2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

canımm çok sevindim evet bugün çok yoğundu biz de gittik geldik hep yoğundu şükür ki değerlerin katlanmış bak özel akademi hastanesinde Ahmet Kaan koca çok iyi ilgili doktormuş ona git derim. Takibini o devam etsin benim tutarsa denk geldikçe ona gideceğim :))
Benşmmkuzenim de çok memnundu ondan. Hatta dün doğum yaptı :) Ortadoğu hastanesinde se bir bayan doktor vardı adını unuttum. Ama çok şeker ilgili biriydi. O da aklımda. Ama sanırım ahmrt beye giseceğim ben de.

Hastanede neden 2 kutu yazmaz anlamıyorum şimdi nerede yazdıracağım acil yazar mı acaba
Bemim de progestan iğne 7. Gün bitti yazdırmaya gittim. Jele yazdı bu kez doktor ve 3 kutu yazdı. Reçeteli haliyle 55 tl tutunca içten içe hocaya kızdım ya tutmazsa, niye 3 kutu yazdı bu adam bana diye. Şükür boşa gitmedi

Bemim de progestan iğne 7. Gün bitti yazdırmaya gittim. Jele yazdı bu kez doktor ve 3 kutu yazdı. Reçeteli haliyle 55 tl tutunca içten içe hocaya kızdım ya tutmazsa, niye 3 kutu yazdı bu adam bana diye. Şükür boşa gitmedi
Benimde progesteron fitil bitti 16 tl imiş. Aksama lazım. Nöbetçi eczaneden alacağım artık bi kutu. :/

Selam kızlar.. maşallah ne bereketli topik insallah bana da ugur getirir bende 5 gun sonra transfer olcam
Rabbim hamile olanlari tamamına erdirsin sağlıklı bebekler alın kucağıniza inşallah
Allah inşallah bize de nasib eder cuma günü transferim olcak 5.gun embriyosu ngs testinden geçti 2 tane bebis alicam inşallah bu son olur bana da dua edin.
Maddiyat bir yana manevi çöküntü ve ilaçların verdiği acıdan gına geldi artik Rabbim bizi de böyle sınıyor herhalde
3. Tüp bebeğim bu seferki tedavinin zirvesiymis çünkü her seferinde farklı ilerledik gerçekten bu zirve oldu benim içinde çivi gibi iğneler vurdurdum karnımdan
1 kere hamile kaldım 1 buçuk aylık düştü doktorum bu yüzden farklı yoldan ilerleyecegiz hamile kaldın yine kalacaksın bebeğini alacaksın inşallah dedi yolun sonuna geldik çok şükür Rabbim isteyen herkese hayirlisini versin doktorlar aracı son sözü Rabbim söyleyecek
Merhaba nerde tedavi oluyorsun

Benim sonuç NEGATİF kızlar. Beta hcg : 0.77 hep hayırlısıni dilemistim. Böylesi hayirliymis... umarım isteyen tüm arkadaşlar en kisa zamanda güzel haberi alırlar. Ben uc dort ay ara vereceğim
Canım negüzel teslimiyet negüzel dua.gayırlısı olsun inşallh .dinlen toparlan ama Yılmak yok inş ...

Son düzenleme:
ceymi ceymi
Hakkında hayırlısı olsun hiç Anneliği tatmamış olsan pes etmek Yok diyecektim ama şu durumda tedaviye devam edip etmemek konusunda en doğru karar senin tabi .spor diyet gibi hedeflerinle hayat devam edecek motivasyonunu da ayrıca takdir ettim

ayın 5 inde kendi doktoruma gidiyorum cnm 10 unda da tüp doktoruma gidicem nasipse . bu arada beta hcg değerimi 2 günde 2 katına katlıyor gibi hesapladığımda değerim 6 bin fln olacak sanırım ayın 5inde .zaten 2 bin ve üzerinde kese gözüküyor . sen ne zaman gidiyorsun cnm ?
Canim ben de yarın gidiyorum hem ilaçlarım bitti onların devamı için bilgi alicam hemde yarın 12.günüm normalde test günüm 2.kez değerime bakmış olucam tüp bebek Doktoruma gidicem yani. Birde diyorim ki yarın 1500 lerde ol ur sayet değer güzel ilerlediyse sence kese görülebilir mi ?

ceymi ceymi
Hakkında hayırlısı olsun hiç Anneliği tatmamış olsan pes etmek Yok diyecektim ama şu durumda tedaviye devam edip etmemek konusunda en doğru karar senin tabi .spor diyet gibi hedeflerinle hayat devam edecek motivasyonunu da ayrıca takdir ettim
Sağol canım rabbim seninde kucağını doldursun inşallah

