısı devam ediyordu hemde panikten yanlış birseye sebep olmayayım diye rica ettim tamam dediler yani bir sıkıntı olmadı işlemde ama tabi tuttu mu bilmiyorum testim yarın

Ben aldım canım trAnsferde anestezi doktorum ve hemşireler gerek yok o ana tanık ol dediler ilk başta ikna olmuş gibiydim ama sonra yumurta toplamadan sonra hem kasiklarimin ağrısı devam ediyordu hemde panikten yanlış birseye sebep olmayayım diye rica ettim tamam dediler yani bir sıkıntı olmadı işlemde ama tabi tuttu mu bilmiyorum testim yarın

Hadi inşallah güzel bir sonuç alırsın yarın canim,sürecin sonuna gelmişsin ne güzel zaman durdu sanki benim icin:) ben de transferde anesteziyi rica edeyim doktorumdan

Hadi inşallah güzel bir sonuç alırsın yarın canim,sürecin sonuna gelmişsin ne güzel zaman durdu sanki benim icin:) ben de transferde anesteziyi rica edeyim doktorumdan
Evet canım sonuna geldik ama hem heyecan hem stres inşallah güzel sonuç olur dediğin gibi evet canım yani sende rahat edemeyeceğini düşünüyorsan işte doktorundan

Evet canım sonuna geldik ama hem heyecan hem stres inşallah güzel sonuç olur dediğin gibi evet canım yani sende rahat edemeyeceğini düşünüyorsan işte doktorundan

Annem şey derdi bebekle ilgili ''rabbim yıkık gönül bırakmasın'' allah hepimizin gönlünü bayram yerine çevirsin.. söylerlerdi ama bu kadar stresli bekleyişler yaşayacağımı tahmin etmiyordum

Kizlar bisey sorcam opudan sonra hafif kanamaniz oldumu? Kac gun surdu? Bende kanama var ya. Kafam karisti regl mi bu diye. Ama o kadarda cok degil. Anlamadim
Canın minik minik kanama oluyor 2 3 gun gelir oyle ama toplamı 1 pad dolusu kadar da çok olmuyor şimdi kanama olmasi normal kesilir yarın öbür gün
Ama eger adet gibi yoğun. Gelir bu şekilde giderse muhakkak doktorunu ara geçmiş olsun canım histereskopin şifa olsun

Kizlar benimki negatif oldu ya simdi. Carsamba gunu toplanip kalan embriyolarla nasil bir yol izlenecegini neden olmadigini falan konuscaklarmis. Biraz daha saglikli dusunmeye calisiyorum bugunden beri. Simdi ben ne yapmaliyim sorun ne acaba diyorum. Rahim filmim temizdi. Amh 1.5 cikmisti. Esimde morfoliji 0 ileri hizli hareket yoktu. Ama embriyolarimiz a+ kalitedeydi. Bu arada bir kizim var sonsuz sukur. Sezeryan ile dogum yaptim. Acaba rahmimde bir sey mi oldu sezeryandan sonra histereskopi yaptirmalimiyim ?? Birde cizik atiliyormus sanirim. Intralipid serum diye birsey duydum. Bunlarin hepsini tekrar ki denemede isticem. Ama oncesinde nasil testler yaptirmaliyim bilen var mi bildigim sadece pihtilasma testi baska neler yapiliyor genetik test falan ? Birde diyelimki histereskopi yapilacak adet dongunun kacinci gunu yapiliyor ve ondan sonra ne zaman embriyo transferi oluyor. Kalan embriyolara genetik test sart mi ? Onlarca soru var aklimda lutfen yardimci olun cok cok karisti kafam

K kokulucilek123 cim hepimiz ayni sorulari soruyoruz kendimize sanirim
Ben de doktoruma kendi tahminlerimi soyledim bundan olmadi sundan olmadi bence diye ..
Anladigim şu : bizim yaptigimiz birseyden dolayi olmadi diye birsey yok
Yani tamamen embrionun gelişimi sirasinda oluşan komplikasyonla alakali , bizimle ilgisi yok
O ani da kimse gozlemleyemedigi icin hic birzaman bilinemiyor
En fazla yapabildikleri histeroskopi ve genetik test önermek
Sezeryanda bir sorun olduğunu sanmiyorum..
Kendinde problem arama bence..
Burdaki herkeste hersey normal ama gebe kalamadigimiz senin gibi bir cok kişiyiz..
Histeroskopi zamani adetimim son günü gibi anladim ben emin degilim
Merkezine ve doktorlarina güveniyorsan devam et orada..Doktorun kimdi?

X