2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Günaydın canlar ben bu sabah idrar testi yaptım artık negatifi görüyorum olsa idi azda olsa belli olurdu çok dua ettim ama nasip değilmiş anlamıştım zaten olmadığını olsaydı kesin az da olsa belirti olurdu rabbimin takdiri hamile olan arkadaşlara hayırlısı ile evlatlarını almalarını diliyorum yüce yaradandan benim gibi olmayan ve devam edecek arkadaşlarada rabbim kolaylık versin kusa zamanda dileklerine kavuşurlar inşallah ben denemeye devam etmeyeceğim Allah kolaylıklar versin hepinize

Günaydın canlar ben bu sabah idrar testi yaptım artık negatifi görüyorum olsa idi azda olsa belli olurdu çok dua ettim ama nasip değilmiş anlamıştım zaten olmadığını olsaydı kesin az da olsa belirti olurdu rabbimin takdiri hamile olan arkadaşlara hayırlısı ile evlatlarını almalarını diliyorum yüce yaradandan benim gibi olmayan ve devam edecek arkadaşlarada rabbim kolaylık versin kusa zamanda dileklerine kavuşurlar inşallah ben denemeye devam etmeyeceğim Allah kolaylıklar versin hepinize

Canım hiç üzme kendini , senin kaçıncı günün kaçıncı gün embriyosuydu ?
Ben de dün yaptım yine negatif çıktı , yarın akşam kan verip noktalıycam sanırım ilaçları , üzme kendini zamanı değil demek ki , Rabbim verecek olsaverirdi ona ne zor ki , sabredicez elden gelen bişey Yok

Canım hiç üzme kendini , senin kaçıncı günün kaçıncı gün embriyosuydu ?
Ben de dün yaptım yine negatif çıktı , yarın akşam kan verip noktalıycam sanırım ilaçları , üzme kendini zamanı değil demek ki , Rabbim verecek olsaverirdi ona ne zor ki , sabredicez elden gelen bişey Yok
Benim 3. Gün embriyosu 10. Günüm bugün artık toparlanma süreci benim için bende artık salı günü bu noktayı koymak istiyorum bundan sonra elimizdekilerle mutlu olma zamanı

Bence 3 ekim tarihinde kan ile kesin sonucu almalısın canım.
Kiminin 14. Günu bile idrar testi cikmayabilir.
Kesin soüncü alınca eğer gerçekten negatif ise . Tabi sen daha iyi bilirsin tekrar deneme yapıp yapmamayi ama Allah verecekse tedavisiz bile verecektir.
Ama kan testi kesinlikle yapmalısın günün gelince.
Kalbin o kadar iyiye benziyor ki.
O yüzüne de yansımış maşallah.
İki tane evladın var
Onlara sarıl.
Allah sana annelik duygusunu taddirmiş. Çok şükür.
Hayirlisi ne işe onu versin sana Allahim.

Bence kan le kesin sonucu almadan bırakma ilaçları canım.
Bugün kan versen çıkar zaten. Kesin sonuç.
Ben ilk deneme de 10. Gün yaptırmıştım kan testini. Doktora atmistim sonucu
12. Gün tekrar başka bir merkezde yaptır ve sonucu bana bildir demişti.
Negatif diye tekrar sonucu bildirince
Muayene için gel rahmin son durumuna bakacağım dedi.
O kadar olacak kullanıyoruz rahim için.
Rahmin iç durumunu yumurtaliklari görmek için çağırıyor canım.
Yani 12. Gün testini görmek istiyor emin olmak için .

Bence 3 ekim tarihinde kan ile kesin sonucu almalısın canım.
Kiminin 14. Günu bile idrar testi cikmayabilir.
Kesin soüncü alınca eğer gerçekten negatif ise . Tabi sen daha iyi bilirsin tekrar deneme yapıp yapmamayi ama Allah verecekse tedavisiz bile verecektir.
Ama kan testi kesinlikle yapmalısın günün gelince.
Kalbin o kadar iyiye benziyor ki.
O yüzüne de yansımış maşallah.
İki tane evladın var
Onlara sarıl.
Allah sana annelik duygusunu taddirmiş. Çok şükür.
Hayirlisi ne işe onu versin sana Allahim.
Sağol canım herdaim dualarımda olacaksınız benim annem olmadığı için en çokta anne olmayı sevdiğim için bu yola çıktım şükür yaradana rabbimde nasip etti bu duyguyu tattım dünyanın en güzel duygusu rabbim tez zamanda nasip etsin sana ve hepinize evet salı günü kan verip ilaçlarımı keseceğim ve kendim için sıkı bir diyet ve spora başlayacağım hayat devam ediyor:)

Sağol canım herdaim dualarımda olacaksınız benim annem olmadığı için en çokta anne olmayı sevdiğim için bu yola çıktım şükür yaradana rabbimde nasip etti bu duyguyu tattım dünyanın en güzel duygusu rabbim tez zamanda nasip etsin sana ve hepinize evet salı günü kan verip ilaçlarımı keseceğim ve kendim için sıkı bir diyet ve spora başlayacağım hayat devam ediyor:)
Kan testi yapılana kadar 100de 100 değil hiç birşey unutma canım. Annelik duygusunu tadmissin ne güzel maşallah.