Selam kızlar iyi pazarlar bugun de yine pozitif gören arkadaşlara hayırlı olsun diyelim negatif görenlere de Allah yardım etsin tez zamanda nasip etsin diyelim benimde yarın test günüm stres hat safhada da hayırlısı şuan ne umut ne umutsuzluk sanki duygularım düşüncelerim donmuş gibi hissediyorum ve birazdan yine bir bebek mevlüdune gidiyorum bakalım nasil tutucam yine kendimi :KK43:

Limon agacim Limon agacim sen kan testi yaptın mi canım yada ne zaman yapicaksin İdrarda gördükten sonra kan degeri testinde değerini de gör derim ?
Yok canim malesef yurt disindayim kan testiyle ogrenmiyorlar burda acile gitsem 4 saat sira beklemem lazim en az oda en fazla bi kere yaptirabilirim bir suru israrla gunluk idrar testiyle takip ediyorum bugun koyuluklar tamamen ayni oldu iki cizgininde yarin test gunum hastaneyi arayip haber werecem daha bide ilk ultrasyon icin embriyo transferinden 6-7 hafta sonra gorecegiz yaziyo werdikleri kagitta dun gordum sinirlerim bozuldu 6 haftalik olunca kalp atisi duyuluyormus galiba ozele gidecem insallah

Günaydın canlar ben bu sabah idrar testi yaptım artık negatifi görüyorum olsa idi azda olsa belli olurdu çok dua ettim ama nasip değilmiş anlamıştım zaten olmadığını olsaydı kesin az da olsa belirti olurdu rabbimin takdiri hamile olan arkadaşlara hayırlısı ile evlatlarını almalarını diliyorum yüce yaradandan benim gibi olmayan ve devam edecek arkadaşlarada rabbim kolaylık versin kusa zamanda dileklerine kavuşurlar inşallah ben denemeye devam etmeyeceğim Allah kolaylıklar versin hepinize
Cok uzuldum canim Rabbim hakkiniza hayirlisini wersin insallah bu biraktigin surecte dogal yolla nasip etsin sana

Selam kızlar iyi pazarlar bugun de yine pozitif gören arkadaşlara hayırlı olsun diyelim negatif görenlere de Allah yardım etsin tez zamanda nasip etsin diyelim benimde yarın test günüm stres hat safhada da hayırlısı şuan ne umut ne umutsuzluk sanki duygularım düşüncelerim donmuş gibi hissediyorum ve birazdan yine bir bebek mevlüdune gidiyorum bakalım nasil tutucam yine kendimi :KK43:
Melek ben artık bebek mevlutlerine gitmiyorum cunku insanların bana aciyarak bakışlarını görmek istemiyorum önüme geçip seninde bi olsa diyen insanların acinasi ses tonunu duymak istemiyorum al bakalım bebeği kucağına sana da bulassin muhabbetinden sıkıldım artık genelde yaşlılar yapıyor bunu üzülüyorum
O yüzden hediyemi alıp daha sonra hayirlamaya gidiyorum böyle daha sağlıklı oluyor benim için
Sende rahatsız oluyorsan bunu önerebilirim sana
Biz allahtan gelene razi iken insanların böyle yaklaşmasıni anlamıyorum

Kızlar 3.gun embriyo transferinde 14.gun kan testi günü verilirken 9. 10. Gün idrarda görmek neredeyse imkansız gibi bişey hemen tutmadı olmadı demeyin yani
5.gun verilen embriyo da bile 8.gun anca idrarda silik çizgi çıkıyor
Bir de kız bebek idrara çabuk dusermis ve daha cabuk tutunurmus erkek bebek daha geç idrara dusermis
Ablamin oğlu kanda bile çıkmıyordu hadi onu geç usg de keseyi görmüyor boş gebelik diyordu adam ablam illa ben hamileyim diyerek müdahaleyi kabul etmedi oğlu 9 yaşında

Yok canim malesef yurt disindayim kan testiyle ogrenmiyorlar burda acile gitsem 4 saat sira beklemem lazim en az oda en fazla bi kere yaptirabilirim bir suru israrla gunluk idrar testiyle takip ediyorum bugun koyuluklar tamamen ayni oldu iki cizgininde yarin test gunum hastaneyi arayip haber werecem daha bide ilk ultrasyon icin embriyo transferinden 6-7 hafta sonra gorecegiz yaziyo werdikleri kagitta dun gordum sinirlerim bozuldu 6 haftalik olunca kalp atisi duyuluyormus galiba ozele gidecem insallah
Allahın izniyle sen hamilesin güzel de hamilelik geçirirsin inşallah bebeğini de alırsın sağlıkla kucağına tek embriyo mu iki tane mi transfer yapıldı sana

X