- 5 Haziran 2017
- 2.076
- 2.168
- 34
- Konu Sahibi floransa17
- #3.821
Hayirlisi ile inşallah sağlık ileHadi bakalim hayirli haberler bekliyoruz insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayirlisi ile inşallah sağlık ileHadi bakalim hayirli haberler bekliyoruz insallah
Aaa öyle mi geçer inşallah bulanti canım zor bir durum çünkü.
Ama bebekten olduğunu bilmek bile değişik bir duygudur :)
Ilk bulantın hayırlı olsun :)))) kaçıncı günündesin canım ?tabiki canım ama daha görmediğim için hala inanamıyorum ki kendi kendime harbi hamileyim diyorum ve içinde kaybedicem korkusu oldu bugün istifra edince rabbim korusun inşallah.
O tek çizgiler varya kabusum oldu rüyamda cift cizgi görüyodm sadeceİnsallah canim ya Rabbim sanada herkese nasip etsin insallah esim bugun diyor niye hergun test yapiyorsun bende dedim 3 yildir negatifi her gordukce cildirdim bugunleri bekliyordum acisini cikartiyorum dedim:)
Ilk bulantın hayırlı olsun :)))) kaçıncı günündesin canım ?
Merhaba yavrumun bana tutunup tutunmadıpını bilmiyorum çünkü 6. Günüm ama namaz kıldım normal olarak oturmadan ama şükür namazıydı 2 rekattı hem kısa hem yavaş olarak yaptım hareketleriKızlar aranızda bebisi tutup namaz kılan var mı varsa namazı normal mi kildiniz ? Oturarak kılanlar var ya da bir kaç gün kilmayanlar ben kılmak istiyorum . Nasıl yapayım
Canim benim de kanda pıhtılaşma yok doktoruma da söyledim neden vuruyorum ben bu iğneyi diye olsun olmasın vurulmasi gereken bi iğne dediKızlar bende tup bebek tedavisine baslayabilirim bir kac ay sonra hamile kalamazsam,yalniz bir sorum var.pihtilasma sorunu olmayanlara neden pihtilasma ilaclari veriyorlar biri beni bilgilendirebilir mi
Hadi yaa 9 ay boyunca delik desik olur insan kanama oluyor mu peki.demek cok yakiyorCanim benim de kanda pıhtılaşma yok doktoruma da söyledim neden vuruyorum ben bu iğneyi diye olsun olmasın vurulmasi gereken bi iğne dedi
Bana da saçma gelmişti ama tüp bebek olunca gerekli demekki
En sevmediğim iğnelerin 2. Sırasında clexan kan sulandirici iğne var çok yakıyor ya ama mecbur vuruyoz
2 3 ay vurup sonra bırakan var test falan yapıyorlar herhalde artık vurmaya gerek yok deyip biraktiran doktor oluyor ama 9 ay vurmak zorunda kalanlar da oluyor karnında yer kalmayinca kola bacaga devam ediyorlar amaaan olsunda 9 ay vurmaya da yatmaya da razıyımHadi yaa 9 ay boyunca delik desik olur insan kanama oluyor mu peki.demek cok yakiyor
Artik tek cizgi gormezsin insallah canim bundan sonra 9 ay cift cizgin olsunO tek çizgiler varya kabusum oldu rüyamda cift cizgi görüyodm sadece
Aynen oyle canim kulun bir yere kadar eli yetiyor sonrasini yine birtek Rabbim bilir Rabbim hepinize yasatsin biran ewwel bu duyguyu insallah bizimde saglikla kucagimiza almayi nasip etsinSelam kızlar.. maşallah ne bereketli topik insallah bana da ugur getirir bende 5 gun sonra transfer olcam
Rabbim hamile olanlari tamamına erdirsin sağlıklı bebekler alın kucağıniza inşallah
Allah inşallah bize de nasib eder cuma günü transferim olcak 5.gun embriyosu ngs testinden geçti 2 tane bebis alicam inşallah bu son olur bana da dua edin.
Maddiyat bir yana manevi çöküntü ve ilaçların verdiği acıdan gına geldi artik Rabbim bizi de böyle sınıyor herhalde
3. Tüp bebeğim bu seferki tedavinin zirvesiymis çünkü her seferinde farklı ilerledik gerçekten bu zirve oldu benim içinde çivi gibi iğneler vurdurdum karnımdan
1 kere hamile kaldım 1 buçuk aylık düştü doktorum bu yüzden farklı yoldan ilerleyecegiz hamile kaldın yine kalacaksın bebeğini alacaksın inşallah dedi yolun sonuna geldik çok şükür Rabbim isteyen herkese hayirlisini versin doktorlar aracı son sözü Rabbim söyleyecek
Sagol canim aynen meleklerimiz gelsinde gerisi problem degil:) vajinal kanama oluyomu2 3 ay vurup sonra bırakan var test falan yapıyorlar herhalde artık vurmaya gerek yok deyip biraktiran doktor oluyor ama 9 ay vurmak zorunda kalanlar da oluyor karnında yer kalmayinca kola bacaga devam ediyorlar amaaan olsunda 9 ay vurmaya da yatmaya da razıyım
Arı sokmuş gibi bir süre vurduktan sonrada da yanma devam ediyor sonra geçiyor kanama da arada bir kanama oluyor oda düzgün vurmadigin için demişti hemşire sıkıntı değil yani kanarsa normal korkma pamukla bastı saniyeler sonra duruyor hemen incecik iğne zaten
Ahh inşallah canım inşallahhh 10 yıllık evliyim 30 yaşıma dayandim artıkAynen oyle canim kulun bir yere kadar eli yetiyor sonrasini yine birtek Rabbim bilir Rabbim hepinize yasatsin biran ewwel bu duyguyu insallah bizimde saglikla kucagimiza almayi nasip etsin
Igneyi vurunca miSagol canim aynen meleklerimiz gelsinde gerisi problem degil:) vajinal kanama oluyomu
Ben daha tup bebeğe baslamadim canim eger bi kac ay daha olmazsa tup bebek yaptircam 4 senelik evliyim ben. :)) aklima takilanlari merak ediyorum simdiden ogreneyim diyeIgneyi vurunca mi
Kız senin ilk tüp bebek tedavin mi
Kan sulandirici iğne vajinal kanama yapmaz hatta tüp bebekte hiçbir ilaç kanamaya sebep olmaz hepsi Bebeğimiz sıkı sıkı tutunsun sağlıklı gelişsin diye veriliyor merak etmeBen daha tup bebeğe baslamadim canim eger bi kac ay daha olmazsa tup bebek yaptircam 4 senelik evliyim ben. :)) aklima takilanlari merak ediyorum simdiden ogreneyim diye
Uzun süredir deneme yapıyor hamile kalmıyorsan direk tüp bebeğe başla bekleme benceBen daha tup bebeğe baslamadim canim eger bi kac ay daha olmazsa tup bebek yaptircam 4 senelik evliyim ben. :)) aklima takilanlari merak ediyorum simdiden ogreneyim diye
Cikarmaz canim insallah emeginide umudunuda dogmamis bebeklerinide ona emanet et yurektn O emanetleri zayi etmeyendir bu sefer mukafatini wersin insallah saglikli sihhatli bebeklerini kucagina almayi nasip etsin insallah kimseyi annelikle imtihan etmesin insallahAhh inşallah canım inşallahhh 10 yıllık evliyim 30 yaşıma dayandim artık
Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın hayirlisini nasib etsin