2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Yerleşme olabilir canım panik yapma hemen.
Bana da 6 ekim tarih verildi ama 4 ekim de de kanda olup olmadığı çıkar diyorum. 4 ekim de yaptiracagim testi.
3. Gün embriyosu
İnşallah öyledir canım evet ptesi oldu transfer anladım canım bende belki Cuma yaptırırım haftaya o zamana kadar adet olmazsam tabi 3.gün embriyo dondurulmuş canım Benim tek embriyo transferi

21 Eylülde transfer yapıldı benim insallah sende güzel haberler alırsın :KK66:)
Benim senden bir gün önce olmuş ama doktor pazartesi yapmamı istedi hahaha tuhaf olmuş benim ki biraz sen benden önce öğrendin gerçekten sevindim Allah tamamına erdirsin kucağına aldirsin ama benim ufak açık kahverengi akıntı oluyor pek umutlu değilim hayırlısı inşallah şansın bana da geçer

maşallah canım değerin baya yüksek

canım maşallah inş bütün yumoşların döllenir yarın güzel haber alırsın. ben geçen cuma opu. oldum ekimde transfer rahim dinlendirilmek istendi. sana dedikleri rahim dinlendirme tedavisi neymiş canım sordun mu hiç ilaç falan mı kullancan?
Canim bir ilaci soyledi ama hangisi hatirlamiyorum. Yada ignemi aceba. Ben sana ilaclarimi yazayim. 4 gun tetradoks antibiyotik. 5 ekimde lucrin igne gobekten yine. 15 ekim itibari ile estrofem coraspin folbiol. 2 kasimda muayene. Masallah canim senin kac embriyon oldu? Sana transfer ne zaman dedi

Benim senden bir gün önce olmuş ama doktor pazartesi yapmamı istedi hahaha tuhaf olmuş benim ki biraz sen benden önce öğrendin gerçekten sevindim Allah tamamına erdirsin kucağına aldirsin ama benim ufak açık kahverengi akıntı oluyor pek umutlu değilim hayırlısı inşallah şansın bana da geçer
Benimki evdekilerin sabırsızlıgından oldu canım dün test yaptim evde pozitif cıktı gece karın ağrısıyla uyandım kahverengi akıntı gelmiş korkudan üzüntüden sabaha kadar uyumadım doktorum hemen kan testi istedi oda pozitif cıktı yağlı iğne yedim yatıyorum şuan inşallah sende güzel haberler alırsın

Canim bir ilaci soyledi ama hangisi hatirlamiyorum. Yada ignemi aceba. Ben sana ilaclarimi yazayim. 4 gun tetradoks antibiyotik. 5 ekimde lucrin igne gobekten yine. 15 ekim itibari ile estrofem coraspin folbiol. 2 kasimda muayene. Masallah canim senin kac embriyon oldu? Sana transfer ne zaman dedi

opu. sonrası ben sadece folik asit kullanıyorum. antiboyotik falan da vermedi bana opu. girmeden önce antibiyotikli serum takmışlardı o kadar. benim ekimde olcak transfer bugün yarın regli olmam lazım regli başlayınca haber ver dedi gidicem doktora hap vericekmiş rahim kalınlaştırmak için öyle dedi. şimdi hangi ilaçları kullancam bende bilmiyorum.
sen bir regliyi atlatıp başlıcaksın ozman benim ilk regli ile olucak transfer. lucrin ne için acaba hiç bilmiyorum ona bakmak lazım o mu acaba dediği ilaç. 4 embriyo donduruldu canım benim bebeklerime kavuşmayı bekliyorum. seninde güzel haberlerini alırız inş.

Regl öncesi ayaklarım çok üşür, şu anda da öyle :KK43: ay çok korkuyorum kızlar .. ayaklarıma sıcak su torbası koysam bişey olmaz dimi?

Kizlar bu arada histeroskopi yaptiran var mi ? Nedir agrili mi? Gerekli mi? Dusuncelerinizi alayim 2 adet sonra yaptiracagim
Bu ay neden tutmadigini arastirmak icin doktorum önerdi
Canım benimde ilk tüp denemem negatif oldu yarın için histereskopi olucam neden tutunamadi diye bakılacak rahime çizik atılacakmış aynı zamanda. Buna artı olarak genetik tarama testleri istedi bizden doktorum kan verdik geçen hafta. Genlere bakılacakmış bir de pıhtılaşma varmı diye bakılacak. Sonuçları merak ediyorum

Benimki evdekilerin sabırsızlıgından oldu canım dün test yaptim evde pozitif cıktı gece karın ağrısıyla uyandım kahverengi akıntı gelmiş korkudan üzüntüden sabaha kadar uyumadım doktorum hemen kan testi istedi oda pozitif cıktı yağlı iğne yedim yatıyorum şuan inşallah sende güzel haberler alırsın
İnşallah canım sizlerden böyle güzel haber alınca bir anda umutlaniyorum ama sonra dönüp belirtilerime bakınca diyorum ki boşuna hayal kurma şuan elimden gelen birşey yok Allah büyük canım

X