2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Merhaba ben izmir gözde hastanesinde tedavi gördüm suan transferimin 6.günü kaşık ağrılarım var ve cok fazla göğüsler de şişlik ve ağrı günler nasıl geçicek bilemiyorum
Yeni mi başladı bu belirtiler ... transfer gününden beri mi devam ediyor canım. Ve ağrıların devamli sürekli mi... ara ara mi ?

Canım aradılar 8 Embriryonun 3 u dondurulmuş 5 inin beşinci güne gitmesi için bekliyoruz dediler

Merakla pazartesi günunu bekliyorum

Sen adet oldun mu

Bende hiç 3. Gün dondurulmadı hastaneyle mi alakalı acaba bu durum hep 5.günü beklicez dediler doktorumda embriyologta. maşallah canım çok güzel inş diğerleride 5.güne gider.
Ben hala regli olmadım bugün hiç belirtimde yok Pazartesi gününe kadar olmazsam doktora sorucam bakalım ne dicek

Benim ilk denenem pazartesi test günüm canım. Cem bey daha iyi diyor herkes.. umarım gerek kalmaz ama bende ona geçeceğim. Gözün aydın ilk testi bahcecide mi yaptın canım?
Inşallah gerek kalmaz cnm pozitif olur sonucun . Hayır cnm ilk testimi 9.gün yaptığım için evime yakın yerde yaptım ama pazartesi bahçeci ye gidicem 2.testim için hemde ilaç devamı için bilgilendirme alicam insalalh birde tabi kese görmek isticem eğer görünurse değer 1000 1500 olunca görünüyomus pazartesi okadar olur diye düşünüyorum bakalım inşallah hrsey güzel olur hepimiz için

Zeyneptanemm Zeyneptanemm sezenorhan sezenorhan kızlar kese görmeye ne zaman gidiyorsunuzz
ayın 5 inde kendi doktoruma gidiyorum cnm 10 unda da tüp doktoruma gidicem nasipse . bu arada beta hcg değerimi 2 günde 2 katına katlıyor gibi hesapladığımda değerim 6 bin fln olacak sanırım ayın 5inde .zaten 2 bin ve üzerinde kese gözüküyor . sen ne zaman gidiyorsun cnm ?

Inşallah gerek kalmaz cnm pozitif olur sonucun . Hayır cnm ilk testimi 9.gün yaptığım için evime yakın yerde yaptım ama pazartesi bahçeci ye gidicem 2.testim için hemde ilaç devamı için bilgilendirme alicam insalalh birde tabi kese görmek isticem eğer görünurse değer 1000 1500 olunca görünüyomus pazartesi okadar olur diye düşünüyorum bakalım inşallah hrsey güzel olur hepimiz için
Sagol canım inşallah

İyi akşamlar .test günüm pazartesi kaldı 1 transferimin 10.günündeyim tabi merakım hadsafada.

kan testinden önce regl olan varmı aramızda
negatif sonucunu idrar testi ve kan testi dışında doğal regl ile öğrenen varmı acaba ?
yoksa herkes ya idrar yada kandanmı öğrendi?

Zeyneptanemm Zeyneptanemm sezenorhan sezenorhan kızlar kese görmeye ne zaman gidiyorsunuzz

benim normalde 5 inde görülüyormuş ama doktorum o tarihlerde yokmuş ayin 9 unda çağırdılar belki kalp atisını da duyarmıyiz ki bilmiyorum.5 inde başka doktora da gidebiliriz aslında ama doktorumu birakmama kararı aldık o yüzden 4 gün daha sabredicem.bu kadarda sabırlı olduğumu bilmezdim :-):-)

Son düzenleme:
Benim sonuç NEGATİF kızlar. Beta hcg : 0.77 hep hayırlısıni dilemistim. Böylesi hayirliymis... umarım isteyen tüm arkadaşlar en kisa zamanda güzel haberi alırlar. Ben uc dort ay ara vereceğim

Benim sonuç NEGATİF kızlar. Beta hcg : 0.77 hep hayırlısıni dilemistim. Böylesi hayirliymis... umarım isteyen tüm arkadaşlar en kisa zamanda güzel haberi alırlar. Ben uc dort ay ara vereceğim

hakkınızda hayırlısı olsun canım.rabbim en kısa zamanda gönlüne gore versin inşallah

Hakkiniza hayirlisi olsun canim birdahakine insallah hicbirsey bitmis degil Rabbim sabir wersin

X