Bence kan le kesin sonucu almadan bırakma ilaçları canım.
Bugün kan versen çıkar zaten. Kesin sonuç.
Ben ilk deneme de 10. Gün yaptırmıştım kan testini. Doktora atmistim sonucu
12. Gün tekrar başka bir merkezde yaptır ve sonucu bana bildir demişti.
Negatif diye tekrar sonucu bildirince
Muayene için gel rahmin son durumuna bakacağım dedi.
O kadar olacak kullanıyoruz rahim için.
Rahmin iç durumunu yumurtaliklari görmek için çağırıyor canım.
Yani 12. Gün testini görmek istiyor emin olmak için .
Bugünde verebilirim ama salı bir daha vermek zorundayım ama tekrar doktora gitmem gerektiğini bilmiyordum göğşen beye sonucu atıp sorayım o zaman gelip gelmememe gerek var mı diye

Bugünde verebilirim ama salı bir daha vermek zorundayım ama tekrar doktora gitmem gerektiğini bilmiyordum göğşen beye sonucu atıp sorayım o zaman gelip gelmememe gerek var mı diye
Evet sonucu bildir canım. Ve neden olmadığı ile ilgili görüşüyorsun. Ben regl iken gitmiştim.

İyi akşamlar .test günüm pazartesi kaldı 1 transferimin 10.günündeyim tabi merakım hadsafada.

kan testinden önce regl olan varmı aramızda
negatif sonucunu idrar testi ve kan testi dışında doğal regl ile öğrenen varmı acaba ?
yoksa herkes ya idrar yada kandanmı öğrendi?

Ben 8. Günde kanda olmadığını ogrendim
Bugun 11. Günüm kanamam oldu

Benim sonuç NEGATİF kızlar. Beta hcg : 0.77 hep hayırlısıni dilemistim. Böylesi hayirliymis... umarım isteyen tüm arkadaşlar en kisa zamanda güzel haberi alırlar. Ben uc dort ay ara vereceğim

@__Dalida__ cim Allahtan hayırlısını diliyoruz belki daha kötü birsey olmadan biz bunlari yaşıyoruz diye düşünelim
Allahin bizim icin bir plani vardir ve o gunu bekliyoruz

Canim nasılsın.
Ne yapıyorsun.

Daha iyisin değil mi?

Teşekkür ederim Adige_ Adige_ Kanama baslayinca daha bi inandım az önce
:) sacma biliyorum ama belki tahliller yanlıştır diye umut ediyo insan
Su an baya inandim artık
Önümüze bakicaz
Genetik veya kromozom bozukluğu denen sey sonradan düzelen birsey degil biliyorum ileri yaşla ilgili
O nedenle bir sonraki transferimde gecen haftaki gibi cok kaptirmiycam
İlk denemem olduğu icin ne yasayacagimi bilmiyordum
Hep ileriye dönük planlar yapıyordum
Hatta bebek isimlerine bakiyordum ki bir arkadaşım daha erken degil mi dediginde çok bozulmuştum haklıymış
Yapmamaliyim bunu öğrendim

Teşekkür ederim Adige_ Adige_ Kanama baslayinca daha bi inandım az önce
:) sacma biliyorum ama belki tahliller yanlıştır diye umut ediyo insan
Su an baya inandim artık
Önümüze bakicaz
Genetik veya kromozom bozukluğu denen sey sonradan düzelen birsey degil biliyorum ileri yaşla ilgili
O nedenle bir sonraki transferimde gecen haftaki gibi cok kaptirmiycam
İlk denemem olduğu icin ne yasayacagimi bilmiyordum
Hep ileriye dönük planlar yapıyordum
Hatta bebek isimlerine bakiyordum ki bir arkadaşım daha erken degil mi dediginde çok bozulmuştum haklıymış
Yapmamaliyim bunu öğrendim
Demek ki zamanı degil
İnsan gözü ile görmeden hala bi umut besliyor biliyorum.
Bu regl ağrılı geçebilir. Dikkat et canım.

Evet hemen havaya giriyoruz ama elimizde değil bu duygu.
Annelik duygusuna aç olduğumuz için isim de düşünüyoruz hayal de ediyoruz. Doğmamiş çocuklara don da biçiyoruz.

Bu dönem geçecek merak etme.

Zamanı gelmemiş henüz.

İnsan bu duruma da alisiyör.

Merak Etme cnm.

Önüne bakacaksin.

Denemelere devam..

Herkes ilk deneme de pozitif sonuç alamıyor malesef ...

Kızlar bende tup bebek tedavisine baslayabilirim bir kac ay sonra hamile kalamazsam,yalniz bir sorum var.pihtilasma sorunu olmayanlara neden pihtilasma ilaclari veriyorlar biri beni bilgilendirebilir mi

canım o sanırım merkezden merkeze değişiyor. benim gittiğim merkezde gerekli görürlerse önce test istiyorlar sonra ilaç veriyorlar.

ceymi ceymi cim biliyorum ve anliyorum zor bir surec
ama yumurtan varsa denemeye devam etmelisin bence
Bi yumurta ve bir sperm yeterli bizim icin
Benim de hep tekrarladığım cumle bu
Yumurtamiz 1,2 tane olabilir ama olmayacagini kimse söyleyemez
Doktorumuz devam etmeyelim artik diyene kadar bence devam etmeliyiz..

Selam arkadaslar ben 33 yasindatim.bende pco esimde oligospermi var istanbul anadolu yakasinda onerebileceginiz merkez var mi.Allah emeklerimizi bosa cikarmasin

ben şişli memorial'a gidiyorum ve memnunum gerçi daha transfer olmadım ama.
ataşehir'de de var memorial tüp bebek bölümü.
ben de anadolu yakasında oturuyorum şişli memorial'a gitmek zor olmuyor. metrobüs neredeyse önünde bırakıyor. ulaşımı rahat yani.

X